Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu

Category: Wrestlers

Quizzes on wrestlers. Mixed Martial Artists.

Tony Ferguson Quiz

Tony Ferguson Quiz Questions and Answers

Posted on August 8, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which state did Tony Ferguson primarily grow up and develop his high school wrestling career?
A. California
B. Michigan
C. Ohio
D. Illinois
Answer: B. Michigan

Q2. At which high school did Tony Ferguson compete in wrestling?
A. Grand Valley State High School
B. Central Michigan High School
C. Muskegon Catholic Central High School
D. Oxnard High School
Answer: C. Muskegon Catholic Central High School

Q3. How many times was Tony Ferguson selected as an All-State wrestler in high school?
A. One
B. Two
C. Three
D. Four
Answer: C. Three

Please share this quiz:
Read more
Colby Covington Quiz

Colby Covington Quiz Questions and Answers

Posted on August 7, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Colby Covington born?
A. 1986
B. 1988
C. 1990
D. 1992
Answer: B. 1988

Q2. Where was Colby Covington born?
A. Springfield, Oregon
B. Miami, Florida
C. Clovis, California
D. Iowa City, Iowa
Answer: C. Clovis, California

Q3. What is Colby Covington’s well-known nickname in combat sports?
A. The Nightmare
B. Chaos
C. The Prodigy
D. Gamebred
Answer: B. Chaos

Please share this quiz:
Read more
Sean Brady Quiz

Sean Brady Quiz Questions and Answers

Posted on August 7, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city was Sean Brady born?
A. Boston, Massachusetts
B. Philadelphia, Pennsylvania
C. New York City, New York
D. Pittsburgh, Pennsylvania
Answer: B. Philadelphia, Pennsylvania

Q2. What is Sean Brady’s full birth name?
A. Sean Michael Brady
B. Sean Thomas Brady
C. Sean Patrick Brady
D. Sean Anthony Brady
Answer: B. Sean Thomas Brady

Q3. On what date was Sean Brady born?
A. November 23, 1992
B. September 7, 1990
C. March 15, 1993
D. December 1, 1991
Answer: A. November 23, 1992

Please share this quiz:
Read more
Jack Della Maddalena Quiz

Jack Della Maddalena Quiz Questions and Answers

Posted on August 7, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Jack Della Maddalena’s full first name?
A. Giacomo
B. Giovanni
C. Giuseppe
D. Giorgio
Answer: A. Giacomo

Q2. In which Australian city was Jack Della Maddalena born?
A. Melbourne
B. Sydney
C. Perth
D. Brisbane
Answer: C. Perth

Q3. On what date was Jack Della Maddalena born?
A. 10 September 1996
B. 15 August 1995
C. 22 October 1997
D. 5 July 1994
Answer: A. 10 September 1996

Please share this quiz:
Read more
Carlos Ulberg Quiz

Carlos Ulberg Quiz Questions and Answers

Posted on August 6, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Carlos Ulberg’s full birth name?
A. Carlos James Ulberg
B. Carlos Sao Murry Ulberg
C. Carlos Anthony Ulberg
D. Carlos Michael Ulberg
Answer: B. Carlos Sao Murry Ulberg

Q2. In which city was Carlos Ulberg born?
A. Wellington
B. Christchurch
C. Auckland
D. Hamilton
Answer: C. Auckland

Q3. What is Carlos Ulberg’s date of birth?
A. 7 November 1990
B. 17 November 1990
C. 17 December 1990
D. 7 December 1990
Answer: B. 17 November 1990

Please share this quiz:
Read more
Sean O’Malley Quiz

Sean O’Malley Quiz Questions and Answers

Posted on August 6, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where is Sean O’Malley from?
A. Helena, Montana
B. Hasbrouck Heights, New Jersey
C. Philadelphia, Pennsylvania
D. Glendale, Arizona
Answer: A. Helena, Montana

Q2. Which high school did Sean O’Malley attend?
A. Bergen Catholic High School
B. Capital High School
C. DePaul Catholic High School
D. St. Joseph’s High School
Answer: B. Capital High School

Q3. At which university did Sean O’Malley compete in collegiate wrestling?
A. Rutgers University
B. Lehigh University
C. Drexel University
D. Princeton University
Answer: C. Drexel University

Please share this quiz:
Read more
Arman Tsarukyan Quiz

Arman Tsarukyan Quiz Questions and Answers

Posted on August 6, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where was Arman Tsarukyan born?
A. Yerevan, Armenia
B. Khabarovsk, Russia
C. Akhalkalaki, Georgia
D. Moscow, Russia
Answer: C. Akhalkalaki, Georgia

Q2. What is Arman Tsarukyan’s date of birth?
A. October 11, 1995
B. October 11, 1996
C. November 11, 1996
D. September 11, 1997
Answer: B. October 11, 1996

