Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu

Category: Tennis

Quizzes on Tennis. US Open, Australia Open, French Open and Wimbledon.

Wendy Turnbull Quiz

Wendy Turnbull Quiz Questions and Answers

Posted on June 20, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Wendy Turnbull’s birth date and place?
A. 26 November 1952, Brisbane, Queensland, Australia
B. 15 January 1950, Sydney, Australia
C. 10 October 1955, Melbourne, Australia
D. 5 March 1953, Perth, Australia
Answer: A. 26 November 1952, Brisbane, Queensland, Australia

Q2. What nickname was Wendy Turnbull given by her peers due to her speed on the court?
A. The Rocket
B. Rabbit
C. The Wall
D. Lightning
Answer: B. Rabbit

Q3. In what year did Wendy Turnbull turn professional?
A. 1973
B. 1975
C. 1977
D. 1980
Answer: B. 1975

Please share this quiz:
Read more
Mary Joe Fernandez Quiz

Mary Joe Fernandez Quiz Questions and Answers

Posted on June 19, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where was Mary Joe Fernandez born?
A. Miami, Florida, USA
B. Santo Domingo, Dominican Republic
C. Madrid, Spain
D. Havana, Cuba
Answer: B. Santo Domingo, Dominican Republic

Q2. What is Mary Joe Fernandez’s birthdate?
A. August 19, 1970
B. August 19, 1971
C. July 19, 1971
D. September 19, 1971
Answer: B. August 19, 1971

Q3. As a junior, how many consecutive Orange Bowl titles did Mary Joe Fernandez win?
A. Two
B. Three
C. Four
D. Five
Answer: C. Four

Please share this quiz:
Read more
Helena Sukova Quiz

Helena Sukova Quiz Questions and Answers

Posted on June 19, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Helena Sukova born?
A. 1963
B. 1965
C. 1967
D. 1970
Answer: B. 1965

Q2. What is Helena Sukova’s height?
A. 1.75 m (5 ft 9 in)
B. 1.80 m (5 ft 11 in)
C. 1.88 m (6 ft 2 in)
D. 1.93 m (6 ft 4 in)
Answer: C. 1.88 m (6 ft 2 in)

Q3. Helena Sukova turned professional in which year?
A. 1981
B. 1983
C. 1985
D. 1987
Answer: B. 1983

Please share this quiz:
Read more
Samantha Stosur Quiz

Samantha Stosur Quiz Questions and Answers

Posted on June 18, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Samantha Stosur’s birth date and place of birth?
A. 30 March 1984, Brisbane, Queensland, Australia
B. 15 April 1985, Sydney, New South Wales, Australia
C. 22 June 1983, Melbourne, Victoria, Australia
D. 10 January 1986, Perth, Western Australia, Australia
Answer: A. 30 March 1984, Brisbane, Queensland, Australia

Q2. Which Grand Slam singles title did Samantha Stosur win in 2011?
A. Australian Open
B. French Open
C. Wimbledon
D. US Open
Answer: D. US Open

Q3. Who did Samantha Stosur defeat in the final of the 2011 US Open?
A. Venus Williams
B. Maria Sharapova
C. Serena Williams
D. Justine Henin
Answer: C. Serena Williams

Please share this quiz:
Read more
Anastasia Myskina Quiz

Anastasia Myskina Quiz Questions and Answers

Posted on June 18, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Anastasia Myskina’s full birth name and date of birth?
A. Anastasia Sergeyevna Myskina, born 8 July 1980
B. Anastasia Andreyevna Myskina, born 8 July 1981
C. Elena Andreyevna Myskina, born 15 June 1982
D. Anastasia Galina Myskina, born 8 July 1983
Answer: B. Anastasia Andreyevna Myskina, born 8 July 1981

Q2. In which year did Anastasia Myskina turn professional?
A. 1996
B. 1997
C. 1998
D. 1999
Answer: C. 1998

Q3. What was Myskina’s career-high singles ranking, and when did she achieve it?
A. No. 3 in May 2004
B. No. 2 in September 2004
C. No. 1 in 2005
D. No. 4 in 2003
Answer: B. No. 2 in September 2004

Please share this quiz:
Read more
Karolina Pliskova Quiz

Karolina Pliskova Quiz Questions and Answers

Posted on June 17, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where and when was Karolina Pliskova born?
A. Prague, Czech Republic, 1993
B. Louny, Czech Republic, March 21, 1992
C. Brno, Czech Republic, 1991
D. Ostrava, Czech Republic, 1994
Answer: B. Louny, Czech Republic, March 21, 1992

Q2. What is Karolina Pliskova’s height?
A. 5’9″ (175 cm)
B. 5’11” (180 cm)
C. 6’1″ (186 cm)
D. 6’3″ (191 cm)
Answer: C. 6’1″ (186 cm)

Q3. Who is Karolina Pliskova’s identical twin sister, also a professional tennis player?
A. Barbora Krejcikova
B. Petra Kvitova
C. Kristyna Pliskova
D. Lucie Safarova
Answer: C. Kristyna Pliskova

Please share this quiz:
Read more
Angela Mortimer Quiz

Angela Mortimer Quiz Questions and Answers

Posted on June 17, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Angela Mortimer’s full birth name?
A. Angela Margaret Barrett
B. Florence Angela Margaret Mortimer
C. Angela Jane Mortimer
D. Margaret Florence Barrett
Answer: B. Florence Angela Margaret Mortimer

