Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu

Category: Hockey

Billy Smith Quiz

Billy Smith Quiz Questions and Answers

Posted on September 24, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Canadian town was Billy Smith born?
A. Toronto, Ontario
B. Montreal, Quebec
C. Perth, Ontario
D. Ottawa, Ontario
Answer: C. Perth, Ontario

Q2. What is Billy Smith’s full given name?
A. William James Smith
B. William John Smith
C. Robert William Smith
D. John William Smith
Answer: B. William John Smith

Q3. On what date was Billy Smith born?
A. December 12, 1950
B. January 15, 1951
C. November 28, 1950
D. March 3, 1949
Answer: A. December 12, 1950

Please share this quiz:
Read more
Ron Francis Quiz

Ron Francis Quiz Questions and Answers

Posted on September 24, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city was Ron Francis born?
A. Toronto, Ontario
B. Montreal, Quebec
C. Sault Ste. Marie, Ontario
D. Ottawa, Ontario
Answer: C. Sault Ste. Marie, Ontario

Q2. What is Ron Francis’s full name?
A. Ronald Michael Francis Jr.
B. Ronald James Francis
C. Robert Michael Francis
D. Ronald Paul Francis
Answer: A. Ronald Michael Francis Jr.

Q3. On what date was Ron Francis born?
A. March 1, 1963
B. April 15, 1962
C. February 28, 1964
D. January 12, 1963
Answer: A. March 1, 1963

Please share this quiz:
Read more
David Pastrnak Quiz

David Pastrnak Quiz Questions and Answers

Posted on September 23, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and country was David Pastrnak born?
A. Prague, Czech Republic
B. Havirov, Czech Republic
C. Brno, Czech Republic
D. Bratislava, Slovakia
Answer: B. Havirov, Czech Republic

Q2. What is David Pastrnak’s date of birth?
A. May 25, 1995
B. May 25, 1996
C. June 25, 1996
D. May 15, 1996
Answer: B. May 25, 1996

Q3. Which NHL team selected David Pastrnak in the 2014 NHL Entry Draft?
A. Toronto Maple Leafs
B. Detroit Red Wings
C. Boston Bruins
D. Chicago Blackhawks
Answer: C. Boston Bruins

Please share this quiz:
Read more
Eric Lindros Quiz

Eric Lindros Quiz Questions and Answers

Posted on September 23, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and country was Eric Lindros born?
A. Toronto, Ontario, Canada
B. London, Ontario, Canada
C. Montreal, Quebec, Canada
D. Oshawa, Ontario, Canada
Answer: B. London, Ontario, Canada

Q2. What is Eric Lindros’s full date of birth?
A. February 28, 1973
B. March 15, 1972
C. January 12, 1974
D. December 5, 1973
Answer: A. February 28, 1973

Q3. What position did Eric Lindros primarily play in the NHL?
A. Left wing
B. Right wing
C. Centre
D. Defenceman
Answer: C. Centre

Please share this quiz:
Read more
Martin St. Louis Quiz.

Martin St. Louis Quiz Questions and Answers

Posted on September 23, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where was Martin St. Louis born?
A. Montreal, Quebec
B. Laval, Quebec
C. Quebec City, Quebec
D. Trois-Rivieres, Quebec
Answer: B. Laval, Quebec

Q2. What is Martin St. Louis’s date of birth?
A. June 18, 1975
B. July 18, 1974
C. May 18, 1976
D. June 8, 1975
Answer: A. June 18, 1975

Q3. What is Martin St. Louis’s listed playing height?
A. 5 feet 6 inches
B. 5 feet 8 inches
C. 5 feet 10 inches
D. 6 feet 0 inches
Answer: B. 5 feet 8 inches

Please share this quiz:
Read more
Pavel Datsyuk Quiz

Pavel Datsyuk Quiz Questions and Answers

Posted on September 22, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city was Pavel Datsyuk born?
A. Moscow
B. Sverdlovsk
C. St. Petersburg
D. Kazan
Answer: B. Sverdlovsk

Q2. What is Pavel Datsyuk’s date of birth?
A. July 20, 1978
B. June 15, 1979
C. August 12, 1977
D. May 3, 1980
Answer: A. July 20, 1978

Q3. By which NHL team was Pavel Datsyuk drafted in 1998?
A. Colorado Avalanche
B. Detroit Red Wings
C. New York Rangers
D. Chicago Blackhawks
Answer: B. Detroit Red Wings

Please share this quiz:
Read more
Henrik Lundqvist Quiz

Henrik Lundqvist Quiz Questions and Answers

Posted on September 22, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Swedish town was Henrik Lundqvist born?
A. Stockholm
B. Gothenburg
C. Are
D. Malmo
Answer: C. Are

