Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu

Category: Wrestlers

Quizzes on wrestlers. Mixed Martial Artists.

Rose Namajunas Quiz

Rose Namajunas Quiz Questions and Answers

Posted on August 12, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which U.S. city was Rose Namajunas born?
A. Denver, Colorado
B. Milwaukee, Wisconsin
C. Minneapolis, Minnesota
D. Chicago, Illinois
Answer: B. Milwaukee, Wisconsin

Q2. What is Rose Namajunas’s full birth name?
A. Rose Gertrude Namajunas
B. Rose Marie Namajunas
C. Rose Ann Namajunas
D. Rose Elena Namajunas
Answer: A. Rose Gertrude Namajunas

Q3. Rose Namajunas’s grandfather Algimantas Andriukonis achieved notable success in which sport?
A. Boxing
B. Wrestling
C. Judo
D. Weightlifting
Answer: B. Wrestling

Please share this quiz:
Read more
Zhang Weili Quiz

Zhang Weili Quiz Questions and Answers

Posted on August 12, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Chinese province was Zhang Weili born?
A. Guangdong
B. Hebei
C. Sichuan
D. Zhejiang
Answer: B. Hebei

Q2. What traditional Chinese wrestling style did Zhang Weili train in as a teenager at a specialized martial arts school?
A. Shuai Jiao
B. Greco-Roman wrestling
C. Sumo
D. Freestyle wrestling only
Answer: A. Shuai Jiao

Q3. At approximately what age did Zhang Weili begin training in Sanda and Shuai Jiao after starting with Shaolin Kung Fu?
A. 6
B. 12
C. 17
D. 21
Answer: B. 12

Please share this quiz:
Read more
Valentina Shevchenko Quiz

Valentina Shevchenko Quiz Questions and Answers

Posted on August 11, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Valentina Shevchenko’s professional nickname in combat sports?
A. The Queen
B. Bullet
C. The Kyrgyz Hammer
D. Iron Lady
Answer: B. Bullet

Q2. In which city was Valentina Shevchenko born?
A. Moscow, Russia
B. Lima, Peru
C. Frunze (now Bishkek), Kyrgyzstan
D. Almaty, Kazakhstan
Answer: C. Frunze (now Bishkek), Kyrgyzstan

Q3. What is Valentina Shevchenko’s date of birth?
A. March 7, 1988
B. June 15, 1985
C. September 12, 1990
D. January 3, 1987
Answer: A. March 7, 1988

Please share this quiz:
Read more
Cris Cyborg Quiz

Cris Cyborg Quiz Questions and Answers

Posted on August 11, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Cris Cyborg’s full birth name?
A. Cristiane Justino Venancio
B. Cristiane Santos Cyborg
C. Cristiane Justino Santos
D. Cristiane Venancio Justino
Answer: A. Cristiane Justino Venancio

Q2. In which Brazilian city was Cris Cyborg born?
A. Sao Paulo
B. Rio de Janeiro
C. Curitiba
D. Belo Horizonte
Answer: C. Curitiba

Q3. On what date was Cris Cyborg born?
A. July 9, 1985
B. June 9, 1985
C. July 19, 1985
D. August 9, 1985
Answer: A. July 9, 1985

Please share this quiz:
Read more
Amanda Nunes Quiz

Amanda Nunes Quiz Questions and Answers

Posted on August 11, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Brazilian town was Amanda Nunes born?
A. Rio de Janeiro
B. São Paulo
C. Pojuca, Bahia
D. Belo Horizonte
Answer: C. Pojuca, Bahia

Q2. What is Amanda Nunes’ full birth name?
A. Amanda Silva Nunes
B. Amanda Lourenco Nunes
C. Amanda Costa Nunes
D. Amanda Ferreira Nunes
Answer: B. Amanda Lourenco Nunes

Q3. On what date was Amanda Nunes born?
A. May 30, 1988
B. June 15, 1987
C. April 12, 1989
D. March 22, 1990
Answer: A. May 30, 1988

Please share this quiz:
Read more
Tom Aspinall Quiz

Tom Aspinall Quiz Questions and Answers

Posted on August 10, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where was Tom Aspinall born?
A. London, England
B. Salford, Greater Manchester, England
C. Liverpool, England
D. Birmingham, England
Answer: B. Salford, Greater Manchester, England

Q2. What is Tom Aspinall’s date of birth?
A. 11 April 1990
B. 11 April 1993
C. 11 April 1995
D. 15 May 1993
Answer: B. 11 April 1993

Q3. Approximately how tall is Tom Aspinall?
A. 6 ft 1 in
B. 6 ft 3 in
C. 6 ft 5 in
D. 6 ft 7 in
Answer: C. 6 ft 5 in

Please share this quiz:
Read more
Shavkat Rakhmonov Quiz

Shavkat Rakhmonov Quiz Questions and Answers

Posted on August 10, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Shavkat Rakhmonov’s professional nickname?
A. The Eagle
B. Nomad
C. The Kazakh King
D. Sambo Specialist
Answer: B. Nomad

