Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu

Category: Wrestlers

Quizzes on wrestlers. Mixed Martial Artists.

Claudia Gadelha Quiz

Claudia Gadelha Quiz Questions and Answers

Posted on August 15, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Claudia Gadelha’s full birth name?
A. Claudia Maria Gadelha
B. Ana Claudia Dantas Gadelha
C. Claudia Fernanda Dantas
D. Ana Paula Gadelha
Answer: B. Ana Claudia Dantas Gadelha

Q2. In which Brazilian city was Claudia Gadelha born?
A. Rio de Janeiro
B. Sao Paulo
C. Mossoro, Rio Grande do Norte
D. Natal
Answer: C. Mossoro, Rio Grande do Norte

Q3. What is Claudia Gadelha’s date of birth?
A. December 7, 1988
B. July 12, 1987
C. March 15, 1989
D. November 3, 1990
Answer: A. December 7, 1988

Please share this quiz:
Read more
Megumi Fujii Quiz

Megumi Fujii Quiz Questions and Answers

Posted on August 15, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Megumi Fujii born?
A. 1972
B. 1974
C. 1976
D. 1978
Answer: B. 1974

Q2. Where was Megumi Fujii born?
A. Tokyo, Japan
B. Osaka, Japan
C. Ibara, Okayama Prefecture, Japan
D. Kyoto, Japan
Answer: C. Ibara, Okayama Prefecture, Japan

Q3. What is Megumi Fujii’s well-known nickname?
A. The Armbar Queen
B. Mega Megu
C. The Japanese Dynamo
D. Strawweight Assassin
Answer: B. Mega Megu

Please share this quiz:
Read more
Jessica Aguilar Quiz

Jessica Aguilar Quiz Questions and Answers

Posted on August 15, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and country was Jessica Aguilar born?
A. Houston, Texas, USA
B. Poza Rica, Veracruz, Mexico
C. Coconut Creek, Florida, USA
D. Mexico City, Mexico
Answer: B. Poza Rica, Veracruz, Mexico

Q2. What is Jessica Aguilar’s professional nickname?
A. The Jaguar
B. JAG
C. La Luchadora
D. Straw Queen
Answer: B. JAG

Q3. What is Jessica Aguilar’s approximate height?
A. 5 ft 3 in (1.60 m)
B. 5 ft 0 in (1.52 m)
C. 5 ft 6 in (1.68 m)
D. 5 ft 8 in (1.73 m)
Answer: A. 5 ft 3 in (1.60 m)

Please share this quiz:
Read more
Tatiana Suarez Quiz

Tatiana Suarez Quiz Questions and Answers

Posted on August 14, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In what year was Tatiana Suarez born?
A. 1988
B. 1990
C. 1992
D. 1994
Answer: B. 1990

Q2. Where was Tatiana Suarez born?
A. Mexico City, Mexico
B. Covina, California, United States
C. Colorado Springs, Colorado
D. Rancho Cucamonga, California
Answer: B. Covina, California, United States

Q3. At approximately what age did Tatiana Suarez begin wrestling?
A. Age 7
B. Age 10
C. Before her fourth birthday 
D. Age 12
Answer: C. Before her fourth birthday

Please share this quiz:
Read more
Kayla Harrison Quiz

Kayla Harrison Quiz Questions and Answers

Posted on August 14, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which U.S. city was Kayla Harrison born?
A. Boston, Massachusetts
B. Middletown, Ohio
C. Miami, Florida
D. Los Angeles, California
Answer: B. Middletown, Ohio

Q2. On what date was Kayla Harrison born?
A. July 2, 1990
B. June 15, 1988
C. August 10, 1992
D. May 3, 1991
Answer: A. July 2, 1990

Q3. At approximately what age did Kayla Harrison begin practicing judo?
A. 4
B. 6
C. 10
D. 12
Answer: B. 6

Please share this quiz:
Read more
Cat Zingano Quiz

Cat Zingano Quiz Questions and Answers

Posted on August 14, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Cat Zingano born?
A. 1980
B. 1982
C. 1984
D. 1986
Answer: B. 1982

Q2. Where was Cat Zingano born?
A. Boulder, Colorado
B. Denver, Colorado
C. Winona, Minnesota
D. Jacksonville, Illinois
Answer: C. Winona, Minnesota

Q3. What is Cat Zingano’s full birth name?
A. Catherine Deborah Albert
B. Cathilee Deborah Albert
C. Catalina Deborah Zingano
D. Cathleen Deborah Albert
Answer: B. Cathilee Deborah Albert

Please share this quiz:
Read more
Jessica Andrade Quiz

Jessica Andrade Quiz Questions and Answers

Posted on August 13, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Jessica Andrade’s full birth name?
A. Jessica Maria Andrade
B. Jessica Fernanda da Costa Andrade
C. Jessica Carolina Andrade
D. Jessica Beatriz Andrade
Answer: B. Jessica Fernanda da Costa Andrade