Q3. What is Arman Tsarukyan’s primary ethnic heritage?
A. Georgian
B. Russian
C. Armenian
D. Dagestani
Answer: C. Armenian

Please share this quiz:
Read more
Rafael Dos Anjos

Rafael dos Anjos Quiz Questions and Answers

Posted on August 5, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and country was Rafael dos Anjos born?
A. Sao Paulo, Brazil
B. Niteroi, Rio de Janeiro, Brazil
C. Rio de Janeiro city center, Brazil
D. Belo Horizonte, Brazil
Answer: B. Niteroi, Rio de Janeiro, Brazil

Q2. What is Rafael dos Anjos’ full birth date?
A. October 26, 1984
B. June 21, 1996
C. March 14, 1985
D. December 5, 1983
Answer: A. October 26, 1984

Q3. What is Rafael dos Anjos’ primary fighting style background?
A. Freestyle wrestling
B. Brazilian Jiu-Jitsu
C. Greco-Roman wrestling
D. Boxing only
Answer: B. Brazilian Jiu-Jitsu

Please share this quiz:
Read more
Rich Franklin Quiz

Rich Franklin Quiz Questions and Answers

Posted on August 5, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Rich Franklin’s full birth name and date of birth?
A. Richard Jay Franklin II, born October 5, 1974
B. Richard Alan Franklin, born October 15, 1975
C. Richard James Franklin, born September 5, 1974
D. Richard Jay Franklin III, born November 5, 1973
Answer: A. Richard Jay Franklin II, born October 5, 1974

Q2. Why is Rich Franklin commonly known by the nickname “Ace”?
A. It refers to his high school football jersey number
B. It comes from his resemblance to Jim Carrey’s character Ace Ventura
C. It was given by trainers after his first professional knockout
D. It stands for “All-American Combat Expert”
Answer: B. It comes from his resemblance to Jim Carrey’s character Ace Ventura

Q3. Before becoming a full-time professional mixed martial artist, what was Rich Franklin’s primary occupation?
A. High school physical education teacher
B. High school mathematics teacher
C. College wrestling coach
D. Personal fitness trainer
Answer: B. High school mathematics teacher

Please share this quiz:
Read more
Eddie Alvarez Quiz

Eddie Alvarez Quiz Questions and Answers

Posted on August 5, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city was Eddie Alvarez born?
A. New York City
B. Philadelphia
C. Boston
D. Miami
Answer: B. Philadelphia

Q2. In what year was Eddie Alvarez born?
A. 1980
B. 1982
C. 1984
D. 1986
Answer: C. 1984

Q3. At what age did Eddie Alvarez begin wrestling in a youth program?
A. 8
B. 11
C. 13
D. 15
Answer: B. 11

Please share this quiz:
Read more
  • Previous
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • …
  • 16
  • Next

Categories

  • Africa (3)
  • Argentina (4)
  • Art (36)
  • Australia (23)
  • Awards (112)
  • Bollywood (85)
  • Business (4)
  • Canada (10)
  • China (5)
  • Christianity (366)
    • Bible Quizzes (33)
    • Popes (240)
  • Countries (238)
  • Cricket (120)
    • ICC Cricket World Cup 2011 (9)
    • ICC Cricket World Cup 2015 (22)
  • Current Affairs (162)
  • Discoveries and Inventions (15)
  • Economics (2)
  • Egypt (2)
  • Explorers and Navigators (7)
  • Football (120)
  • France (69)
  • General Knowledge Quizzes (131)
  • Germany (34)
  • Grammar (5)
  • History (262)
  • Hollywood (104)
  • India (210)
  • Iran (1)
  • Islam (3)
  • Israel (8)
  • Italy (19)
  • Japan (4)
  • Konkani (1)
  • Lists (28)
  • Literature (349)
  • Movies (667)
  • Mughal Empire (6)
  • Music (371)
  • Nobel Prize Winners (138)
  • Olympics (41)
  • Organisations (39)
  • Pakistan (7)
  • Philippines (1)
  • Philosophy (4)
  • President of USA (38)
  • Pulitzer (4)
  • Religion (358)
  • Rulers Emperors Monarchs Kings Queens (80)
  • Russia (14)
  • Saints (130)
  • Science (157)
    • Animals (10)
    • Planets (10)
  • Sports & Games (803)
    • Chess (3)
    • Golf (78)
    • Hockey (116)
    • Tennis (256)
      • Australian Open (13)
      • French Open (14)
      • US Open (15)
      • Wimbledon (2)
    • Wrestlers (153)
  • Technology (13)
  • TV Shows (138)
  • United Kingdom (178)
  • USA (295)
  • USSR (14)
  • Wonders of the World (2)
  • Leo Diegel Quiz Questions and Answers
  • Tommy Fleetwood Quiz Questions and Answers
  • Hal Sutton Quiz Questions and Answers
  • Paul Azinger Quiz Questions and Answers
  • Dave Stockton Quiz Questions and Answers

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.