Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu

Category: Hockey

Jack Nicklaus Quiz

Jack Nicklaus Quiz Questions and Answers

Posted on September 28, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and U.S. state was Jack Nicklaus born?
A. Dayton, Ohio
B. Columbus, Ohio
C. Cleveland, Ohio
D. Cincinnati, Ohio
Answer: B. Columbus, Ohio

Q2. What is Jack Nicklaus’s full birth name?
A. John William Nicklaus
B. Jack Charles Nicklaus
C. Jack William Nicklaus
D. James William Nicklaus
Answer: C. Jack William Nicklaus

Q3. On what date was Jack Nicklaus born?
A. January 21, 1940
B. February 14, 1940
C. March 21, 1939
D. January 15, 1941
Answer: A. January 21, 1940

Please share this quiz:
Read more
Johnny Bower Quiz

Johnny Bower Quiz Questions and Answers

Posted on September 28, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Canadian city was Johnny Bower born?
A. Toronto, Ontario
B. Montreal, Quebec
C. Prince Albert, Saskatchewan
D. Vancouver, British Columbia
Answer: C. Prince Albert, Saskatchewan

Q2. What was Johnny Bower’s birth name?
A. John William Kiszkan
B. John William Broda
C. John William Sawchuk
D. John William Plante
Answer: A. John William Kiszkan

Q3. What was Johnny Bower’s well-known nickname?
A. The Iron Man
B. The China Wall
C. The Pocket Rocket
D. The Golden Jet
Answer: B. The China Wall

Please share this quiz:
Read more
Andy Bathgate Quiz

Andy Bathgate Quiz Questions and Answers

Posted on September 28, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Canadian city was Andy Bathgate born?
A. Toronto, Ontario
B. Montreal, Quebec
C. Winnipeg, Manitoba
D. Vancouver, British Columbia
Answer: C. Winnipeg, Manitoba

Q2. What was Andy Bathgate’s primary playing position in the NHL?
A. Right wing
B. Left wing
C. Centre
D. Defenceman
Answer: A. Right wing

Q3. In which year was Andy Bathgate inducted into the Hockey Hall of Fame?
A. 1964
B. 1978
C. 1985
D. 2009
Answer: B. 1978

Please share this quiz:
Read more
Pavel Bure Quiz

Pavel Bure Quiz Questions and Answers

Posted on September 26, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city was Pavel Bure born?
A. St. Petersburg
B. Moscow
C. Kiev
D. Minsk
Answer: B. Moscow

Q2. What is Pavel Bure’s widely known nickname?
A. The Russian Express
B. The Siberian Express
C. The Russian Rocket
D. The Moscow Missile
Answer: C. The Russian Rocket

Q3. Which NHL team drafted Pavel Bure in 1989?
A. Detroit Red Wings
B. New York Rangers
C. Florida Panthers
D. Vancouver Canucks
Answer: D. Vancouver Canucks

Please share this quiz:
Read more

Dickie Moore Quiz Questions and Answers

Posted on September 26, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Dickie Moore’s full given name? A. Richard Winston Moore B. Richard William Moore C. David Winston Moore D. Richard Douglas Moore Answer: A. Richard Winston Moore Q2. In which city and country was Dickie Moore born? A. Toronto, Ontario, Canada B. Montreal, Quebec, Canada C. Ottawa, Ontario, Canada D. Quebec City, Quebec, Canada Answer: B. Montreal, Quebec, Canada Q3. On what date was Dickie Moore born? A. January 6, 1931 B. February 14, 1930 C. March 12, 1932 D. December 19, 1931 Answer: A. January 6, 1931

Please share this quiz:
Read more
Rod Langway Quiz

Rod Langway Quiz Questions and Answers

Posted on September 26, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and country was Rod Langway born?
A. Boston, USA
B. Taipei, Taiwan
C. Montreal, Canada
D. Randolph, Massachusetts
Answer: B. Taipei, Taiwan

Q2. What is Rod Langway’s exact date of birth?
A. May 3, 1957
B. March 5, 1957
C. May 3, 1955
D. June 3, 1957
Answer: A. May 3, 1957

Q3. Where did Rod Langway grow up after his family returned to the United States?
A. New York City
B. Randolph, Massachusetts
C. Detroit, Michigan
D. Chicago, Illinois
Answer: B. Randolph, Massachusetts

Please share this quiz:
Read more
Tim Thomas Quiz

Tim Thomas Quiz Questions and Answers

Posted on September 25, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Tim Thomas born?
A. 1972
B. 1974
C. 1976
D. 1978
Answer: B. 1974

Q2. Where was Tim Thomas born?
A. Detroit, Michigan
B. Flint, Michigan
C. Boston, Massachusetts
D. Burlington, Vermont
Answer: B. Flint, Michigan