Q2. In which Brazilian city and state was Jessica Andrade born?
A. Rio de Janeiro, Rio de Janeiro
B. Sao Paulo, Sao Paulo
C. Umuarama, Parana
D. Curitiba, Parana
Answer: C. Umuarama, Parana

Q3. On what date was Jessica Andrade born?
A. September 25, 1991
B. October 15, 1990
C. August 12, 1992
D. November 5, 1989
Answer: A. September 25, 1991

Please share this quiz:
Read more
Ronda Rousey Quiz

Ronda Rousey Quiz Questions and Answers

Posted on August 13, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year did Ronda Rousey make her official in-ring WWE debut?
A. 2016
B. 2017
C. 2018
D. 2019
Answer: C. 2018

Q2. At which major event did Ronda Rousey make her WWE in-ring debut?
A. Royal Rumble
B. SummerSlam
C. WrestleMania 34
D. Survivor Series
Answer: C. WrestleMania 34

Q3. Who was Ronda Rousey’s tag-team partner in her WWE debut match at WrestleMania 34?
A. Kurt Angle
B. The Rock
C. John Cena
D. Triple H
Answer: A. Kurt Angle

Please share this quiz:
Read more
Carla Esparza Quiz

Carla Esparza Quiz Questions and Answers

Posted on August 13, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Carla Esparza’s full name?
A. Carla Marie Esparza
B. Carla Kristen Esparza
C. Carla Louise Esparza
D. Carla Christine Esparza
Answer: B. Carla Kristen Esparza

Q2. On what date was Carla Esparza born?
A. October 10, 1987
B. September 15, 1988
C. November 5, 1986
D. August 22, 1989
Answer: A. October 10, 1987

Q3. What is Carla Esparza’s well-known nickname in MMA?
A. The Hurricane
B. Cookie Monster
C. The Queen
D. Iron Lady
Answer: B. Cookie Monster

Please share this quiz:
Read more
Joanna Jedrzejczyk Quiz

Joanna Jedrzejczyk Quiz Questions and Answers

Posted on August 12, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and country was Joanna Jedrzejczyk born?
A. Warsaw, Poland
B. Krakow, Poland
C. Olsztyn, Poland
D. Gdansk, Poland
Answer: C. Olsztyn, Poland

Q2. What is Joanna Jedrzejczyk’s date of birth?
A. August 18, 1987
B. March 14, 1985
C. July 26, 1989
D. November 4, 1986
Answer: A. August 18, 1987

Q3. At approximately what age did Joanna Jedrzejczyk begin training in Muay Thai?
A. 12
B. 14
C. 16
D. 18
Answer: C. 16

Please share this quiz:
Read more
  • Previous
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 16
  • Next

Categories

  • Africa (3)
  • Argentina (4)
  • Art (36)
  • Australia (23)
  • Awards (112)
  • Bollywood (85)
  • Business (4)
  • Canada (10)
  • China (5)
  • Christianity (366)
    • Bible Quizzes (33)
    • Popes (240)
  • Countries (238)
  • Cricket (120)
    • ICC Cricket World Cup 2011 (9)
    • ICC Cricket World Cup 2015 (22)
  • Current Affairs (162)
  • Discoveries and Inventions (15)
  • Economics (2)
  • Egypt (2)
  • Explorers and Navigators (7)
  • Football (120)
  • France (69)
  • General Knowledge Quizzes (131)
  • Germany (34)
  • Grammar (5)
  • History (262)
  • Hollywood (104)
  • India (210)
  • Iran (1)
  • Islam (3)
  • Israel (8)
  • Italy (19)
  • Japan (4)
  • Konkani (1)
  • Lists (28)
  • Literature (349)
  • Movies (667)
  • Mughal Empire (6)
  • Music (371)
  • Nobel Prize Winners (138)
  • Olympics (41)
  • Organisations (39)
  • Pakistan (7)
  • Philippines (1)
  • Philosophy (4)
  • President of USA (38)
  • Pulitzer (4)
  • Religion (358)
  • Rulers Emperors Monarchs Kings Queens (80)
  • Russia (14)
  • Saints (130)
  • Science (157)
    • Animals (10)
    • Planets (10)
  • Sports & Games (803)
    • Chess (3)
    • Golf (78)
    • Hockey (116)
    • Tennis (256)
      • Australian Open (13)
      • French Open (14)
      • US Open (15)
      • Wimbledon (2)
    • Wrestlers (153)
  • Technology (13)
  • TV Shows (138)
  • United Kingdom (178)
  • USA (295)
  • USSR (14)
  • Wonders of the World (2)
  • Leo Diegel Quiz Questions and Answers
  • Tommy Fleetwood Quiz Questions and Answers
  • Hal Sutton Quiz Questions and Answers
  • Paul Azinger Quiz Questions and Answers
  • Dave Stockton Quiz Questions and Answers

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.