Q2. What is Henrik Lundqvist’s date of birth?
A. March 2, 1980
B. March 2, 1982
C. February 28, 1983
D. April 5, 1981
Answer: B. March 2, 1982

Q3. What position did Henrik Lundqvist play throughout his professional career?
A. Goaltender
B. Center
C. Defenseman
D. Right wing
Answer: A. Goaltender

Please share this quiz:
Read more
Victor Hedman Quiz

Victor Hedman Quiz Questions and Answers

Posted on September 22, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Swedish town was Victor Hedman born?
A. Stockholm
B. Gothenburg
C. Ornskoldsvik
D. Malmo
Answer: C. Ornskoldsvik

Q2. What is Victor Hedman’s date of birth?
A. December 18, 1990
B. January 15, 1989
C. March 22, 1991
D. November 5, 1992
Answer: A. December 18, 1990

Q3. Which position does Victor Hedman primarily play?
A. Centre
B. Goaltender
C. Right wing
D. Defence
Answer: D. Defence

Please share this quiz:
Read more
Elmer Lach Quiz

Elmer Lach Quiz Questions and Answers

Posted on September 21, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Canadian province was Elmer Lach born?
A. Alberta
B. Manitoba
C. Saskatchewan
D. Ontario
Answer: C. Saskatchewan

Q2. What was Elmer Lach’s date of birth?
A. January 22, 1918
B. February 15, 1920
C. March 10, 1916
D. December 5, 1919
Answer: A. January 22, 1918

Q3. For which NHL team did Elmer Lach play his entire professional career?
A. Toronto Maple Leafs
B. Detroit Red Wings
C. Montreal Canadiens
D. Boston Bruins
Answer: C. Montreal Canadiens

Please share this quiz:
Read more
Nels Stewart Quiz

Nels Stewart Quiz Questions and Answers

Posted on September 21, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Nels Stewart’s full given name?
A. Nelson Robert Stewart
B. Neil Richard Stewart
C. Norman Ronald Stewart
D. Nathaniel Roger Stewart
Answer: A. Nelson Robert Stewart

Q2. What was Nels Stewart’s famous nickname?
A. The Rocket
B. Old Poison
C. The Golden Jet
D. Mr. Hockey
Answer: B. Old Poison

Q3. In which city was Nels Stewart born?
A. Toronto
B. Ottawa
C. Montreal
D. Winnipeg
Answer: C. Montreal

Please share this quiz:
Read more
  • Previous
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • …
  • 12
  • Next

Categories

  • Africa (3)
  • Argentina (4)
  • Art (36)
  • Australia (23)
  • Awards (112)
  • Bollywood (85)
  • Business (4)
  • Canada (10)
  • China (5)
  • Christianity (366)
    • Bible Quizzes (33)
    • Popes (240)
  • Countries (238)
  • Cricket (120)
    • ICC Cricket World Cup 2011 (9)
    • ICC Cricket World Cup 2015 (22)
  • Current Affairs (162)
  • Discoveries and Inventions (15)
  • Economics (2)
  • Egypt (2)
  • Explorers and Navigators (7)
  • Football (120)
  • France (69)
  • General Knowledge Quizzes (131)
  • Germany (34)
  • Grammar (5)
  • History (262)
  • Hollywood (104)
  • India (210)
  • Iran (1)
  • Islam (3)
  • Israel (8)
  • Italy (19)
  • Japan (4)
  • Konkani (1)
  • Lists (28)
  • Literature (349)
  • Movies (667)
  • Mughal Empire (6)
  • Music (371)
  • Nobel Prize Winners (138)
  • Olympics (41)
  • Organisations (39)
  • Pakistan (7)
  • Philippines (1)
  • Philosophy (4)
  • President of USA (38)
  • Pulitzer (4)
  • Religion (358)
  • Rulers Emperors Monarchs Kings Queens (80)
  • Russia (14)
  • Saints (130)
  • Science (157)
    • Animals (10)
    • Planets (10)
  • Sports & Games (803)
    • Chess (3)
    • Golf (78)
    • Hockey (116)
    • Tennis (256)
      • Australian Open (13)
      • French Open (14)
      • US Open (15)
      • Wimbledon (2)
    • Wrestlers (153)
  • Technology (13)
  • TV Shows (138)
  • United Kingdom (178)
  • USA (295)
  • USSR (14)
  • Wonders of the World (2)
  • Leo Diegel Quiz Questions and Answers
  • Tommy Fleetwood Quiz Questions and Answers
  • Hal Sutton Quiz Questions and Answers
  • Paul Azinger Quiz Questions and Answers
  • Dave Stockton Quiz Questions and Answers

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.