Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu

Category: Hockey

Frank Mahovlich Quiz

Frank Mahovlich Quiz Questions and Answers

Posted on September 21, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Ontario town was Frank Mahovlich born on January 10, 1938?
A. Sudbury
B. Timmins
C. North Bay
D. Sault Ste. Marie
Answer: B. Timmins

Q2. What is Frank Mahovlich’s well-known nickname in hockey?
A. The Big M
B. The Golden Jet
C. Mr. Hockey
D. The Rocket
Answer: A. The Big M

Q3. Which junior team did Mahovlich star for before joining the NHL full-time?
A. Toronto Marlboros
B. Oshawa Generals
C. St. Michael’s Majors
D. Guelph Biltmores
Answer: C. St. Michael’s Majors

Please share this quiz:
Read more
Tony Esposito Quiz

Tony Esposito Quiz Questions and Answers

Posted on September 19, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Tony Esposito’s full given name?
A. Anthony James Esposito
B. Anthony Joseph Esposito
C. Thomas Anthony Esposito
D. Anthony Philip Esposito
Answer: A. Anthony James Esposito

Q2. What was Tony Esposito’s popular nickname?
A. Tony the Tiger
B. Tony O
C. Big Tony
D. Espo
Answer: B. Tony O

Q3. Where was Tony Esposito born?
A. Toronto, Ontario
B. Montreal, Quebec
C. Sault Ste. Marie, Ontario
D. Chicago, Illinois
Answer: C. Sault Ste. Marie, Ontario

Please share this quiz:
Read more
Drew Doughty Quiz

Drew Doughty Quiz Questions and Answers

Posted on September 19, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Canadian city was Drew Doughty born?
A. Toronto
B. London
C. Calgary
D. Vancouver
Answer: B. London

Q2. What is Drew Doughty’s exact date of birth?
A. December 8, 1989
B. January 20, 1990
C. November 12, 1988
D. March 5, 1991
Answer: A. December 8, 1989

Q3. What primary position does Drew Doughty play in the NHL?
A. Forward
B. Defence
C. Goaltender
D. Centre
Answer: B. Defence

Please share this quiz:
Read more
Ted Kennedy Quiz

Ted Kennedy Quiz Questions and Answers

Posted on September 19, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Ted Kennedy’s full given name?
A. Theodore Edward Kennedy
B. Theodore Samuel Kennedy
C. Edward Samuel Kennedy
D. Theodore James Kennedy
Answer: B. Theodore Samuel Kennedy

Q2. What was Ted Kennedy’s well-known nickname in hockey?
A. Teddy
B. Teeder
C. Big Ted
D. The Hammer
Answer: B. Teeder

Q3. In which Canadian town was Ted Kennedy born?
A. Toronto, Ontario
B. Montreal, Quebec
C. Humberstone , Ontario
D. Ottawa, Ontario
Answer: C. Humberstone , Ontario

Please share this quiz:
Read more
Doug Gilmour Quiz

Doug Gilmour Quiz Questions and Answers

Posted on September 18, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and province was Doug Gilmour born?
A. Toronto, Ontario
B. Kingston, Ontario
C. Montreal, Quebec
D. Calgary, Alberta
Answer: B. Kingston, Ontario

Q2. What is Doug Gilmour’s full birth date?
A. June 25, 1963
B. May 15, 1965
C. July 12, 1962
D. April 3, 1964
Answer: A. June 25, 1963

Q3. What nickname was Doug Gilmour given early in his NHL career?
A. The Rocket
B. Killer
C. The Great One
D. Boom Boom
Answer: B. Killer

Please share this quiz:
Read more
Joe Thornton Quiz

Joe Thornton Quiz Questions and Answers

Posted on September 18, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Joe Thornton selected first overall in the NHL Entry Draft by the Boston Bruins?
A. 1995
B. 1996
C. 1997
D. 1998
Answer: C. 1997

Q2. What is Joe Thornton’s full name?
A. Joseph Eric Thornton
B. Joseph Edward Thornton
C. John Eric Thornton
D. Joseph Evan Thornton
Answer: A. Joseph Eric Thornton

Q3. Where was Joe Thornton born?
A. Toronto, Ontario
B. London, Ontario
C. St. Thomas, Ontario
D. Ottawa, Ontario
Answer: B. London, Ontario

Please share this quiz:
Read more
Bill Durnan Quiz

Bill Durnan Quiz Questions and Answers

Posted on September 18, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In what year was Bill Durnan born?
A. 1914
B. 1916
C. 1918
D. 1920
Answer: B. 1916

Q2. Where was Bill Durnan born?
A. Montreal, Quebec
B. Ottawa, Ontario
C. Toronto, Ontario
D. Winnipeg, Manitoba
Answer: C. Toronto, Ontario

