Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu

Category: Wrestlers

Quizzes on wrestlers. Mixed Martial Artists.

Rickson Gracie Quiz

Rickson Gracie Quiz Questions and Answers

Posted on July 23, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Rickson Gracie born?
A. 1955
B. 1958
C. 1959
D. 1961
Answer: C. 1959

Q2. Rickson Gracie is the son of which legendary figure in Brazilian Jiu-Jitsu?
A. Carlos Gracie
B. Helio Gracie
C. Carlson Gracie
D. Rolls Gracie
Answer: B. Helio Gracie

Q3. At what age did Rickson Gracie receive his black belt in BJJ from his father?
A. 15
B. 18
C. 20
D. 21
Answer: B. 18

Please share this quiz:
Read more
Bas Rutten Quiz

Bas Rutten Quiz Questions and Answers

Posted on July 23, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Bas Rutten’s full birth name and date of birth?
A. Sebastian Rutten, March 15, 1966
B. Sebastiaan Rutten, February 24, 1965
C. Bas Rutten, January 10, 1964
D. El Guapo Rutten, April 5, 1967
Answer: B. Sebastiaan Rutten, February 24, 1965

Q2. What is Bas Rutten’s popular nickname, which means “The Handsome One” in Spanish?
A. The Dutch Destroyer
B. El Guapo
C. King of Pancrase
D. Liver Shot Legend
Answer: B. El Guapo

Q3. In which country was Bas Rutten born?
A. United States
B. Japan
C. Netherlands
D. Belgium
Answer: C. Netherlands

Please share this quiz:
Read more
Ken Shamrock Quiz

Ken Shamrock Quiz Questions and Answers

Posted on July 23, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Ken Shamrock’s birth name and exact birth date?
A. Kenneth Shamrock, February 11, 1964
B. Kenneth Wayne Kilpatrick, February 11, 1964
C. Wayne Shamrock, March 15, 1965
D. Ken Nance, January 22, 1963
Answer: B. Kenneth Wayne Kilpatrick, February 11, 1964

Q2. What nickname was Ken Shamrock given by ABC News early in his UFC career?
A. The Lion
B. The Pancrase King
C. The Submission Specialist
D. The World’s Most Dangerous Man
Answer: D. The World’s Most Dangerous Man.

Q3. Who legally adopted Ken Shamrock and inspired his ring name?
A. Buzz Sawyer
B. Bob Shamrock
C. Masakatsu Funaki
D. Nelson Royal
Answer: B. Bob Shamrock

Please share this quiz:
Read more
Petr Yan Quiz

Petr Yan Quiz Questions and Answers

Posted on July 22, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Petr Yan’s professional nickname?
A. The Eagle
B. No Mercy
C. The Russian Hammer
D. Precision
Answer: B. No Mercy

Q2. In which weight class does Petr Yan primarily compete in the UFC?
A. Bantamweight
B. Featherweight
C. Flyweight
D. Lightweight
Answer: A. Bantamweight

Q3. What is Petr Yan’s height?
A. 5’5″
B. 5’7″
C. 5’9″
D. 5’10”
Answer: B. 5’7″

Please share this quiz:
Read more
Chris Weidman Quiz

Chris Weidman Quiz Questions and Answers

Posted on July 22, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where was Chris Weidman born?
A. Simpsonville, South Carolina
B. Baldwin, New York
C. Garden City, New York
D. Levittown, New York
Answer: B. Baldwin, New York

Q2. What is Chris Weidman’s nickname in MMA?
A. The All-American
B. The Pride
C. The Crusher
D. The Long Island Legend
Answer: A. The All-American

Q3. At which university did Chris Weidman earn two NCAA Division I All-American honors in wrestling?
A. Nassau Community College
B. Hofstra University
C. Penn State University
D. Columbia University
Answer: B. Hofstra University

Please share this quiz:
Read more
Junior dos Santos Quiz

Junior dos Santos Quiz Questions and Answers

Posted on July 22, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Junior dos Santos’s birthdate and place of birth?
A. January 30, 1984, Salvador, Bahia, Brazil
B. January 30, 1984, Caçador, Santa Catarina, Brazil
C. March 15, 1985, Rio de Janeiro, Brazil
D. February 14, 1983, Sao Paulo, Brazil
Answer: B. January 30, 1984, Caçador, Santa Catarina, Brazil

Q2. What is Junior dos Santos’s professional nickname?
A. Cigano
B. The Giant
C. The Predator
D. Bigfoot
Answer: A. Cigano

Q3. In which professional wrestling promotion did Junior dos Santos make appearances as part of the American Top Team stable?
A. WWE
B. All Elite Wrestling (AEW)
C. NJPW
D. Impact Wrestling
Answer: B. All Elite Wrestling (AEW)

Please share this quiz:
Read more
Antonio Rodrigo Nogueira Quiz

Antonio Rodrigo Nogueira Quiz Questions and Answers

Posted on July 21, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Antonio Rodrigo Nogueira’s birthdate and birthplace?
A. June 2, 1976, Rio de Janeiro, Brazil
B. June 2, 1976, Vitoria da Conquista, Bahia, Brazil
C. April 15, 1978, Sao Paulo, Brazil
D. August 10, 1975, Manaus, Brazil
Answer: B. June 2, 1976, Vitoria da Conquista, Bahia, Brazil

