Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu
Dustin Poirier Quiz

Dustin Poirier Quiz Questions and Answers

Posted on July 16, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Dustin Poirier’s professional MMA record as of mid-2026?
A. 28-9-0
B. 30-10-0
C. 32-8-0
D. 25-12-0
Answer: B. 30-10-0 

Q2. What is Dustin Poirier’s nickname?
A. The Notorious
B. The Eagle
C. The Diamond
D. El Cucuy
Answer: C. The Diamond

Q3. Where was Dustin Poirier born?
A. Lafayette, Louisiana
B. Miami, Florida
C. Las Vegas, Nevada
D. New York City
Answer: A. Lafayette, Louisiana

Q4. What is Dustin Poirier’s fighting stance?
A. Orthodox
B. Southpaw
C. Switch
D. Ambiguous
Answer: B. Southpaw

Q5. In what year did Dustin Poirier win the interim UFC Lightweight Championship?
A. 2017
B. 2018
C. 2019
D. 2023
Answer: C. 2019

Q6. Against which opponent did Dustin Poirier earn two knockout victories in the UFC?
A. Max Holloway
B. Justin Gaethje
C. Conor McGregor
D. Eddie Alvarez
Answer: C. Conor McGregor

Q7. Which UFC record does Dustin Poirier hold related to post-fight bonuses?
A. Most Performance of the Night awards
B. Most Fight of the Night awards (10)
C. Most Submission of the Night awards
D. Longest win streak
Answer: B. Most Fight of the Night awards (10)

Q8. With which gym is Dustin Poirier primarily associated for much of his UFC career?
A. American Top Team (ATT)
B. Roufusport
C. Jackson Wink
D. Team Alpha Male
Answer: A. American Top Team (ATT)

Q9. Who did Dustin Poirier defeat by unanimous decision to claim the interim lightweight title?
A. Justin Gaethje
B. Dan Hooker
C. Max Holloway
D. Michael Chandler
Answer: C. Max Holloway

Q10. What charity did Dustin Poirier and his wife Jolie found to support their Louisiana community?
A. Diamond Foundation
B. The Good Fight Foundation
C. Poirier Fight for Kids
D. Lafayette Heroes
Answer: B. The Good Fight Foundation

Q11. What is Dustin Poirier’s height?
A. 5’9″
B. 5’10”
C. 5’11”
D. 6’0″
Answer: A. 5’9″

Q12. In which round did Dustin Poirier finish Conor McGregor at UFC 257?
A. Round 1
B. Round 2
C. Round 3
D. Round 4
Answer: B. Round 2

Q13. Dustin Poirier dropped out of high school in which grade?
A. 9th
B. 8th
C. 10th
D. 11th
Answer: A. 9th

Q14. What submission did Islam Makhachev use to defeat Dustin Poirier for the lightweight title?
A. Rear-Naked Choke
B. Armbar
C. D’Arce Choke
D. Guillotine
Answer: C. D’Arce Choke

Q15. Which wrestling-related skill has Dustin Poirier developed and utilized throughout his career?
A. Elite Olympic-level wrestling
B. Strong wrestling base from high school combined with MMA grappling
C. Pure Brazilian Jiu-Jitsu black belt focus
D. No wrestling background
Answer: B. Strong wrestling base from high school combined with MMA grappling

Q16. Against whom did Dustin Poirier win a Fight of the Night via TKO in 2024?
A. Max Holloway
B. Justin Gaethje
C. Benoit Saint Denis
D. Michael Chandler
Answer: C. Benoit Saint Denis

Q17. How many UFC wins does Dustin Poirier have approximately (tied for high in history)?
A. 15
B. 22
C. 28
D. 18
Answer: B. 22

Q18. What is one of Dustin Poirier’s notable submission wins in the UFC?
A. Triangle choke over Max Holloway
B. Armbar over Jim Miller
C. Guillotine over Anthony Pettis
D. All of the above are accurate in context of his grappling style
Answer: A. Triangle choke over Max Holloway

Q19. Dustin Poirier’s wife and co-founder of his charity is named:
A. Jessica
B. Jamie
C. Jennifer
D. Jolie
Answer: D. Jolie

Q20. In which weight class did Dustin Poirier spend most of his prime UFC career?
A. Lightweight
B. Featherweight
C. Welterweight
D. Bantamweight
Answer: A. Lightweight

Q21. What award did Dustin Poirier receive as the inaugural recipient for community service?
A. UFC Fighter of the Year
B. Forrest Griffin Community Award
C. Dana White Privilege Award
D. Knockout of the Year
Answer: B. Forrest Griffin Community Award

Q22. Dustin Poirier has a strong reputation for:
A. Pure wrestling defense only
B. Exclusive kickboxing
C. Well-rounded “Thugjitsu” style blending striking, wrestling, and submissions
D. Ground-and-pound avoidance
Answer: C. Well-rounded “Thugjitsu” style blending striking, wrestling, and submissions

Q23. Who did Dustin Poirier defeat by TKO in a rematch after losing the first encounter?
A. Max Holloway
B. Justin Gaethje
C. Eddie Alvarez
D. Charles Oliveira
Answer: C. Eddie Alvarez

Q24. Dustin Poirier’s reach is:
A. 70 inches
B. 72 inches
C. 74 inches
D. 68 inches
Answer: B. 72 inches

Q25. In his high school years in Louisiana, Dustin Poirier had involvement in:
A. Local high school wrestling and street fights leading to MMA
B. NCAA Division I wrestling
C. Olympic wrestling training
D. No combat sports until pro debut
Answer: A. Local high school wrestling and street fights leading to MMA

Please share this quiz:

Related Posts:

  • Nevada Quiz
    Nevada Quiz
  • Benson Henderson Quiz
    Benson Henderson Quiz Questions and Answers
  • Louisiana Quiz
    Louisiana Quiz
  • Conor McGregor Quiz
    Conor McGregor Quiz Questions and Answers
  • Max Holloway Quiz
    Max Holloway Quiz Questions and Answers
  • Ciryl Gane Quiz
    Ciryl Gane Quiz Questions and Answers
Category: Wrestlers

Post navigation

← Charles Oliveira Quiz Questions and Answers
Conor McGregor Quiz Questions and Answers →

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

  • Raquel Pennington Quiz Questions and Answers
  • Jennifer Maia Quiz Questions and Answers
  • Marina Rodriguez Quiz Questions and Answers
  • Miesha Tate Quiz Questions and Answers
  • Sarah Kaufman Quiz Questions and Answers

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.