Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu

Category: Wrestlers

Quizzes on wrestlers. Mixed Martial Artists.

Raquel Pennington Quiz

Raquel Pennington Quiz Questions and Answers

Posted on August 20, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and U.S. state was Raquel Pennington born?
A. Denver, Colorado
B. Colorado Springs, Colorado
C. Las Vegas, Nevada
D. Albuquerque, New Mexico
Answer: B. Colorado Springs, Colorado

Q2. What is Raquel Pennington’s full birth name?
A. Raquel Marie Pennington
B. Raquel Len Pennington
C. Raquel Ann Pennington
D. Raquel Lynn Pennington
Answer: B. Raquel Len Pennington

Q3. On what date was Raquel Pennington born?
A. September 5, 1988
B. January 12, 1991
C. August 16, 1989
D. May 12, 1987
Answer: A. September 5, 1988

Please share this quiz:
Read more
Jennifer Maia Quiz

Jennifer Maia Quiz Questions and Answers

Posted on August 19, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Brazilian city was Jennifer Maia born?
A. Sao Paulo
B. Rio de Janeiro
C. Curitiba
D. Belo Horizonte
Answer: C. Curitiba

Q2. What is Jennifer Maia’s full date of birth?
A. October 6, 1988
B. December 10, 1987
C. March 15, 1989
D. June 22, 1990
Answer: A. October 6, 1988

Q3. Approximately how tall is Jennifer Maia?
A. 5 ft 2 in (1.57 m)
B. 5 ft 4 in (1.63 m)
C. 5 ft 6 in (1.68 m)
D. 5 ft 8 in (1.73 m)
Answer: B. 5 ft 4 in (1.63 m)

Please share this quiz:
Read more
Marina Rodriguez Quiz

Marina Rodriguez Quiz Questions and Answers

Posted on August 19, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where was Marina Rodriguez born?
A. Sao Paulo, Brazil
B. Rio de Janeiro, Brazil
C. Bage, Rio Grande do Sul, Brazil
D. Florianopolis, Brazil
Answer: C. Bage, Rio Grande do Sul, Brazil

Q2. What is Marina Rodriguez’s date of birth?
A. April 29, 1987
B. March 28, 1985
C. November 22, 1989
D. January 15, 1990
Answer: A. April 29, 1987

Q3. In which weight class did Marina Rodriguez primarily compete in the UFC?
A. Flyweight
B. Bantamweight
C. Strawweight
D. Atomweight
Answer: C. Strawweight

Please share this quiz:
Read more
Miesha Tate Quiz

Miesha Tate Quiz Questions and Answers

Posted on August 19, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and U.S. state was Miesha Tate born?
A. Seattle, Washington
B. Tacoma, Washington
C. Portland, Oregon
D. Las Vegas, Nevada
Answer: B. Tacoma, Washington

Q2. What is Miesha Tate’s full birth name?
A. Miesha Ann Tate
B. Miesha Marie Tate
C. Miesha Theresa Tate
D. Miesha Lynn Tate
Answer: C. Miesha Theresa Tate

Q3. On what date was Miesha Tate born?
A. August 18, 1986
B. July 18, 1985
C. September 18, 1987
D. August 8, 1986
Answer: A. August 18, 1986

Please share this quiz:
Read more
Sarah Kaufman Quiz

Sarah Kaufman Quiz Questions and Answers

Posted on August 18, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Canadian city was Sarah Kaufman born?
A. Vancouver
B. Toronto
C. Victoria
D. Montreal
Answer: C. Victoria

Q2. What is Sarah Kaufman’s full name?
A. Sarah Anne Kaufman
B. Sarah Elizabeth Kaufman
C. Sarah Marie Kaufman
D. Sarah Louise Kaufman
Answer: B. Sarah Elizabeth Kaufman

Q3. On what date was Sarah Kaufman born?
A. September 20, 1985
B. October 15, 1986
C. August 12, 1984
D. July 5, 1987
Answer: A. September 20, 1985

Please share this quiz:
Read more
Alexis Davis Quiz

Alexis Davis Quiz Questions and Answers

Posted on August 18, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Alexis Davis’s professional nickname in mixed martial arts?
A. The Alligator
B. Ally-Gator
C. Canadian Cobra
D. Niagara Nightmare
Answer: B. Ally-Gator

Q2. In which Canadian province was Alexis Davis born?
A. Quebec
B. British Columbia
C. Ontario
D. Alberta
Answer: C. Ontario

Q3. Alexis Davis was born in which town?
A. Niagara Falls
B. Port Colborne
C. Toronto
D. Ottawa
Answer: B. Port Colborne

Please share this quiz:
Read more
Liz Carmouche Quiz

Liz Carmouche Quiz Questions and Answers

Posted on August 18, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and U.S. state was Liz Carmouche born?
A. San Diego, California
B. Lafayette, Louisiana
C. Okinawa, Japan
D. Nashville, Tennessee
Answer: B. Lafayette, Louisiana

