Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu

Category: Wrestlers

Quizzes on wrestlers. Mixed Martial Artists.

Jan Blachowicz Quiz

Jan Blachowicz Quiz Questions and Answers

Posted on July 31, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Polish town was Jan Blachowicz born?
A. Warsaw
B. Krakow
C. Cieszyn
D. Gdansk
Answer: C. Cieszyn

Q2. What is Jan Blachowicz’s date of birth?
A. 24 February 1983
B. 15 March 1985
C. 10 January 1980
D. 5 December 1982
Answer: A. 24 February 1983

Q3. What is Jan Blachowicz’s well-known nickname?
A. The Polish Hammer
B. Cieszynski Ksiaze (Prince of Cieszyn)
C. Iron Jan
D. The Warsaw Warrior
Answer: B. Cieszynski Ksiaze (Prince of Cieszyn)

Please share this quiz:
Read more
Deiveson Figueiredo Quiz

Deiveson Figueiredo Quiz Questions and Answers

Posted on July 31, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Brazilian city and state was Deiveson Figueiredo born?
A. Belem, Para
B. Rio de Janeiro, Rio de Janeiro
C. Soure, Para
D. Sao Paulo, Sao Paulo
Answer: C. Soure, Para

Q2. On which island is Figueiredo’s hometown of Soure located?
A. Fernando de Noronha
B. Marajo Island
C. Ilhabela
D. Santa Catarina Island
Answer: B. Marajo Island

Q3. What is Deiveson Figueiredo’s date of birth?
A. December 18, 1987
B. January 15, 1988
C. March 12, 1986
D. November 5, 1989
Answer: A. December 18, 1987

Please share this quiz:
Read more
Masakatsu Funaki Quiz

Masakatsu Funaki Quiz Questions and Answers

Posted on July 30, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Masakatsu Funaki’s real (birth) name?
A. Masaharu Funaki
B. Shoichi Funaki
C. Masayuki Funaki
D. Yoshiaki Funaki
Answer: A. Masaharu Funaki

Q2. When was Masakatsu Funaki born?
A. March 13, 1969
B. August 24, 1968
C. October 9, 1969
D. May 4, 1970
Answer: A. March 13, 1969

Q3. In which Japanese prefecture was Masakatsu Funaki born?
A. Tokyo
B. Osaka
C. Aomori
D. Hokkaido
Answer: C. Aomori

Please share this quiz:
Read more
Josh Barnett Quiz

Josh Barnett Quiz Questions and Answers

Posted on July 30, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city was Josh Barnett born?
A. Los Angeles, California
B. Seattle, Washington
C. Portland, Oregon
D. Las Vegas, Nevada
Answer: B. Seattle, Washington

Q2. What is Josh Barnett’s primary nickname in his later career?
A. The Babyfaced Assassin
B. The Warmaster
C. The Iron Fist
D. The Submission King
Answer: B. The Warmaster

Q3. On what date was Josh Barnett born?
A. November 10, 1977
B. March 22, 1978
C. January 11, 1976
D. October 31, 1979
Answer: A. November 10, 1977

Please share this quiz:
Read more
T.J. Dillashaw Quiz

T.J. Dillashaw Quiz Questions and Answers

Posted on July 30, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is T.J. Dillashaw’s full birth name?
A. Thomas James Dillashaw
B. Tyler Jeffrey Dillashaw
C. Timothy John Dillashaw
D. Theodore Joseph Dillashaw
Answer: B. Tyler Jeffrey Dillashaw

Q2. In which California town did T.J. Dillashaw grow up and attend high school?
A. Sonora
B. Sacramento
C. Angels Camp
D. Fresno
Answer: C. Angels Camp

Q3. At which high school did T.J. Dillashaw wrestle?
A. Calaveras High School
B. Bret Harte High School
C. Sonora High School
D. Modesto High School
Answer: B. Bret Harte High School

Please share this quiz:
Read more
Kazushi Sakuraba Quiz

Kazushi Sakuraba Quiz Questions and Answers

Posted on July 29, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Kazushi Sakuraba born?
A. 1967
B. 1969
C. 1971
D. 1973
Answer: B. 1969

Q2. What is Kazushi Sakuraba’s most famous nickname?
A. The Pride King
B. The Gracie Hunter
C. The Japanese Tiger
D. The Catch King
Answer: B. The Gracie Hunter

Q3. Where was Kazushi Sakuraba born?
A. Tokyo, Japan
B. Osaka, Japan
C. Katagami (formerly Showa), Akita Prefecture, Japan
D. Yokohama, Japan
Answer: C. Katagami (formerly Showa), Akita Prefecture, Japan

Please share this quiz:
Read more
Antonio Rogerio Nogueira Quiz

Antonio Rogerio Nogueira Quiz Questions and Answers

Posted on July 29, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Brazilian city was Antonio Rogerio Nogueira born?
A. Rio de Janeiro
B. Sao Paulo
C. Vitoria da Conquista
D. Salvador
Answer: C. Vitoria da Conquista

Q2. What is Antonio Rogerio Nogueira’s common nickname?
A. Minotauro
B. Minotouro
C. Big Nog
D. The Phenom
Answer: B. Minotouro

Q3. On what date was Antonio Rogerio Nogueira born?
A. June 2, 1976
B. July 2, 1976
C. June 2, 1978
D. May 2, 1976
Answer: A. June 2, 1976

Please share this quiz:
Read more
Gegard Mousasi Quiz.