Q2. What is Antonio Rodrigo Nogueira’s primary nickname?
A. The Axe Murderer
B. Minotauro (or Big Nog)
C. The Spider
D. The Last Emperor
Answer: B. Minotauro (or Big Nog)

Q3. Nogueira is the twin brother of which other notable MMA fighter?
A. Antonio Rogerio Nogueira
B. Anderson Silva
C. Lyoto Machida
D. Junior dos Santos
Answer: A. Antonio Rogerio Nogueira

Please share this quiz:
Read more
Cain Velasquez Quiz

Cain Velasquez Quiz Questions and Answers

Posted on July 21, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where was Cain Velasquez born?
A. Yuma, Arizona
B. Salinas, California
C. San Jose, California
D. Sonora, Mexico
Answer: B Salinas, California

Q2. What was Cain Velasquez’s high school wrestling record at Kofa High School?
A. 86-17
B. 110-10
C. 50-10
D. 14-5
Answer: B 110-10

Q3. How many Arizona 5A Wrestling Championships did Cain Velasquez win in high school?
A. Two
B. One
C. Three
D. None
Answer: A. Two

Please share this quiz:
Read more
Brandon Moreno Quiz

Brandon Moreno Quiz Questions and Answers

Posted on July 21, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Brandon Moreno’s nickname in MMA?
A. The Mexican Assassin
B. The Assassin Baby
C. Tijuana Terror
D. Flyweight King
Answer: B. The Assassin Baby

Q2. In which Mexican city was Brandon Moreno born?
A. Mexico City
B. Guadalajara
C. Tijuana
D. Monterrey
Answer: C. Tijuana

Q3. On what date was Brandon Moreno born?
A. December 7, 1993
B. June 15, 1994
C. March 22, 1992
D. November 10, 1995
Answer: A. December 7, 1993

Please share this quiz:
Read more
Aljamain Sterling Quiz

Aljamain Sterling Quiz Questions and Answers

Posted on July 20, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Aljamain Sterling’s nickname?
A. The Funk Master
B. The Dominator
C. The Submission King
D. Long Island Legend
Answer: A. The Funk Master

Q2. In which weight class did Aljamain Sterling primarily compete before moving to featherweight?
A. Flyweight
B. Bantamweight
C. Lightweight
D. Welterweight
Answer: B. Bantamweight

Q3. Where was Aljamain Sterling born?
A. Kingston, Jamaica
B. Cortland, New York
C. Uniondale, New York
D. Las Vegas, Nevada
Answer: C. Uniondale, New York

Please share this quiz:
Read more
  • Previous
  • 1
  • …
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • …
  • 16
  • Next

Categories

  • Africa (3)
  • Argentina (4)
  • Art (36)
  • Australia (23)
  • Awards (112)
  • Bollywood (85)
  • Business (4)
  • Canada (10)
  • China (5)
  • Christianity (366)
    • Bible Quizzes (33)
    • Popes (240)
  • Countries (238)
  • Cricket (120)
    • ICC Cricket World Cup 2011 (9)
    • ICC Cricket World Cup 2015 (22)
  • Current Affairs (162)
  • Discoveries and Inventions (15)
  • Economics (2)
  • Egypt (2)
  • Explorers and Navigators (7)
  • Football (120)
  • France (69)
  • General Knowledge Quizzes (131)
  • Germany (34)
  • Grammar (5)
  • History (262)
  • Hollywood (104)
  • India (210)
  • Iran (1)
  • Islam (3)
  • Israel (8)
  • Italy (19)
  • Japan (4)
  • Konkani (1)
  • Lists (28)
  • Literature (349)
  • Movies (667)
  • Mughal Empire (6)
  • Music (371)
  • Nobel Prize Winners (138)
  • Olympics (41)
  • Organisations (39)
  • Pakistan (7)
  • Philippines (1)
  • Philosophy (4)
  • President of USA (38)
  • Pulitzer (4)
  • Religion (358)
  • Rulers Emperors Monarchs Kings Queens (80)
  • Russia (14)
  • Saints (130)
  • Science (157)
    • Animals (10)
    • Planets (10)
  • Sports & Games (803)
    • Chess (3)
    • Golf (78)
    • Hockey (116)
    • Tennis (256)
      • Australian Open (13)
      • French Open (14)
      • US Open (15)
      • Wimbledon (2)
    • Wrestlers (153)
  • Technology (13)
  • TV Shows (138)
  • United Kingdom (178)
  • USA (295)
  • USSR (14)
  • Wonders of the World (2)
  • Leo Diegel Quiz Questions and Answers
  • Tommy Fleetwood Quiz Questions and Answers
  • Hal Sutton Quiz Questions and Answers
  • Paul Azinger Quiz Questions and Answers
  • Dave Stockton Quiz Questions and Answers

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.