Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu

Category: Wrestlers

Quizzes on wrestlers. Mixed Martial Artists.

Frankie Edgar Quiz

Frankie Edgar Quiz Questions and Answers

Posted on July 28, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where was Frankie Edgar born and raised?
A. Philadelphia, Pennsylvania
B. Toms River, New Jersey
C. New York City, New York
D. Clarion, Pennsylvania
Answer: B. Toms River, New Jersey

Q2. What is Frankie Edgar’s full nickname in MMA?
A. The Prodigy
B. The Jersey Devil
C. The Answer
D. The Underdog
Answer: C. The Answer

Q3. On what date was Frankie Edgar born?
A. October 16, 1981
B. November 12, 1980
C. September 5, 1982
D. December 25, 1981
Answer: A. October 16, 1981

Please share this quiz:
Read more
Phil Davis Quiz

Phil Davis Quiz Questions and Answers

Posted on July 27, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and state was Phil Davis born?
A. Pittsburgh, Pennsylvania
B. Harrisburg, Pennsylvania
C. Philadelphia, Pennsylvania
D. State College, Pennsylvania
Answer: B. Harrisburg, Pennsylvania

Q2. What is Phil Davis’s well-known nickname in wrestling and MMA?
A. Mr. Wonderful
B. The Lion
C. The Nittany Beast
D. Silver Fox
Answer: A. Mr. Wonderful

Q3. At which high school did Phil Davis wrestle?
A. Central Dauphin High School
B. Harrisburg High School
C. State College High School
D. Hershey High School
Answer: B. Harrisburg High School

Please share this quiz:
Read more
Ryan Bader Quiz

Ryan Bader Quiz Questions and Answers

Posted on July 27, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city did Ryan Bader primarily grow up and attend high school?
A. Tempe, Arizona
B. Reno, Nevada
C. Las Vegas, Nevada
D. Boise, Idaho
Answer: B. Reno, Nevada

Q2. At what approximate age did Ryan Bader begin wrestling?
A. Age 5
B. Age 7
C. Age 10
D. Age 12
Answer: B. Age 7

Q3. Which high school did Ryan Bader attend in Reno, Nevada?
A. Reno High School
B. Damonte Ranch High School
C. Robert McQueen High School
D. Bishop Manogue High School
Answer: C. Robert McQueen High School

Please share this quiz:
Read more
Vadim Nemkov Quiz

Vadim Nemkov Quiz Questions and Answers

Posted on July 27, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Vadim Nemkov born?
A. 1990
B. 1992
C. 1994
D. 1988
Answer: B. 1992

Q2. What is Vadim Nemkov’s primary martial arts style and base?
A. Brazilian Jiu-Jitsu
B. Freestyle Wrestling
C. Combat Sambo
D. Muay Thai
Answer: C. Combat Sambo

Q3. Who is Vadim Nemkov’s older brother and fellow combat sports athlete?
A. Fedor Emelianenko
B. Viktor Nemkov
C. Alexander Emelianenko
D. Magomed Ankalaev
Answer: B. Viktor Nemkov

Please share this quiz:
Read more
Ciryl Gane Quiz

Ciryl Gane Quiz Questions and Answers

Posted on July 25, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where was Ciryl Gane born?
A. Paris, France
B. Marseille, France
C. La Roche-sur-Yon, Vendee, France
D. Lyon, France
Answer: C. La Roche-sur-Yon, Vendee, France

Q2. What is Ciryl Gane’s professional nickname?
A. The French Fury
B. Bon Gamin
C. Le Titan
D. The Vendee Hammer
Answer: B. Bon Gamin

Q3. In what year was Ciryl Gane born?
A. 1988
B. 1990
C. 1992
D. 1994
Answer: B. 1990

Please share this quiz:
Read more
Glover Teixeira Quiz

Glover Teixeira Quiz Questions and Answers

Posted on July 25, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Brazilian state was Glover Teixeira born?
A. Sao Paulo
B. Minas Gerais
C. Rio de Janeiro
D. Bahia
Answer: B. Minas Gerais

Q2. What is Glover Teixeira’s full birth name?
A. Glover Lucas Teixeira
B. Glover Silva Teixeira
C. Glover Mendes Teixeira
D. Glover Santos Teixeira
Answer: A. Glover Lucas Teixeira

Q3. On what date was Glover Teixeira born?
A. October 28, 1979
B. November 15, 1980
C. September 12, 1978
D. December 5, 1981
Answer: A. October 28, 1979

Please share this quiz:
Read more
Forrest Griffin Quiz

Forrest Griffin Quiz Questions and Answers

Posted on July 25, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Forrest Griffin born?
A. 1975
B. 1977
C. 1979
D. 1981
Answer: C. 1979

