Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu

Category: Tennis

Quizzes on Tennis. US Open, Australia Open, French Open and Wimbledon.

Anke Huber Quiz

Anke Huber Quiz Questions and Answers

Posted on July 2, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Anke Huber’s date of birth and birthplace?
A. January 15, 1975, Berlin, Germany
B. December 4, 1974, Bruchsal, West Germany
C. March 22, 1973, Munich, Germany
D. November 10, 1976, Hamburg, Germany
Answer: B. December 4, 1974, Bruchsal, West Germany

Q2. At what age did Anke Huber turn professional?
A. 12
B. 14
C. 16
D. 18
Answer: B. 14

Q3. What was Anke Huber’s career-high singles ranking and the date she achieved it?
A. World No. 3 in 1995
B. World No. 2 in 1994
C. World No. 5 in 1997
D. World No. 4 in 1996
Answer: D. World No. 4 in 1996

Please share this quiz:
Read more
Jessica Pegula Quiz

Jessica Pegula Quiz Questions and Answers

Posted on July 2, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where was Jessica Pegula born?
A. New York City, New York
B. Buffalo, New York
C. Boca Raton, Florida
D. Los Angeles, California
Answer: B. Buffalo, New York

Q2. On what date was Jessica Pegula born?
A. February 24, 1994
B. January 15, 1995
C. March 10, 1993
D. April 5, 1996
Answer: A. February 24, 1994

Q3. Who are Jessica Pegula’s parents?
A. Owners of major tech companies
B. Terry and Kim Pegula, owners of the Buffalo Bills and Sabres
C. Professional athletes in soccer
D. Hollywood actors
Answer: B. Terry and Kim Pegula, owners of the Buffalo Bills and Sabres

Please share this quiz:
Read more
Amanda Anisimova Quiz

Amanda Anisimova Quiz Questions and Answers

Posted on July 1, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where and when was Amanda Anisimova born?
A. Miami Beach, Florida, in 2000
B. Freehold Township, New Jersey, on August 31, 2001
C. Moscow, Russia, in 2002
D. Aventura, Florida, in 1999
Answer: B. Freehold Township, New Jersey, on August 31, 2001

Q2. What is Amanda Anisimova’s height and playing hand?
A. 5’7″ (170 cm), left-handed
B. 5’11” (180 cm), right-handed with two-handed backhand
C. 6’0″ (183 cm), left-handed
D. 5’9″ (175 cm), right-handed with one-handed backhand
Answer: B. 5’11” (180 cm), right-handed with two-handed backhand

Q3. Who primarily coached Amanda Anisimova during her junior years?
A. Nick Saviano
B. Hendrik Vleeshouwers
C. Her father, Konstantin Anisimov
D. Max Fomine
Answer: C. Her father, Konstantin Anisimov

Please share this quiz:
Read more
Jasmine Paolini Quiz

Jasmine Paolini Quiz Questions and Answers

Posted on July 1, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. When and where was Jasmine Paolini born?
A. January 4, 1996, in Castelnuovo di Garfagnana, Italy
B. March 15, 1997, in Rome, Italy
C. June 22, 1995, in Milan, Italy
D. December 10, 1996, in Florence, Italy
Answer: A. January 4, 1996, in Castelnuovo di Garfagnana, Italy

Q2. What is Jasmine Paolini’s height?
A. 1.63 m (5 ft 4 in)
B. 1.75 m (5 ft 9 in)
C. 1.70 m (5 ft 7 in)
D. 1.58 m (5 ft 2 in)
Answer: A. 1.63 m (5 ft 4 in)

Q3. Who introduced Jasmine Paolini to tennis at the age of five?
A. Her brother William
B. Her mother Jacqueline and coach
C. Her father Ugo and uncle
D. A local tennis academy
Answer: C. Her father Ugo and uncle

Please share this quiz:
Read more
Olga Morozova Quiz

Olga Morozova Quiz Questions and Answers

Posted on July 1, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In what year was Olga Morozova born?
A. 1945
B. 1949
C. 1952
D. 1955
Answer: B. 1949

Q2. At what age did Olga Morozova begin playing tennis?
A. 6
B. 8
C. 10
D. 12
Answer: C. 10

Q3. Who was Olga Morozova’s long-time coach throughout her playing career?
A. Margaret Court
B. Nina Teplyakova
C. Virginia Wade
D. Chris Evert
Answer: B. Nina Teplyakova

Please share this quiz:
Read more
Virginia Ruzici Quiz

Virginia Ruzici Quiz Questions and Answers

Posted on June 30, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. When and where was Virginia Ruzici born?
A. 31 January 1955, Bucharest, Romania
B. 31 January 1955, Campia Turzii, Romania
C. 15 June 1956, Cluj-Napoca, Romania
D. 31 January 1954, Timi?oara, Romania
Answer: B. 31 January 1955, Campia Turzii, Romania

Q2. What is Virginia Ruzici’s most notable Grand Slam achievement?
A. Winning the 1978 French Open singles title
B. Winning Wimbledon in 1978
C. Reaching the US Open final in 1976
D. Winning the Australian Open in 1980
Answer: A. Winning the 1978 French Open singles title

Q3. Who did Virginia Ruzici defeat in the 1978 French Open singles final?
A. Chris Evert
B. Mima Jausovec
C. Hana Mandlikova
D. Evonne Goolagong Cawley
Answer: B. Mima Jausovec

