Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu

Category: Hockey

Sergei Fedorov Quiz

Sergei Fedorov Quiz Questions and Answers

Posted on September 9, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city was Sergei Fedorov born?
A. Moscow
B. Pskov
C. St. Petersburg
D. Magnitogorsk
Answer: B. Pskov

Q2. What is Sergei Fedorov’s date of birth?
A. December 13, 1969
B. January 15, 1970
C. November 20, 1968
D. February 5, 1971
Answer: A. December 13, 1969

Q3. In which round and overall pick was Fedorov selected by the Detroit Red Wings in the 1989 NHL Entry Draft?
A. 1st round, 15th overall
B. 2nd round, 40th overall
C. 4th round, 74th overall
D. 3rd round, 55th overall
Answer: C. 4th round, 74th overall

Please share this quiz:
Read more
Pierre Pilote Quiz

Pierre Pilote Quiz Questions and Answers

Posted on September 8, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Pierre Pilote born?
A. 1929
B. 1931
C. 1933
D. 1935
Answer: B. 1931

Q2. Where was Pierre Pilote born?
A. Montreal, Quebec
B. Toronto, Ontario
C. Kenogami, Quebec
D. Fort Erie, Ontario
Answer: C. Kenogami, Quebec

Q3. What position did Pierre Pilote primarily play in the NHL?
A. Centre
B. Left wing
C. Defence
D. Goaltender
Answer: C. Defence

Please share this quiz:
Read more
Red Kelly Quiz

Red Kelly Quiz Questions and Answers

Posted on September 8, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In what year was Red Kelly born?
A. 1925
B. 1927
C. 1929
D. 1931
Answer: B. 1927

Q2. Where was Red Kelly born?
A. Toronto, Ontario
B. Detroit, Michigan
C. Simcoe, Ontario
D. Montreal, Quebec
Answer: C. Simcoe, Ontario

Q3. What was Red Kelly’s full given name?
A. Robert Patrick Kelly
B. Leonard Patrick Kelly
C. Ronald Patrick Kelly
D. Richard Patrick Kelly
Answer: B. Leonard Patrick Kelly

Please share this quiz:
Read more
Erik Karlsson Quiz

Erik Karlsson Quiz Questions and Answers

Posted on September 8, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Swedish town was Erik Karlsson born?
A. Stockholm
B. Landsbro
C. Gothenburg
D. Malmo
Answer: B. Landsbro

Q2. What is Erik Karlsson’s date of birth?
A. May 31, 1990
B. July 28, 1994
C. March 15, 1988
D. June 12, 1992
Answer: A. May 31, 1990

Q3. Which team selected Erik Karlsson in the 2008 NHL Entry Draft?
A. San Jose Sharks
B. Pittsburgh Penguins
C. Ottawa Senators
D. Carolina Hurricanes
Answer: C. Ottawa Senators

Please share this quiz:
Read more
Jari Kurri Quiz

Jari Kurri Quiz Questions and Answers

Posted on September 7, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city was Jari Kurri born?
A. Turku
B. Helsinki
C. Tampere
D. Oulu
Answer: B. Helsinki

Q2. What is Jari Kurri’s date of birth?
A. May 18, 1960
B. June 18, 1960
C. May 18, 1961
D. April 18, 1959
Answer: A. May 18, 1960

Q3. Which position did Jari Kurri primarily play?
A. Centre
B. Left wing
C. Right wing
D. Defence
Answer: C. Right wing

Please share this quiz:
Read more
Larry Robinson Quiz

Larry Robinson Quiz Questions and Answers

Posted on September 7, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Larry Robinson born?
A. 1949
B. 1951
C. 1953
D. 1955
Answer: B. 1951

Q2. Where was Larry Robinson born?
A. Montreal, Quebec
B. Toronto, Ontario
C. Winchester, Ontario
D. Ottawa, Ontario
Answer: C. Winchester, Ontario

Q3. What position did Larry Robinson primarily play in the NHL?
A. Centre
B. Right wing
C. Goaltender
D. Defenceman
Answer: D. Defenceman

Please share this quiz:
Read more
Al MacInnis Quiz

Al MacInnis Quiz Questions and Answers

Posted on September 7, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Al MacInnis born?
A. 1961
B. 1963
C. 1965
D. 1967
Answer: B. 1963

Q2. Where was Al MacInnis born?
A. Halifax, Nova Scotia
B. Toronto, Ontario
C. Inverness / Port Hood area, Nova Scotia
D. Montreal, Quebec
Answer: C. Inverness / Port Hood area, Nova Scotia

