Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu

Category: Hockey

Nathan MacKinnon Quiz

Nathan MacKinnon Quiz Questions and Answers

Posted on August 28, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Nathan MacKinnon selected first overall in the NHL Entry Draft?
A. 2011
B. 2012
C. 2013
D. 2014
Answer: C. 2013

Q2. Which NHL team drafted Nathan MacKinnon first overall?
A. Pittsburgh Penguins
B. Colorado Avalanche
C. Edmonton Oilers
D. Montreal Canadiens
Answer: B. Colorado Avalanche

Q3. Where was Nathan MacKinnon born?
A. Toronto, Ontario
B. Montreal, Quebec
C. Halifax, Nova Scotia
D. Vancouver, British Columbia
Answer: C. Halifax, Nova Scotia

Please share this quiz:
Read more
Guy Lafleur Quiz

Guy Lafleur Quiz Questions and Answers

Posted on August 27, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Canadian town was Guy Lafleur born?
A. Montreal, Quebec
B. Quebec City, Quebec
C. Thurso, Quebec
D. Ottawa, Ontario
Answer: C. Thurso, Quebec

Q2. What was Guy Lafleur’s date of birth?
A. September 20, 1951
B. October 15, 1950
C. June 12, 1952
D. March 8, 1949
Answer: A. September 20, 1951

Q3. What nickname was Guy Lafleur commonly known by?
A. The Rocket
B. The Flower (or Le Demon Blond)
C. The Great One
D. Mr. Hockey
Answer: B. The Flower (or Le Demon Blond)

Please share this quiz:
Read more
Maurice Richard Quiz

Maurice Richard Quiz Questions and Answers

Posted on August 27, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In what year was Maurice Richard born?
A. 1918
B. 1921
C. 1924
D. 1927
Answer: B. 1921

Q2. Where was Maurice Richard born?
A. Quebec City, Quebec
B. Toronto, Ontario
C. Montreal, Quebec
D. Ottawa, Ontario
Answer: C. Montreal, Quebec

Q3. What was Maurice Richard’s full given name?
A. Joseph Henri Maurice Richard
B. Maurice Joseph Richard
C. Henri Maurice Richard
D. Joseph Maurice Henri Richard
Answer: A. Joseph Henri Maurice Richard

Please share this quiz:
Read more
Jean Beliveau Quiz

Jean Beliveau Quiz Questions and Answers

Posted on August 27, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city was Jean Beliveau born?
A. Montreal, Quebec
B. Quebec City, Quebec
C. Trois-Rivieres, Quebec
D. Victoriaville, Quebec
Answer: C. Trois-Rivieres, Quebec

Q2. What was Jean Beliveau’s full given name?
A. Jean-Pierre Beliveau
B. Joseph Arthur Jean Beliveau
C. Jean-Louis Beliveau
D. Arthur Jean Beliveau
Answer: B. Joseph Arthur Jean Beliveau

Q3. What popular nickname was given to Jean Beliveau?
A. The Rocket
B. Le Gros Bill
C. Boom Boom
D. The Pocket Rocket
Answer: B. Le Gros Bill

Please share this quiz:
Read more
Phil Esposito Quiz

Phil Esposito Quiz Questions and Answers

Posted on August 26, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where was Phil Esposito born?
A. Toronto, Ontario
B. Montreal, Quebec
C. Sault Ste. Marie, Ontario
D. Winnipeg, Manitoba
Answer: C. Sault Ste. Marie, Ontario

Q2. On what date was Phil Esposito born?
A. January 15, 1940
B. February 20, 1942
C. March 12, 1943
D. April 5, 1941
Answer: B. February 20, 1942

Q3. What position did Phil Esposito primarily play in the NHL?
A. Defenseman
B. Goaltender
C. Right wing
D. Center
Answer: D. Center

Please share this quiz:
Read more
Bobby Hull Quiz

Bobby Hull Quiz Questions and Answers

Posted on August 26, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Bobby Hull born?
A. 1935
B. 1939
C. 1942
D. 1945
Answer: B.  1939

Q2. What was Bobby Hull’s primary nickname during his playing career?
A. The Rocket
B. The Golden Jet
C. Mr. Hockey
D. The Great One
Answer: B. The Golden Jet 

Q3. Where was Bobby Hull born?
A. Toronto, Ontario
B. Montreal, Quebec
C. Point Anne, Ontario
D. Winnipeg, Manitoba
Answer: C. Point Anne, Ontario

Please share this quiz:
Read more
Nikita Kucherov Quiz

Nikita Kucherov Quiz Questions and Answers

Posted on August 26, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and country was Nikita Kucherov born?
A. Moscow, Russia
B. Maykop, Russia
C. St. Petersburg, Russia
D. Kazan, Russia
Answer: B. Maykop, Russia

