Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu
Jaromir Jagr Quiz

Jaromir Jagr Quiz Questions and Answers

Posted on August 25, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Jaromir Jagr born?
A. 1970
B. 1972
C. 1974
D. 1969
Answer: B. 1972

Q2. Where was Jaromir Jagr born?
A. Prague, Czechoslovakia
B. Brno, Czechoslovakia
C. Kladno, Czechoslovakia
D. Ostrava, Czechoslovakia
Answer: C. Kladno, Czechoslovakia

Q3. Which NHL team selected Jaromir Jagr in the 1990 NHL Entry Draft?
A. New York Rangers
B. Washington Capitals
C. Pittsburgh Penguins
D. Philadelphia Flyers
Answer: C. Pittsburgh Penguins

Q4. What was Jaromir Jagr’s overall draft position in 1990?
A. 1st overall
B. 3rd overall
C. 4th overall
D. 5th overall
Answer: D. 5th overall

Q5. What position does Jaromir Jagr primarily play?
A. Center
B. Left wing
C. Right wing
D. Defenseman
Answer: C. Right wing

Q6. Which jersey number is most closely associated with Jaromir Jagr throughout his career?
A. 66
B. 68
C. 88
D. 99
Answer: B. 68

Q7. Why did Jaromir Jagr choose the number 68?
A. To honor the 1968 Prague Spring
B. It was his birth year
C. It was his father’s jersey number
D. It was randomly assigned
Answer: A. To honor the 1968 Prague Spring

Q8. How many Stanley Cups did Jaromir Jagr win?
A. One
B. Two
C. Three
D. Four
Answer: B. Two

Q9. With which team did Jaromir Jagr win his Stanley Cups?
A. New York Rangers
B. Florida Panthers
C. Washington Capitals
D. Pittsburgh Penguins
Answer: D. Pittsburgh Penguins

Q10. In which consecutive seasons did Jagr win the Stanley Cup?
A. 1989 and 1990
B. 1991 and 1992
C. 1995 and 1996
D. 1998 and 1999
Answer: B. 1991 and 1992

Q11. How many times did Jaromir Jagr win the Art Ross Trophy as NHL scoring champion?
A. Three
B. Four
C. Five
D. Six
Answer: C. Five

Q12. In which season did Jaromir Jagr win his only Hart Memorial Trophy as NHL MVP?
A. 1995–96
B. 1998–99
C. 2000–01
D. 2005–06
Answer: B. 1998–99

Q13. Approximately how many career NHL regular-season points does Jaromir Jagr have?
A. 1,500
B. 1,750
C. 1,921
D. 2,200
Answer: C. 1,921

Q14. Where does Jagr rank all-time in NHL regular-season points?
A. Second
B. First
C. Third
D. Fourth
Answer: A. Second

Q15. How many career NHL goals has Jaromir Jagr scored?
A. 650
B. 700
C. 750
D. 766
Answer: D. 766

Q16. In his career-high 1995–96 season, how many points did Jagr record?
A. 120
B. 135
C. 149
D. 160
Answer: C. 149

Q17. How many goals did Jagr score in his career-best 1995–96 season?
A. 50
B. 55
C. 70
D. 62
Answer: D. 62

Q18. Which award did Jagr win in 2016 for perseverance and dedication to hockey?
A. Hart Memorial Trophy
B. Bill Masterton Memorial Trophy
C. Calder Memorial Trophy
D. Conn Smythe Trophy
Answer: B. Bill Masterton Memorial Trophy

Q19. How many times did Jagr win the Lester B. Pearson Award (now Ted Lindsay Award)?
A. One
B. Two
C. Three
D. Four
Answer: C. Three

Q20. Jagr is a member of the Triple Gold Club. Which achievement completed his membership?
A. World Championship gold in 2005
B. Stanley Cups in 1991–92
C. Olympic gold in 1998
D. World Championship gold in 2010
Answer: A. World Championship gold in 2005

Q21. At which Winter Olympics did Jaromir Jagr win gold with the Czech Republic?
A. 1994 Lillehammer
B. 1998 Nagano
C. 2002 Salt Lake City
D. 2006 Turin
Answer: B. 1998 Nagano

Q22. In which year did Jagr win Olympic bronze with the Czech Republic?
A. 1998
B. 2002
C. 2006
D. 2010
Answer: C. 2006

Q23. How many World Championship gold medals has Jagr won with the Czech Republic?
A. One
B. Two
C. Three
D. Four
Answer: B. Two

Q24. How many different NHL teams did Jaromir Jagr play for?
A. Six
B. Seven
C. Eight
D. Nine
Answer: D. Nine

Q25. Which of the following was NOT one of Jagr’s NHL teams?
A. Boston Bruins
B. Calgary Flames
C. Detroit Red Wings
D. New Jersey Devils
Answer: C. Detroit Red Wings

Please share this quiz:

Related Posts:

  • Denzel Washington
    Denzel Washington Quiz
  • Eric Lindros Quiz
    Eric Lindros Quiz Questions and Answers
  • Bernie Parent Quiz
    Bernie Parent Quiz Questions and Answers
  • Alexander Ovechkin Quiz
    Alexander Ovechkin Quiz Questions and Answers
  • Scott Stevens Quiz
    Scott Stevens Quiz Questions and Answers
  • Andy Bathgate Quiz
    Andy Bathgate Quiz Questions and Answers
Category: Sports & Games

Post navigation

← Patrick Roy Quiz Questions and Answers
Mark Messier Quiz Questions and Answers →

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

  • Paul Azinger Quiz Questions and Answers
  • Dave Stockton Quiz Questions and Answers
  • Jerry Pate Quiz Questions and Answers
  • David Graham Quiz Questions and Answers
  • Lee Janzen Quiz Questions and Answers

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.