Q3. What position did Tim Thomas primarily play in the NHL?
A. Defenseman
B. Center
C. Goaltender
D. Right wing
Answer: C. Goaltender

Please share this quiz:
Read more
Roberto Luongo Quiz

Roberto Luongo Quiz Questions and Answers

Posted on September 25, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city was Roberto Luongo born?
A. Toronto, Ontario
B. Montreal, Quebec
C. Vancouver, British Columbia
D. Ottawa, Ontario
Answer: B. Montreal, Quebec

Q2. What is Roberto Luongo’s date of birth?
A. April 4, 1979
B. March 15, 1978
C. May 12, 1980
D. June 20, 1977
Answer: A. April 4, 1979

Q3. Which team selected Roberto Luongo in the 1997 NHL Entry Draft?
A. Florida Panthers
B. Vancouver Canucks
C. New York Islanders
D. Montreal Canadiens
Answer: C. New York Islanders

Please share this quiz:
Read more
Luc Robitaille Quiz

Luc Robitaille Quiz Questions and Answers

Posted on September 25, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city was Luc Robitaille born?
A. Quebec City, Quebec
B. Montreal, Quebec
C. Ottawa, Ontario
D. Hull, Quebec
Answer: B. Montreal, Quebec

Q2. What is Luc Robitaille’s date of birth?
A. February 2, 1966
B. February 17, 1966
C. March 17, 1966
D. January 17, 1966
Answer: B. February 17, 1966

Q3. Which position did Luc Robitaille primarily play during his NHL career?
A. Centre
B. Right Wing
C. Left Wing
D. Defenceman
Answer: C. Left Wing

Please share this quiz:
Read more
Roman Josi Quiz

Roman Josi Quiz Questions and Answers

Posted on September 24, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Swiss city was Roman Josi born?
A. Zurich
B. Geneva
C. Bern
D. Basel
Answer: C. Bern

Q2. What is Roman Josi’s date of birth?
A. June 1, 1989
B. June 1, 1990
C. May 1, 1990
D. July 1, 1991
Answer: B. June 1, 1990

Q3. Which NHL team drafted Roman Josi, and in what year?
A. Nashville Predators, 2008
B. Pittsburgh Penguins, 2007
C. Chicago Blackhawks, 2009
D. Detroit Red Wings, 2008
Answer: A. Nashville Predators, 2008

Please share this quiz:
Read more
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • …
  • 12
  • Next

Categories

  • Africa (3)
  • Argentina (4)
  • Art (36)
  • Australia (23)
  • Awards (112)
  • Bollywood (85)
  • Business (4)
  • Canada (10)
  • China (5)
  • Christianity (366)
    • Bible Quizzes (33)
    • Popes (240)
  • Countries (238)
  • Cricket (120)
    • ICC Cricket World Cup 2011 (9)
    • ICC Cricket World Cup 2015 (22)
  • Current Affairs (162)
  • Discoveries and Inventions (15)
  • Economics (2)
  • Egypt (2)
  • Explorers and Navigators (7)
  • Football (120)
  • France (69)
  • General Knowledge Quizzes (131)
  • Germany (34)
  • Grammar (5)
  • History (262)
  • Hollywood (104)
  • India (210)
  • Iran (1)
  • Islam (3)
  • Israel (8)
  • Italy (19)
  • Japan (4)
  • Konkani (1)
  • Lists (28)
  • Literature (349)
  • Movies (667)
  • Mughal Empire (6)
  • Music (371)
  • Nobel Prize Winners (138)
  • Olympics (41)
  • Organisations (39)
  • Pakistan (7)
  • Philippines (1)
  • Philosophy (4)
  • President of USA (38)
  • Pulitzer (4)
  • Religion (358)
  • Rulers Emperors Monarchs Kings Queens (80)
  • Russia (14)
  • Saints (130)
  • Science (157)
    • Animals (10)
    • Planets (10)
  • Sports & Games (803)
    • Chess (3)
    • Golf (78)
    • Hockey (116)
    • Tennis (256)
      • Australian Open (13)
      • French Open (14)
      • US Open (15)
      • Wimbledon (2)
    • Wrestlers (153)
  • Technology (13)
  • TV Shows (138)
  • United Kingdom (178)
  • USA (295)
  • USSR (14)
  • Wonders of the World (2)
  • Leo Diegel Quiz Questions and Answers
  • Tommy Fleetwood Quiz Questions and Answers
  • Hal Sutton Quiz Questions and Answers
  • Paul Azinger Quiz Questions and Answers
  • Dave Stockton Quiz Questions and Answers

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.