Q2. What is Nikita Kucherov’s date of birth?
A. June 17, 1993
B. July 17, 1992
C. June 7, 1994
D. May 17, 1993
Answer: A. June 17, 1993

Q3. What position does Nikita Kucherov primarily play?
A. Center
B. Left wing
C. Right wing
D. Defenseman
Answer: C. Right wing

Please share this quiz:
Read more
Dominik Hasek Quiz

Dominik Hasek Quiz Questions and Answers

Posted on August 25, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and country was Dominik Hasek born?
A. Prague, Czechoslovakia
B. Pardubice, Czechoslovakia
C. Brno, Czechoslovakia
D. Ostrava, Czechoslovakia
Answer: B. Pardubice, Czechoslovakia

Q2. What is Dominik Hasek’s date of birth?
A. January 29, 1965
B. February 15, 1964
C. March 10, 1966
D. December 5, 1963
Answer: A. January 29, 1965

Q3. By which NHL team was Dominik Hasek drafted in 1983?
A. Buffalo Sabres
B. Detroit Red Wings
C. Chicago Blackhawks
D. Ottawa Senators
Answer: C. Chicago Blackhawks

Please share this quiz:
Read more
Ray Bourque Quiz

Ray Bourque Quiz Questions and Answers

Posted on August 25, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Ray Bourque born?
A. 1958
B. 1960
C. 1962
D. 1964
Answer: B. 1960

Q2. Where was Ray Bourque born?
A. Toronto, Ontario
B. Quebec City, Quebec
C. Saint-Laurent (Montreal area), Quebec
D. Vancouver, British Columbia
Answer: C. Saint-Laurent (Montreal area), Quebec

Q3. What position did Ray Bourque primarily play?
A. Centre
B. Right wing
C. Defence
D. Goaltender
Answer: C. Defence

Please share this quiz:
Read more
Nicklas Lidstrom Quiz

Nicklas Lidstrom Quiz Questions and Answers

Posted on August 25, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Nicklas Lidstrom born?
A. 1968
B. 1970
C. 1972
D. 1974
Answer: B. 1970

Q2. Where was Nicklas Lidstrom born?
A. Stockholm, Sweden
B. Gothenburg, Sweden
C. Vasteras (near Krylbo), Sweden
D. Malmo, Sweden
Answer: C. Vasteras (near Krylbo), Sweden

Q3. What position did Nicklas Lidstrom primarily play?
A. Center
B. Left wing
C. Defenseman
D. Goaltender
Answer: C. Defenseman

Please share this quiz:
Read more
  • Previous
  • 1
  • …
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Next

Categories

  • Africa (3)
  • Argentina (4)
  • Art (36)
  • Australia (23)
  • Awards (112)
  • Bollywood (85)
  • Business (4)
  • Canada (10)
  • China (5)
  • Christianity (366)
    • Bible Quizzes (33)
    • Popes (240)
  • Countries (238)
  • Cricket (120)
    • ICC Cricket World Cup 2011 (9)
    • ICC Cricket World Cup 2015 (22)
  • Current Affairs (162)
  • Discoveries and Inventions (15)
  • Economics (2)
  • Egypt (2)
  • Explorers and Navigators (7)
  • Football (120)
  • France (69)
  • General Knowledge Quizzes (131)
  • Germany (34)
  • Grammar (5)
  • History (262)
  • Hollywood (104)
  • India (210)
  • Iran (1)
  • Islam (3)
  • Israel (8)
  • Italy (19)
  • Japan (4)
  • Konkani (1)
  • Lists (28)
  • Literature (349)
  • Movies (667)
  • Mughal Empire (6)
  • Music (371)
  • Nobel Prize Winners (138)
  • Olympics (41)
  • Organisations (39)
  • Pakistan (7)
  • Philippines (1)
  • Philosophy (4)
  • President of USA (38)
  • Pulitzer (4)
  • Religion (358)
  • Rulers Emperors Monarchs Kings Queens (80)
  • Russia (14)
  • Saints (130)
  • Science (157)
    • Animals (10)
    • Planets (10)
  • Sports & Games (803)
    • Chess (3)
    • Golf (78)
    • Hockey (116)
    • Tennis (256)
      • Australian Open (13)
      • French Open (14)
      • US Open (15)
      • Wimbledon (2)
    • Wrestlers (153)
  • Technology (13)
  • TV Shows (138)
  • United Kingdom (178)
  • USA (295)
  • USSR (14)
  • Wonders of the World (2)
  • Leo Diegel Quiz Questions and Answers
  • Tommy Fleetwood Quiz Questions and Answers
  • Hal Sutton Quiz Questions and Answers
  • Paul Azinger Quiz Questions and Answers
  • Dave Stockton Quiz Questions and Answers

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.