Q2. In which city and country was Shavkat Rakhmonov born?
A. Sho?rchi, Uzbekistan
B. Almaty, Kazakhstan
C. Kokshetau, Kazakhstan
D. Tashkent, Uzbekistan
Answer: A. Sho?rchi, Uzbekistan

Q3. What is Rakhmonov’s date of birth?
A. October 23, 1994
B. September 15, 1993
C. November 12, 1995
D. August 8, 1994
Answer: A. October 23, 1994

Please share this quiz:
Read more
Robbie Lawler Quiz

Robbie Lawler Quiz Questions and Answers

Posted on August 10, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Robbie Lawler’s full birth name?
A. Robert James Lawler
B. Robert Glenn Lawler
C. Robbie Michael Lawler
D. Ronald Glenn Lawler
Answer: B. Robert Glenn Lawler

Q2. In which city was Robbie Lawler born?
A. Bettendorf, Iowa
B. Las Vegas, Nevada
C. San Diego, California
D. Coconut Creek, Florida
Answer: C. San Diego, California

Q3. On what date was Robbie Lawler born?
A. March 20, 1982
B. April 7, 1981
C. May 10, 1983
D. July 8, 1982
Answer: A. March 20, 1982

Please share this quiz:
Read more
Benson Henderson Quiz

Benson Henderson Quiz Questions and Answers

Posted on August 8, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city was Benson Henderson born?
A. Phoenix, Arizona
B. Federal Way, Washington
C. Colorado Springs, Colorado
D. Blair, Nebraska
Answer: C. Colorado Springs, Colorado

Q2. What is Benson Henderson’s widely known nickname in MMA?
A. The Cowboy
B. Smooth
C. Showtime
D. The Prodigy
Answer: B. Smooth

Q3. What high school did Benson Henderson attend, where he competed in wrestling?
A. Decatur High School
B. Dana High School
C. Colorado Springs High School
D. Phoenix Central High School
Answer: A. Decatur High School

Please share this quiz:
Read more
Anthony Pettis Quiz

Anthony Pettis Quiz Questions and Answers

Posted on August 8, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where was Anthony Pettis born?
A. Chicago, Illinois
B. Milwaukee, Wisconsin
C. Detroit, Michigan
D. Minneapolis, Minnesota
Answer: B. Milwaukee, Wisconsin

Q2. What is Anthony Pettis’s widely known nickname?
A. Showtime
B. The Matrix
C. Lightning
D. The Phenom
Answer: A. Showtime

Q3. In what year was Anthony Pettis born?
A. 1985
B. 1987
C. 1989
D. 1991
Answer: B. 1987

Please share this quiz:
Read more
  • Previous
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • …
  • 16
  • Next

Categories

  • Africa (3)
  • Argentina (4)
  • Art (36)
  • Australia (23)
  • Awards (112)
  • Bollywood (85)
  • Business (4)
  • Canada (10)
  • China (5)
  • Christianity (366)
    • Bible Quizzes (33)
    • Popes (240)
  • Countries (238)
  • Cricket (120)
    • ICC Cricket World Cup 2011 (9)
    • ICC Cricket World Cup 2015 (22)
  • Current Affairs (162)
  • Discoveries and Inventions (15)
  • Economics (2)
  • Egypt (2)
  • Explorers and Navigators (7)
  • Football (120)
  • France (69)
  • General Knowledge Quizzes (131)
  • Germany (34)
  • Grammar (5)
  • History (262)
  • Hollywood (104)
  • India (210)
  • Iran (1)
  • Islam (3)
  • Israel (8)
  • Italy (19)
  • Japan (4)
  • Konkani (1)
  • Lists (28)
  • Literature (349)
  • Movies (667)
  • Mughal Empire (6)
  • Music (371)
  • Nobel Prize Winners (138)
  • Olympics (41)
  • Organisations (39)
  • Pakistan (7)
  • Philippines (1)
  • Philosophy (4)
  • President of USA (38)
  • Pulitzer (4)
  • Religion (358)
  • Rulers Emperors Monarchs Kings Queens (80)
  • Russia (14)
  • Saints (130)
  • Science (157)
    • Animals (10)
    • Planets (10)
  • Sports & Games (803)
    • Chess (3)
    • Golf (78)
    • Hockey (116)
    • Tennis (256)
      • Australian Open (13)
      • French Open (14)
      • US Open (15)
      • Wimbledon (2)
    • Wrestlers (153)
  • Technology (13)
  • TV Shows (138)
  • United Kingdom (178)
  • USA (295)
  • USSR (14)
  • Wonders of the World (2)
  • Leo Diegel Quiz Questions and Answers
  • Tommy Fleetwood Quiz Questions and Answers
  • Hal Sutton Quiz Questions and Answers
  • Paul Azinger Quiz Questions and Answers
  • Dave Stockton Quiz Questions and Answers

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.