Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu

Category: Hockey

Scott Stevens Quiz

Scott Stevens Quiz Questions and Answers

Posted on September 12, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Canadian city was Scott Stevens born?
A. Toronto, Ontario
B. Montreal, Quebec
C. Kitchener, Ontario
D. Ottawa, Ontario
Answer: C. Kitchener, Ontario

Q2. What is Scott Stevens’ full first name?
A. Steven
B. Ronald
C. Scott
D. Michael
Answer: B. Ronald

Q3. On what date was Scott Stevens born?
A. March 15, 1963
B. April 1, 1964
C. May 12, 1965
D. February 28, 1964
Answer: B. April 1, 1964

Please share this quiz:
Read more
Teemu Selanne Quiz

Teemu Selanne Quiz Questions and Answers

Posted on September 12, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and country was Teemu Selanne born?
A. Stockholm, Sweden
B. Helsinki, Finland
C. Oslo, Norway
D. Turku, Finland
Answer: B. Helsinki, Finland

Q2. What is Teemu Selanne’s commonly known nickname?
A. The Finnish Flash
B. The Flying Finn
C. The Helsinki Hurricane
D. The Nordic Express
Answer: A. The Finnish Flash

Q3. In which year was Selanne selected in the NHL Entry Draft, and by which team?
A. 1987, Edmonton Oilers
B. 1988, Winnipeg Jets
C. 1989, Calgary Flames
D. 1990, Anaheim Mighty Ducks
Answer: B. 1988, Winnipeg Jets

Please share this quiz:
Read more
Joe Malone Quiz

Joe Malone Quiz Questions and Answers

Posted on September 11, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Joe Malone’s full given name?
A. Joseph Maurice Malone
B. Maurice Joseph Malone
C. Joseph Patrick Malone
D. Maurice Patrick Malone
Answer: B. Maurice Joseph Malone

Q2. What was Joe Malone’s well-known nickname?
A. The Rocket
B. Phantom Joe
C. The Great One
D. Mr. Hockey
Answer: B. Phantom Joe

Q3. In which city was Joe Malone born?
A. Montreal, Quebec
B. Ottawa, Ontario
C. Quebec City, Quebec
D. Toronto, Ontario
Answer: C. Quebec City, Quebec

Please share this quiz:
Read more
Newsy Lalonde Quiz

Newsy Lalonde Quiz Questions and Answers

Posted on September 11, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Newsy Lalonde’s full given name?
A. Edouard Cyrille Lalonde
B. Edward Charles Lalonde
C. Joseph Newsy Lalonde
D. Pierre Edouard Lalonde
Answer: A. Edouard Cyrille Lalonde

Q2. In which Canadian city was Newsy Lalonde born?
A. Montreal, Quebec
B. Ottawa, Ontario
C. Cornwall, Ontario
D. Toronto, Ontario
Answer: C. Cornwall, Ontario

Q3. On what date was Newsy Lalonde born?
A. October 31, 1887
B. November 21, 1887
C. October 31, 1888
D. March 11, 1887
Answer: A. October 31, 1887

Please share this quiz:
Read more
Cyclone Taylor Quiz

Cyclone Taylor Quiz Questions and Answers

Posted on September 11, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Cyclone Taylor’s full name?
A. Frederick William Taylor
B. Frederick Wellington Taylor
C. Francis Wellington Taylor
D. Fredrick Wayne Taylor
Answer: B. Frederick Wellington Taylor

Q2. In which year was Cyclone Taylor born?
A. 1880
B. 1882
C. 1884
D. 1886
Answer: C. 1884

Q3. Where was Cyclone Taylor born?
A. Listowel, Ontario
B. Tara, Ontario
C. Ottawa, Ontario
D. Vancouver, British Columbia
Answer: B. Tara, Ontario

Please share this quiz:
Read more
Brian Leetch Quiz

Brian Leetch Quiz Questions and Answers

Posted on September 10, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Brian Leetch born?
A. 1966
B. 1968
C. 1970
D. 1972
Answer: B. 1968

Q2. Where was Brian Leetch born?
A. Boston, Massachusetts
B. New York, New York
C. Corpus Christi, Texas
D. Cheshire, Connecticut
Answer: C. Corpus Christi, Texas

Q3. Which NHL team drafted Brian Leetch?
A. Boston Bruins
B. New York Rangers
C. Toronto Maple Leafs
D. Detroit Red Wings
Answer: B. New York Rangers

Please share this quiz:
Read more
Chris Pronger Quiz

Chris Pronger Quiz Questions and Answers

Posted on September 10, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Chris Pronger born?
A. 1972
B. 1974
C. 1976
D. 1978
Answer: B. 1974

Q2. Where was Chris Pronger born?
A. Toronto, Ontario
B. Montreal, Quebec
C. Dryden, Ontario
D. Vancouver, British Columbia
Answer: C. Dryden, Ontario