Gegard Mousasi Quiz Questions and Answers

Posted on July 29, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and country was Gegard Mousasi born?
A. Leiden, Netherlands
B. Tehran, Iran
C. Yerevan, Armenia
D. Amsterdam, Netherlands
Answer: B. Tehran, Iran

Q2. What is Gegard Mousasi’s date of birth?
A. 1 August 1985
B. 15 September 1984
C. 1 January 1986
D. 12 July 1985
Answer: A. 1 August 1985

Q3. Mousasi’s ethnic heritage is primarily:
A. Dutch-Persian
B. Armenian
C. Turkish
D. Kurdish
Answer: B. Armenian

Please share this quiz:
Read more
Ricardo Arona Quiz

Ricardo Arona Quiz Questions and Answers

Posted on July 28, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where was Ricardo Arona born?
A. Rio de Janeiro, Brazil
B. São Paulo, Brazil
C. Niteroi, Brazil
D. Belo Horizonte, Brazil
Answer: C. Niteroi, Brazil

Q2. What is Ricardo Arona’s well-known nickname?
A. The Brazilian Eagle
B. The Brazilian Tiger
C. The Niterói Shark
D. The Pride Lion
Answer: B. The Brazilian Tiger

Q3. On what date was Ricardo Arona born?
A. 17 July 1978
B. 15 August 1979
C. 20 June 1977
D. 12 September 1980
Answer: A. 17 July 1978

Please share this quiz:
Read more
Mirko Cro Cop Quiz

Mirko Cro Cop Quiz Questions and Answers

Posted on July 28, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Mirko Cro Cop’s real full name?
A. Mirko Vinkovci
B. Mirko Filipovic
C. Mirko Lucko
D. Mirko Croatian
Answer: B. Mirko Filipovic

Q2. In which year and on which date was Mirko Cro Cop born?
A. 10 September 1972
B. 10 September 1976
C. 10 September 1974
D. 10 September 1978
Answer: C. 10 September 1974

Q3. Where was Mirko Cro Cop born?
A. Zagreb, Croatia
B. Split, Croatia
C. Vinkovci, SR Croatia
D. Privlaka only
Answer: C. Vinkovci, SR Croatia

Please share this quiz:
Read more
  • Previous
  • 1
  • …
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • …
  • 16
  • Next

Categories

  • Africa (3)
  • Argentina (4)
  • Art (36)
  • Australia (23)
  • Awards (112)
  • Bollywood (85)
  • Business (4)
  • Canada (10)
  • China (5)
  • Christianity (366)
    • Bible Quizzes (33)
    • Popes (240)
  • Countries (238)
  • Cricket (120)
    • ICC Cricket World Cup 2011 (9)
    • ICC Cricket World Cup 2015 (22)
  • Current Affairs (162)
  • Discoveries and Inventions (15)
  • Economics (2)
  • Egypt (2)
  • Explorers and Navigators (7)
  • Football (120)
  • France (69)
  • General Knowledge Quizzes (131)
  • Germany (34)
  • Grammar (5)
  • History (262)
  • Hollywood (104)
  • India (210)
  • Iran (1)
  • Islam (3)
  • Israel (8)
  • Italy (19)
  • Japan (4)
  • Konkani (1)
  • Lists (28)
  • Literature (349)
  • Movies (667)
  • Mughal Empire (6)
  • Music (371)
  • Nobel Prize Winners (138)
  • Olympics (41)
  • Organisations (39)
  • Pakistan (7)
  • Philippines (1)
  • Philosophy (4)
  • President of USA (38)
  • Pulitzer (4)
  • Religion (358)
  • Rulers Emperors Monarchs Kings Queens (80)
  • Russia (14)
  • Saints (130)
  • Science (157)
    • Animals (10)
    • Planets (10)
  • Sports & Games (803)
    • Chess (3)
    • Golf (78)
    • Hockey (116)
    • Tennis (256)
      • Australian Open (13)
      • French Open (14)
      • US Open (15)
      • Wimbledon (2)
    • Wrestlers (153)
  • Technology (13)
  • TV Shows (138)
  • United Kingdom (178)
  • USA (295)
  • USSR (14)
  • Wonders of the World (2)
  • Leo Diegel Quiz Questions and Answers
  • Tommy Fleetwood Quiz Questions and Answers
  • Hal Sutton Quiz Questions and Answers
  • Paul Azinger Quiz Questions and Answers
  • Dave Stockton Quiz Questions and Answers

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.