Q3. What position did Al MacInnis primarily play in the NHL?
A. Centre
B. Right wing
C. Defence
D. Goaltender
Answer: C. Defence

Please share this quiz:
Read more
Terry Sawchuk Quiz

Terry Sawchuk Quiz Questions and Answers

Posted on September 5, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Canadian city was Terry Sawchuk born?
A. Toronto, Ontario
B. Montreal, Quebec
C. Winnipeg, Manitoba
D. Vancouver, British Columbia
Answer: C. Winnipeg, Manitoba

Q2. What was Terry Sawchuk’s full name?
A. Terrence Gordon Sawchuk
B. Thomas George Sawchuk
C. Timothy Grant Sawchuk
D. Theodore Glenn Sawchuk
Answer: A. Terrence Gordon Sawchuk

Q3. On what date was Terry Sawchuk born?
A. December 28, 1929
B. January 15, 1930
C. November 12, 1928
D. February 3, 1931
Answer: A. December 28, 1929

Please share this quiz:
Read more
Howie Morenz Quiz

Howie Morenz Quiz Questions and Answers

Posted on September 5, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where was Howie Morenz born?
A. Montreal, Quebec
B. Stratford, Ontario
C. Mitchell, Ontario
D. Toronto, Ontario
Answer: C. Mitchell, Ontario

Q2. What was Howie Morenz’s full birth name?
A. Howard William Morenz
B. Howarth William Morenz
C. Henry William Morenz
D. Harold William Morenz
Answer: A. Howard William Morenz

Q3. On which date was Howie Morenz born?
A. September 21, 1902
B. March 8, 1902
C. June 21, 1902
D. September 21, 1900
Answer: A. September 21, 1902

Please share this quiz:
Read more
Connor Hellebuyck Quiz

Connor Hellebuyck Quiz Questions and Answers

Posted on September 5, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which U.S. state was Connor Hellebuyck born?
A. Minnesota
B. Michigan
C. Massachusetts
D. Wisconsin
Answer: B. Michigan

Q2. What is Connor Hellebuyck’s exact date of birth?
A. May 19, 1993
B. June 12, 1992
C. April 5, 1994
D. March 15, 1993
Answer: A. May 19, 1993

Q3. Which NHL team drafted Connor Hellebuyck?
A. Detroit Red Wings
B. Minnesota Wild
C. Winnipeg Jets
D. Chicago Blackhawks
Answer: C. Winnipeg Jets

Please share this quiz:
Read more
  • Previous
  • 1
  • …
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • …
  • 12
  • Next

Categories

  • Africa (3)
  • Argentina (4)
  • Art (36)
  • Australia (23)
  • Awards (112)
  • Bollywood (85)
  • Business (4)
  • Canada (10)
  • China (5)
  • Christianity (366)
    • Bible Quizzes (33)
    • Popes (240)
  • Countries (238)
  • Cricket (120)
    • ICC Cricket World Cup 2011 (9)
    • ICC Cricket World Cup 2015 (22)
  • Current Affairs (162)
  • Discoveries and Inventions (15)
  • Economics (2)
  • Egypt (2)
  • Explorers and Navigators (7)
  • Football (120)
  • France (69)
  • General Knowledge Quizzes (131)
  • Germany (34)
  • Grammar (5)
  • History (262)
  • Hollywood (104)
  • India (210)
  • Iran (1)
  • Islam (3)
  • Israel (8)
  • Italy (19)
  • Japan (4)
  • Konkani (1)
  • Lists (28)
  • Literature (349)
  • Movies (667)
  • Mughal Empire (6)
  • Music (371)
  • Nobel Prize Winners (138)
  • Olympics (41)
  • Organisations (39)
  • Pakistan (7)
  • Philippines (1)
  • Philosophy (4)
  • President of USA (38)
  • Pulitzer (4)
  • Religion (358)
  • Rulers Emperors Monarchs Kings Queens (80)
  • Russia (14)
  • Saints (130)
  • Science (157)
    • Animals (10)
    • Planets (10)
  • Sports & Games (803)
    • Chess (3)
    • Golf (78)
    • Hockey (116)
    • Tennis (256)
      • Australian Open (13)
      • French Open (14)
      • US Open (15)
      • Wimbledon (2)
    • Wrestlers (153)
  • Technology (13)
  • TV Shows (138)
  • United Kingdom (178)
  • USA (295)
  • USSR (14)
  • Wonders of the World (2)
  • Leo Diegel Quiz Questions and Answers
  • Tommy Fleetwood Quiz Questions and Answers
  • Hal Sutton Quiz Questions and Answers
  • Paul Azinger Quiz Questions and Answers
  • Dave Stockton Quiz Questions and Answers

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.