Q3. What is Chris Pronger’s approximate height and playing weight during his NHL career?
A. 6?2?, 200 lb
B. 6?4?, 210 lb
C. 6?8?, 230 lb
D. 6?6?, 220 lb
Answer: D. 6?6?, 220 lb

Please share this quiz:
Read more
Auston Matthews Quiz

Auston Matthews Quiz Questions and Answers

Posted on September 10, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where was Auston Matthews born?
A. Scottsdale, Arizona
B. San Ramon, California
C. Phoenix, Arizona
D. Ann Arbor, Michigan
Answer: B. San Ramon, California

Q2. In which year was Auston Matthews selected first overall in the NHL Entry Draft by the Toronto Maple Leafs?
A. 2015
B. 2016
C. 2017
D. 2014
Answer: B. 2016

Q3. What position does Auston Matthews primarily play?
A. Left Wing
B. Right Wing
C. Center
D. Defenseman
Answer: C. Center

Please share this quiz:
Read more
Patrice Bergeron Quiz

Patrice Bergeron Quiz Questions and Answers

Posted on September 9, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Patrice Bergeron drafted by the Boston Bruins in the NHL Entry Draft?
A. 2001
B. 2002
C. 2003
D. 2004
Answer: C. 2003

Q2. What was Bergeron’s overall draft position in the 2003 NHL Entry Draft?
A. 15th overall
B. 30th overall
C. 45th overall
D. 60th overall
Answer: C. 45th overall

Q3. Where was Patrice Bergeron born?
A. Montreal, Quebec
B. L’Ancienne-Lorette, Quebec
C. Quebec City, Quebec
D. Trois-Rivieres, Quebec
Answer: B. L’Ancienne-Lorette, Quebec

Please share this quiz:
Read more
Peter Forsberg Quiz

Peter Forsberg Quiz Questions and Answers

Posted on September 9, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Swedish city was Peter Forsberg born?
A. Stockholm
B. Gothenburg
C. Ornskoldsvik
D. Malmo
Answer: C. Ornskoldsvik

Q2. What is Peter Forsberg’s full birth date?
A. July 20, 1973
B. June 15, 1974
C. August 12, 1972
D. May 5, 1975
Answer: A. July 20, 1973

Q3. By which team was Peter Forsberg selected in the 1991 NHL Entry Draft?
A. Quebec Nordiques
B. Colorado Avalanche
C. Philadelphia Flyers
D. Detroit Red Wings
Answer: C. Philadelphia Flyers

Please share this quiz:
Read more
  • Previous
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • …
  • 12
  • Next

Categories

  • Africa (3)
  • Argentina (4)
  • Art (36)
  • Australia (23)
  • Awards (112)
  • Bollywood (85)
  • Business (4)
  • Canada (10)
  • China (5)
  • Christianity (366)
    • Bible Quizzes (33)
    • Popes (240)
  • Countries (238)
  • Cricket (120)
    • ICC Cricket World Cup 2011 (9)
    • ICC Cricket World Cup 2015 (22)
  • Current Affairs (162)
  • Discoveries and Inventions (15)
  • Economics (2)
  • Egypt (2)
  • Explorers and Navigators (7)
  • Football (120)
  • France (69)
  • General Knowledge Quizzes (131)
  • Germany (34)
  • Grammar (5)
  • History (262)
  • Hollywood (104)
  • India (210)
  • Iran (1)
  • Islam (3)
  • Israel (8)
  • Italy (19)
  • Japan (4)
  • Konkani (1)
  • Lists (28)
  • Literature (349)
  • Movies (667)
  • Mughal Empire (6)
  • Music (371)
  • Nobel Prize Winners (138)
  • Olympics (41)
  • Organisations (39)
  • Pakistan (7)
  • Philippines (1)
  • Philosophy (4)
  • President of USA (38)
  • Pulitzer (4)
  • Religion (358)
  • Rulers Emperors Monarchs Kings Queens (80)
  • Russia (14)
  • Saints (130)
  • Science (157)
    • Animals (10)
    • Planets (10)
  • Sports & Games (803)
    • Chess (3)
    • Golf (78)
    • Hockey (116)
    • Tennis (256)
      • Australian Open (13)
      • French Open (14)
      • US Open (15)
      • Wimbledon (2)
    • Wrestlers (153)
  • Technology (13)
  • TV Shows (138)
  • United Kingdom (178)
  • USA (295)
  • USSR (14)
  • Wonders of the World (2)
  • Leo Diegel Quiz Questions and Answers
  • Tommy Fleetwood Quiz Questions and Answers
  • Hal Sutton Quiz Questions and Answers
  • Paul Azinger Quiz Questions and Answers
  • Dave Stockton Quiz Questions and Answers

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.