Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu
David Graham Quiz

David Graham Quiz Questions and Answers

Posted on October 26, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Australian golfer David Graham born?
A. 1944
B. 1946
C. 1948
D. 1950
Answer: B. 1946

Q2. What is David Graham’s full name?
A. Anthony David Graham
B. David Anthony Graham
C. David Michael Graham
D. Robert David Graham
Answer: A. Anthony David Graham

Q3. At approximately what age did David Graham turn professional?
A. 14
B. 16
C. 18
D. 20
Answer: B. 16

Q4. David Graham initially played golf left-handed before switching to which side?
A. He remained left-handed
B. He played ambidextrously
C. He switched multiple times
D. Right-handed
Answer: D. Right-handed

Q5. How many major championships did David Graham win?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
Answer: B. 2

Q6. Which major championship did David Graham win in 1979?
A. PGA Championship
B. U.S. Open
C. The Open Championship
D. Masters Tournament
Answer: A. PGA Championship

Q7. At which course did David Graham win the 1979 PGA Championship?
A. Augusta National
B. Merion Golf Club
C. Oakland Hills Country Club
D. Pebble Beach
Answer: C. Oakland Hills Country Club

Q8. Whom did David Graham defeat in a playoff to win the 1979 PGA Championship?
A. Jack Nicklaus
B. Ben Crenshaw
C. Hale Irwin
D. Tom Watson
Answer: B. Ben Crenshaw

Q9. How many sudden-death holes did the 1979 PGA Championship playoff last?
A. One
B. Two
C. Three
D. Four
Answer: C. Three

Q10. Which major championship did David Graham win in 1981?
A. Masters Tournament
B. PGA Championship
C. The Open Championship
D. U.S. Open
Answer: D. U.S. Open

Q11. At which historic course did David Graham win the 1981 U.S. Open?
A. Oakmont
B. Winged Foot
C. Merion Golf Club
D. Baltusrol
Answer: C. Merion Golf Club

Q12. What final-round score did David Graham shoot to win the 1981 U.S. Open?
A. 65
B. 66
C. 67
D. 68
Answer: C. 67

Q13. By how many strokes did David Graham win the 1981 U.S. Open?
A. 3
B. 2
C. 1
D. 4
Answer: A. 3

Q14. David Graham became the first Australian to win which major?
A. Masters Tournament
B. The Open Championship
C. PGA Championship
D. U.S. Open
Answer: D. U.S. Open

Q15. How many PGA Tour victories did David Graham record in his career?
A. 6
B. 8
C. 10
D. 12
Answer: B. 8

Q16. What was David Graham’s first PGA Tour win?
A. 1972 Cleveland Open
B. 1976 Westchester Classic
C. 1980 Memorial Tournament
D. 1981 Phoenix Open
Answer: A. 1972 Cleveland Open

Q17. Whom did David Graham defeat in a playoff to win the 1972 Cleveland Open?
A. Jack Nicklaus
B. Bruce Devlin
C. Greg Norman
D. Peter Thomson
Answer: B. Bruce Devlin

Q18. In which year did David Graham win the Memorial Tournament?
A. 1977
B. 1978
C. 1979
D. 1980
Answer: D. 1980

Q19. David Graham is credited with professional wins on how many different continents?
A. Four
B. Five
C. Six
D. Seven
Answer: C. Six

Q20. In which year was David Graham inducted into the World Golf Hall of Fame?
A. 2015
B. 2013
C. 2011
D. 2018
Answer: A. 2015

Q21. Which team did David Graham captain in the inaugural Presidents Cup?
A. United States
B. International
C. Europe
D. Australia only
Answer: B. International

Q22. In which year was the inaugural Presidents Cup held, with David Graham as International captain?
A. 1992
B. 1998
C. 1996
D. 1994
Answer: D. 1994

Q23. Approximately how many professional tournament victories is David Graham credited with worldwide?
A. 20–25
B. 30–38
C. 40–45
D. Over 50
Answer: B. 30–38

Q24. How many times did David Graham win on the PGA Tour Champions (Senior Tour)?
A. 3
B. 4
C. 5
D. 9
Answer: C. 5

Q25. What health condition forced David Graham to retire from competitive golf in 2004?
A. Congestive heart failure
B. Back injury
C. Arthritis
D. Vision problems
Answer: A. Congestive heart failure

Please share this quiz:

Related Posts:

  • Robert Downey Jr
    Robert Downey Jr. Quiz
  • Robert Wise
    Robert Wise Quiz Questions and Answers
  • Michael Jordan
    Michael Jordan Quiz
  • Michael Jackson
    Michael Jackson: The King of Pop Quiz
  • Olympics
    London Olympics 1948 Quiz
  • Michael Chang Quiz
    Michael Chang Quiz Questions and Answers
Category: Sports & Games

Post navigation

← Lee Janzen Quiz Questions and Answers

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

  • David Graham Quiz Questions and Answers
  • Lee Janzen Quiz Questions and Answers
  • Sandy Lyle Quiz Questions and Answers
  • Angel Cabrera Quiz Questions and Answers
  • Zach Johnson Quiz Questions and Answers

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.