Q3. What position did Bill Durnan play in the NHL?
A. Forward
B. Defenseman
C. Goaltender
D. Center
Answer: C. Goaltender

Please share this quiz:
Read more
Bernie Parent Quiz

Bernie Parent Quiz Questions and Answers

Posted on September 17, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and country was Bernie Parent born?
A. Toronto, Canada
B. Montreal, Canada
C. Boston, United States
D. Quebec City, Canada
Answer: B. Montreal, Canada

Q2. What was Bernie Parent’s full birth name?
A. Bernard Michael Parent
B. Bernard Marcel Parent
C. Bernard Maurice Parent
D. Bernard Martin Parent
Answer: B. Bernard Marcel Parent

Q3. On what date was Bernie Parent born?
A. April 3, 1945
B. March 15, 1944
C. May 12, 1946
D. June 8, 1945
Answer: A. April 3, 1945

Please share this quiz:
Read more
Bernard Geoffrion

Bernie Geoffrion Quiz Questions and Answers

Posted on September 17, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Bernie Geoffrion’s full birth name?
A. Bernard Joseph Andre Geoffrion
B. Joseph Andre Bernard Geoffrion
C. Andre Bernard Joseph Geoffrion
D. Bernard Andre Joseph Geoffrion
Answer: B. Joseph Andre Bernard Geoffrion

Q2. In which city and province was Bernie Geoffrion born?
A. Quebec City, Quebec
B. Toronto, Ontario
C. Montreal, Quebec
D. Ottawa, Ontario
Answer: C. Montreal, Quebec

Q3. On what date was Bernie Geoffrion born?
A. February 14, 1931
B. February 16, 1931
C. March 11, 1931
D. January 16, 1931
Answer: B. February 16, 1931

Please share this quiz:
Read more
Brad Park Quiz

Brad Park Quiz Questions and Answers

Posted on September 17, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city was Brad Park born?
A. Montreal, Quebec
B. Toronto, Ontario
C. Boston, Massachusetts
D. Detroit, Michigan
Answer: B. Toronto, Ontario

Q2. What is Brad Park’s full given name?
A. Bradley Patrick Park
B. Bradford Douglas Park
C. Douglas Bradford Park
D. Robert Bradley Park
Answer: C. Douglas Bradford Park

Q3. On what date was Brad Park born?
A. July 6, 1948
B. June 6, 1948
C. July 6, 1949
D. August 6, 1948
Answer: A. July 6, 1948

Please share this quiz:
Read more
  • Previous
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • …
  • 12
  • Next

Categories

  • Africa (3)
  • Argentina (4)
  • Art (36)
  • Australia (23)
  • Awards (112)
  • Bollywood (85)
  • Business (4)
  • Canada (10)
  • China (5)
  • Christianity (366)
    • Bible Quizzes (33)
    • Popes (240)
  • Countries (238)
  • Cricket (120)
    • ICC Cricket World Cup 2011 (9)
    • ICC Cricket World Cup 2015 (22)
  • Current Affairs (162)
  • Discoveries and Inventions (15)
  • Economics (2)
  • Egypt (2)
  • Explorers and Navigators (7)
  • Football (120)
  • France (69)
  • General Knowledge Quizzes (131)
  • Germany (34)
  • Grammar (5)
  • History (262)
  • Hollywood (104)
  • India (210)
  • Iran (1)
  • Islam (3)
  • Israel (8)
  • Italy (19)
  • Japan (4)
  • Konkani (1)
  • Lists (28)
  • Literature (349)
  • Movies (667)
  • Mughal Empire (6)
  • Music (371)
  • Nobel Prize Winners (138)
  • Olympics (41)
  • Organisations (39)
  • Pakistan (7)
  • Philippines (1)
  • Philosophy (4)
  • President of USA (38)
  • Pulitzer (4)
  • Religion (358)
  • Rulers Emperors Monarchs Kings Queens (80)
  • Russia (14)
  • Saints (130)
  • Science (157)
    • Animals (10)
    • Planets (10)
  • Sports & Games (806)
    • Chess (3)
    • Golf (81)
    • Hockey (116)
    • Tennis (256)
      • Australian Open (13)
      • French Open (14)
      • US Open (15)
      • Wimbledon (2)
    • Wrestlers (153)
  • Technology (13)
  • TV Shows (138)
  • United Kingdom (178)
  • USA (295)
  • USSR (14)
  • Wonders of the World (2)
  • Tony Jacklin Quiz Questions and Answers
  • Denny Shute Quiz Questions and Answers
  • Jimmy Demaret Quiz Questions and Answers
  • Leo Diegel Quiz Questions and Answers
  • Tommy Fleetwood Quiz Questions and Answers

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.