Q2. What is Liz Carmouche’s well-known nickname in MMA?
A. The Lioness
B. Rowdy
C. Girl-Rilla
D. Bullet
Answer: C. Girl-Rilla

Q3. Approximately how tall is Liz Carmouche?
A. 5 ft 2 in (157 cm)
B. 5 ft 4 in (163 cm)
C. 5 ft 6 in (168 cm)
D. 5 ft 8 in (173 cm)
Answer: C. 5 ft 6 in (168 cm)

Please share this quiz:
Read more
Holly Holm Quiz

Holly Holm Quiz Questions and Answers

Posted on August 17, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and U.S. state was Holly Holm born?
A. Las Vegas, Nevada
B. Albuquerque, New Mexico
C. Phoenix, Arizona
D. Denver, Colorado
Answer: B. Albuquerque, New Mexico

Q2. What is Holly Holm’s full birth name?
A. Holly Marie Holm
B. Holly Rene Holm
C. Holly Anne Holm
D. Holly Elizabeth Holm
Answer: B. Holly Rene Holm

Q3. On what date was Holly Holm born?
A. October 17, 1981
B. November 14, 1982
C. September 15, 1980
D. December 10, 1983
Answer: A. October 17, 1981

Please share this quiz:
Read more
Julianna Pena Quiz

Julianna Pena Quiz Questions and Answers

Posted on August 17, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and U.S. state was Julianna Pena born?
A. Las Vegas, Nevada
B. Spokane, Washington
C. Chicago, Illinois
D. Miami, Florida
Answer: B. Spokane, Washington

Q2. What is Julianna Pena’s date of birth?
A. August 19, 1989
B. July 19, 1989
C. September 19, 1989
D. August 19, 1990
Answer: A. August 19, 1989

Q3. What is Julianna Pena’s well-known nickname in MMA?
A. The Lioness
B. The Venezuelan Vixen
C. The Mexican Queen
D. The Spokane Striker
Answer: B. The Venezuelan Vixen

Please share this quiz:
Read more
Germaine de Randamie Quiz

Germaine de Randamie Quiz Questions and Answers

Posted on August 17, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and country was Germaine de Randamie born?
A. Amsterdam, Netherlands
B. Rotterdam, Netherlands
C. Utrecht, Netherlands
D. The Hague, Netherlands
Answer: C. Utrecht, Netherlands

Q2. What is Germaine de Randamie’s date of birth?
A. April 24, 1984
B. March 20, 1983
C. May 8, 1985
D. February 11, 1984
Answer: A. April 24, 1984

Q3. What is Germaine de Randamie’s well-known nickname?
A. The Dutch Destroyer
B. The Iron Lady
C. The Utrecht Assassin
D. Lady Knockout
Answer: B. The Iron Lady

Please share this quiz:
Read more
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 16
  • Next

Categories

  • Africa (3)
  • Argentina (4)
  • Art (36)
  • Australia (23)
  • Awards (112)
  • Bollywood (85)
  • Business (4)
  • Canada (10)
  • China (5)
  • Christianity (366)
    • Bible Quizzes (33)
    • Popes (240)
  • Countries (238)
  • Cricket (120)
    • ICC Cricket World Cup 2011 (9)
    • ICC Cricket World Cup 2015 (22)
  • Current Affairs (162)
  • Discoveries and Inventions (15)
  • Economics (2)
  • Egypt (2)
  • Explorers and Navigators (7)
  • Football (120)
  • France (69)
  • General Knowledge Quizzes (131)
  • Germany (34)
  • Grammar (5)
  • History (262)
  • Hollywood (104)
  • India (210)
  • Iran (1)
  • Islam (3)
  • Israel (8)
  • Italy (19)
  • Japan (4)
  • Konkani (1)
  • Lists (28)
  • Literature (349)
  • Movies (667)
  • Mughal Empire (6)
  • Music (371)
  • Nobel Prize Winners (138)
  • Olympics (41)
  • Organisations (39)
  • Pakistan (7)
  • Philippines (1)
  • Philosophy (4)
  • President of USA (38)
  • Pulitzer (4)
  • Religion (358)
  • Rulers Emperors Monarchs Kings Queens (80)
  • Russia (14)
  • Saints (130)
  • Science (157)
    • Animals (10)
    • Planets (10)
  • Sports & Games (803)
    • Chess (3)
    • Golf (78)
    • Hockey (116)
    • Tennis (256)
      • Australian Open (13)
      • French Open (14)
      • US Open (15)
      • Wimbledon (2)
    • Wrestlers (153)
  • Technology (13)
  • TV Shows (138)
  • United Kingdom (178)
  • USA (295)
  • USSR (14)
  • Wonders of the World (2)
  • Leo Diegel Quiz Questions and Answers
  • Tommy Fleetwood Quiz Questions and Answers
  • Hal Sutton Quiz Questions and Answers
  • Paul Azinger Quiz Questions and Answers
  • Dave Stockton Quiz Questions and Answers

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.