Please share this quiz:
Read more
Zina Garrison Quiz

Zina Garrison Quiz Questions and Answers

Posted on June 30, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Zina Garrison’s full birth name and exact birth date?
A. Zina Lynna Garrison, November 16, 1963
B. Zina Marie Garrison, December 5, 1964
C. Lynna Zina Garrison, October 20, 1962
D. Zina Garrison Jackson, January 10, 1965
Answer: A. Zina Lynna Garrison, born November 16, 1963

Q2. In which city and state was Zina Garrison born and raised?
A. Houston, Texas
B. Los Angeles, California
C. New York, New York
D. Chicago, Illinois
Answer: A. Houston, Texas

Q3. At what age did Zina Garrison start playing tennis at MacGregor Park in Houston?
A. 8
B. 10
C. 12
D. 14
Answer: B. 10

Please share this quiz:
Read more
Margaret Scriven Quiz

Margaret Scriven Quiz Questions and Answers

Posted on June 30, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Margaret Scriven’s full birth name before marriage?
A. Margaret Croft Vivian
B. Margaret Croft Scriven-Vivian
C. Peggy Scriven Jacobs
D. Margaret Helen Scriven
Answer: B. Margaret Croft Scriven-Vivian

Q2. In which English city was Margaret Scriven born on August 17, 1912?
A. London
B. Manchester
C. Leeds
D. Birmingham
Answer: C. Leeds

Q3. What was Margaret Scriven’s playing hand?
A. Right-handed
B. Ambidextrous
C. Left-handed
D. Switch-hitter
Answer: C. Left-handed

Please share this quiz:
Read more
Kerry Melville Quiz

Kerry Melville Quiz Questions and Answers

Posted on June 29, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Kerry Melville Reid’s birth date and place of birth?
A. 7 August 1947, Mosman, New South Wales, Australia
B. 15 March 1948, Sydney, Australia
C. 22 June 1946, Melbourne, Australia
D. 10 October 1949, Brisbane, Australia
Answer: A. 7 August 1947, Mosman, New South Wales, Australia

Q2. Under what maiden name did Kerry Melville compete for most of her early career?
A. Reid
B. Melville
C. Fromholtz
D. Turnbull
Answer: B. Melville

Q3. In what year did Kerry Melville Reid win her only Grand Slam singles title?
A. 1970
B. 1972
C. 1977
D. 1978
Answer: C. 1977

Please share this quiz:
Read more
Rosie Casals Quiz

Rosie Casals Quiz Questions and Answers

Posted on June 29, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Rosie Casals’s full birth name and exact birth date?
A. Rosemary Casals, September 16, 1948
B. Rosie Casals, October 12, 1947
C. Maria Rosario Casals, September 16, 1950
D. Rosemary King, August 22, 1949
Answer: A. Rosemary Casals, September 16, 1948

Q2. Where was Rosie Casals born?
A. Los Angeles, California
B. San Francisco, California
C. El Salvador
D. New York City
Answer: B. San Francisco, California

Q3. Rosie Casals’s parents immigrated to the United States from which country?
A. Mexico
B. Spain
C. El Salvador
D. Portugal
Answer: C. El Salvador

Please share this quiz:
Read more
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 26
  • Next

Categories

  • Africa (3)
  • Argentina (4)
  • Art (36)
  • Australia (23)
  • Awards (112)
  • Bollywood (85)
  • Business (4)
  • Canada (10)
  • China (5)
  • Christianity (366)
    • Bible Quizzes (33)
    • Popes (240)
  • Countries (238)
  • Cricket (120)
    • ICC Cricket World Cup 2011 (9)
    • ICC Cricket World Cup 2015 (22)
  • Current Affairs (162)
  • Discoveries and Inventions (15)
  • Economics (2)
  • Egypt (2)
  • Explorers and Navigators (7)
  • Football (120)
  • France (69)
  • General Knowledge Quizzes (131)
  • Germany (34)
  • Grammar (5)
  • History (262)
  • Hollywood (104)
  • India (210)
  • Iran (1)
  • Islam (3)
  • Israel (8)
  • Italy (19)
  • Japan (4)
  • Konkani (1)
  • Lists (28)
  • Literature (349)
  • Movies (667)
  • Mughal Empire (6)
  • Music (371)
  • Nobel Prize Winners (138)
  • Olympics (41)
  • Organisations (39)
  • Pakistan (7)
  • Philippines (1)
  • Philosophy (4)
  • President of USA (38)
  • Pulitzer (4)
  • Religion (358)
  • Rulers Emperors Monarchs Kings Queens (80)
  • Russia (14)
  • Saints (130)
  • Science (157)
    • Animals (10)
    • Planets (10)
  • Sports & Games (803)
    • Chess (3)
    • Golf (78)
    • Hockey (116)
    • Tennis (256)
      • Australian Open (13)
      • French Open (14)
      • US Open (15)
      • Wimbledon (2)
    • Wrestlers (153)
  • Technology (13)
  • TV Shows (138)
  • United Kingdom (178)
  • USA (295)
  • USSR (14)
  • Wonders of the World (2)
  • Leo Diegel Quiz Questions and Answers
  • Tommy Fleetwood Quiz Questions and Answers
  • Hal Sutton Quiz Questions and Answers
  • Paul Azinger Quiz Questions and Answers
  • Dave Stockton Quiz Questions and Answers

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.