Q2. Where was Forrest Griffin born?
A. Athens, Georgia
B. Columbus, Ohio
C. Las Vegas, Nevada
D. Augusta, Georgia
Answer: B. Columbus, Ohio

Q3. What is Forrest Griffin’s height?
A. 5 ft 11 in
B. 6 ft 0 in
C. 6 ft 3 in
D. 6 ft 5 in
Answer: C. 6 ft 3 in

Please share this quiz:
Read more
Jake Shields Quiz

Jake Shields Quiz Questions and Answers

Posted on July 24, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where and when was Jake Shields born?
A. January 9, 1979, in San Francisco, California
B. January 9, 1979, near Mountain Ranch, California
C. January 9, 1979, in Summertown, Tennessee
D. January 9, 1979, in Tokyo, Japan
Answer: B. January 9, 1979, near Mountain Ranch, California

Q2. At what age did Jake Shields begin amateur wrestling?
A. 5
B. 7
C. 9
D. 12
Answer: C. 9

Q3. Which high school did Jake Shields wrestle for as a four-year varsity athlete?
A. San Francisco High School
B. Calaveras High School
C. Cuesta High School
D. Mountain Ranch High School
Answer: B. Calaveras High School

Please share this quiz:
Read more
Vitor Belfort Quiz

Vitor Belfort Quiz Questions and Answers

Posted on July 24, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Vitor Belfort’s nickname?
A. The Spider
B. The Phenom
C. The Axe Murderer
D. The Dragon
Answer: B. The Phenom

Q2. On what date was Vitor Belfort born?
A. April 1, 1977
B. January 1, 1978
C. June 15, 1976
D. October 10, 1979
Answer: A. April 1, 1977

Q3. In which Brazilian city was Vitor Belfort born?
A. São Paulo
B. Rio de Janeiro
C. Brasília
D. Salvador
Answer: B. Rio de Janeiro

Please share this quiz:
Read more
Anthony Johnson Quiz

Anthony Johnson Quiz Questions and Answers

Posted on July 24, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where was Anthony “Rumble” Johnson born?
A. Dublin, Georgia
B. Susanville, California
C. Boca Raton, Florida
D. Laurens County, South Carolina
Answer: A. Dublin, Georgia

Q2. At which high school did Anthony Johnson wrestle and compile a remarkable record?
A. Lassen High School
B. West Laurens High School
C. Dublin High School
D. Laurens County High School
Answer: B. West Laurens High School

Q3. What was Anthony Johnson’s high school wrestling record?
A. 177-8
B. 150-20
C. 200-10
D. 104-8
Answer: A. 177-8

Please share this quiz:
Read more
  • Previous
  • 1
  • …
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • …
  • 16
  • Next

Categories

  • Africa (3)
  • Argentina (4)
  • Art (36)
  • Australia (23)
  • Awards (112)
  • Bollywood (85)
  • Business (4)
  • Canada (10)
  • China (5)
  • Christianity (366)
    • Bible Quizzes (33)
    • Popes (240)
  • Countries (238)
  • Cricket (120)
    • ICC Cricket World Cup 2011 (9)
    • ICC Cricket World Cup 2015 (22)
  • Current Affairs (162)
  • Discoveries and Inventions (15)
  • Economics (2)
  • Egypt (2)
  • Explorers and Navigators (7)
  • Football (120)
  • France (69)
  • General Knowledge Quizzes (131)
  • Germany (34)
  • Grammar (5)
  • History (262)
  • Hollywood (104)
  • India (210)
  • Iran (1)
  • Islam (3)
  • Israel (8)
  • Italy (19)
  • Japan (4)
  • Konkani (1)
  • Lists (28)
  • Literature (349)
  • Movies (667)
  • Mughal Empire (6)
  • Music (371)
  • Nobel Prize Winners (138)
  • Olympics (41)
  • Organisations (39)
  • Pakistan (7)
  • Philippines (1)
  • Philosophy (4)
  • President of USA (38)
  • Pulitzer (4)
  • Religion (358)
  • Rulers Emperors Monarchs Kings Queens (80)
  • Russia (14)
  • Saints (130)
  • Science (157)
    • Animals (10)
    • Planets (10)
  • Sports & Games (803)
    • Chess (3)
    • Golf (78)
    • Hockey (116)
    • Tennis (256)
      • Australian Open (13)
      • French Open (14)
      • US Open (15)
      • Wimbledon (2)
    • Wrestlers (153)
  • Technology (13)
  • TV Shows (138)
  • United Kingdom (178)
  • USA (295)
  • USSR (14)
  • Wonders of the World (2)
  • Leo Diegel Quiz Questions and Answers
  • Tommy Fleetwood Quiz Questions and Answers
  • Hal Sutton Quiz Questions and Answers
  • Paul Azinger Quiz Questions and Answers
  • Dave Stockton Quiz Questions and Answers

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.