Q2. In which English city was Angela Mortimer born on April 21, 1932?
A. London
B. Plymouth
C. Manchester
D. Birmingham
Answer: B. Plymouth

Q3. At what age did Angela Mortimer begin playing tennis?
A. 10
B. 12
C. 15
D. 18
Answer: C. 15

Please share this quiz:
Read more
Lesley Turner Bowrey Quiz

Lesley Turner Bowrey Quiz Questions and Answers

Posted on June 16, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Lesley Turner Bowrey’s full birth name and date of birth?
A. Lesley Rosemary Smith, born 16 August 1943
B. Lesley Rosemary Turner, born 16 August 1942
C. Lesley Ann Bowrey, born 15 July 1941
D. Margaret Lesley Turner, born 20 September 1940
Answer: B. Lesley Rosemary Turner, born 16 August 1942

Q2. In which Australian city or region did Lesley Turner Bowrey grow up and begin her tennis career?
A. Melbourne
B. Brisbane
C. Sydney
D. Perth
Answer: C. Sydney

Q3. What was Lesley Turner Bowrey’s highest world singles ranking, and in which year?
A. No. 1 in 1965
B. No. 2 in 1964
C. No. 3 in 1963
D. No. 4 in 1967
Answer: B. No. 2 in 1964

Please share this quiz:
Read more
Nancy Richey Quiz

Nancy Richey Quiz Questions and Answers

Posted on June 16, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where and when was Nancy Richey born?
A. San Angelo, Texas, August 23, 1942
B. New York City, New York, 1945
C. Melbourne, Australia, 1940
D. Paris, France, 1943
Answer: A. Angelo, Texas, August 23, 1942

Q2. What is Nancy Richey’s height?
A. 5 ft 3 in (1.60 m)
B. 5 ft 7 in (1.70 m)
C. 5 ft 10 in (1.78 m)
D. 5 ft 1 in (1.55 m)
Answer: A. 5 ft 3 in (1.60 m)

Q3. Which hand did Nancy Richey play with?
A. Left-handed
B. Right-handed
C. Ambidextrous
D. Two-handed on both sides
Answer: B. Right-handed

Please share this quiz:
Read more
Molla Mallory Quiz

Molla Mallory Quiz Questions and Answers

Posted on June 15, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Molla Mallory’s birth name and date of birth?
A. Anna Margrethe Bjurstedt, March 6, 1884
B. Molla Franklin, June 15, 1890
C. Elizabeth Mallory, April 12, 1886
D. Suzanne Bjurstedt, September 3, 1882
Answer: A. Anna Margrethe Bjurstedt, March 6, 1884

Q2. Where was Molla Mallory born?
A. Oslo, Norway
B. Mosvik, Norway
C. Stockholm, Sweden
D. New York City, USA
Answer: B. Mosvik, Norway

Q3. In which year did Molla Mallory first arrive in the United States?
A. 1912
B. 1914
C. 1915
D. 1919
Answer: C. 1915

Please share this quiz:
Read more
  • Previous
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • …
  • 26
  • Next

Categories

  • Africa (3)
  • Argentina (4)
  • Art (36)
  • Australia (23)
  • Awards (112)
  • Bollywood (85)
  • Business (4)
  • Canada (10)
  • China (5)
  • Christianity (366)
    • Bible Quizzes (33)
    • Popes (240)
  • Countries (238)
  • Cricket (120)
    • ICC Cricket World Cup 2011 (9)
    • ICC Cricket World Cup 2015 (22)
  • Current Affairs (162)
  • Discoveries and Inventions (15)
  • Economics (2)
  • Egypt (2)
  • Explorers and Navigators (7)
  • Football (120)
  • France (69)
  • General Knowledge Quizzes (131)
  • Germany (34)
  • Grammar (5)
  • History (262)
  • Hollywood (104)
  • India (210)
  • Iran (1)
  • Islam (3)
  • Israel (8)
  • Italy (19)
  • Japan (4)
  • Konkani (1)
  • Lists (28)
  • Literature (349)
  • Movies (667)
  • Mughal Empire (6)
  • Music (371)
  • Nobel Prize Winners (138)
  • Olympics (41)
  • Organisations (39)
  • Pakistan (7)
  • Philippines (1)
  • Philosophy (4)
  • President of USA (38)
  • Pulitzer (4)
  • Religion (358)
  • Rulers Emperors Monarchs Kings Queens (80)
  • Russia (14)
  • Saints (130)
  • Science (157)
    • Animals (10)
    • Planets (10)
  • Sports & Games (806)
    • Chess (3)
    • Golf (81)
    • Hockey (116)
    • Tennis (256)
      • Australian Open (13)
      • French Open (14)
      • US Open (15)
      • Wimbledon (2)
    • Wrestlers (153)
  • Technology (13)
  • TV Shows (138)
  • United Kingdom (178)
  • USA (295)
  • USSR (14)
  • Wonders of the World (2)
  • Tony Jacklin Quiz Questions and Answers
  • Denny Shute Quiz Questions and Answers
  • Jimmy Demaret Quiz Questions and Answers
  • Leo Diegel Quiz Questions and Answers
  • Tommy Fleetwood Quiz Questions and Answers

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.