Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu

Category: Tennis

Quizzes on Tennis. US Open, Australia Open, French Open and Wimbledon.

Juan Carlos Ferrero Quiz

Juan Carlos Ferrero Quiz Questions and Answers

Posted on April 1, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is the full name of the Spanish tennis player known as Juan Carlos Ferrero?
A. Juan Ferrero Martinez
B. Juan Carlos Ferrero Donat
C. Carlos Juan Ferrero
D. Juan Antonio Ferrero
Answer: B. Juan Carlos Ferrero Donat

Q2. On what date was Juan Carlos Ferrero born?
A. January 15, 1980
B. March 20, 1981
C. February 12, 1980
D. April 5, 1979
Answer: C. February 12, 1980

Q3. In which Spanish town was Juan Carlos Ferrero born?
A. Valencia
B. Barcelona
C. Ontinyent
D. Madrid
Answer: C. Ontinyent

Please share this quiz:
Read more
Goran Ivanisevic Quiz

Goran Ivanisevic Quiz Questions and Answers

Posted on March 31, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which year was Goran Ivanisevic born?
A. 1969
B. 1971
C. 1973
D. 1975
Answer: B. 1971

Q2. What is Goran Ivanisevic’s playing handedness?
A. Right-handed
B. Left-handed (two-handed backhand)
C. Ambidextrous
D. Right-handed with one-handed backhand
Answer: B. Left-handed (two-handed backhand)

Q3. What was Ivanisevic’s career-high singles ranking and when was it achieved?
A. World No. 2 in July 1994
B. World No. 1 in 1993
C. World No. 3 in 1996
D. World No. 4 in 2001
Answer: A. World No. 2 in July 1994

Please share this quiz:
Read more
Gottfried von Cramm Quiz

Gottfried von Cramm Quiz Questions and Answers

Posted on March 31, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Gottfried von Cramm’s noble title and primary nickname in the tennis world?
A. Count of Hanover
B. Baron (The Baron)
C. Duke of Berlin
D. Prince of Wimbledon
Answer: B. Baron (The Baron)

Q2. In which year was Gottfried von Cramm born?
A. 1905
B. 1909
C. 1912
D. 1915
Answer: B. 1909

Q3. Which Grand Slam tournament did Gottfried von Cramm win in both 1934 and 1936, becoming the first German to claim a singles title at a major?
A. Wimbledon
B. Australian Championships
C. French Championships (Roland Garros)
D. U.S. National Championships
Answer: C. French Championships (Roland Garros)

Please share this quiz:
Read more
Hans Nusslein Quiz

Hans Nusslein Quiz Questions and Answers

Posted on March 30, 2026March 30, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Hans Nusslein’s full birth name and nickname?
A. Hans “Hanne” Nusslein
B. Heinrich “Heinrich” Nusslein
C. Hans “Hugo” Nusslein
D. Helmut “Hanne” Nusslein
Answer: A. Hans “Hanne” Nusslein

Q2. On what date and in which German city was Hans Nusslein born?
A. March 31, 1905, in Munich
B. June 28, 1910, in Berlin
C. March 31, 1910, in Nuremberg
D. April 15, 1912, in Hamburg
Answer: C. March 31, 1910, in Nuremberg

Q3. When did Hans Nusslein pass away?
A. June 28, 1991
B. March 31, 1990
C. December 15, 1985
D. July 10, 1995
Answer: A. June 28, 1991

Please share this quiz:
Read more
Henri Cochet Quiz

Henri Cochet Quiz Questions and Answers

Posted on March 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which French city near Lyon was Henri Cochet born on December 14, 1901?
A. Paris
B. Marseille
C. Villeurbanne
D. Bordeaux
Answer: C. Villeurbanne

Q2. Henri Cochet was a key member of which famous group of French tennis players that dominated the sport in the late 1920s and early 1930s?
A. The Three Musketeers
B. The Four Musketeers
C. The French Connection
D. Les As du Tennis
Answer: B. The Four Musketeers

Q3. How many consecutive years was Henri Cochet ranked as the world No. 1 male tennis player by A. Wallis Myers?
A. Four years (1928–1931)
B. Three years (1928–1930)
C. Two years (1929–1930)
D. Five years (1927–1931)
Answer: A. Four years (1928–1931)

Please share this quiz:
Read more
Rene Lacoste Quiz

Rene Lacoste Quiz Questions and Answers

Posted on March 28, 2026March 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Rene Lacoste’s full birth name and date of birth?
A. Jean Rene Lacoste, born July 2, 1904
B. Rene Jacques Lacoste, born June 15, 1905
C. Pierre Rene Lacoste, born August 10, 1903
D. Henri Rene Lacoste, born July 2, 1906
Answer: A. Jean Rene Lacoste, born July 2, 1904

Q2. In which city was Rene Lacoste born?
A. Lyon
B. Paris
C. Marseille
D. Bordeaux
Answer: B. Paris

Q3. Rene Lacoste was a member of which famous group of French tennis players in the 1920s?
A. The Four Horsemen
B. The Four Musketeers
C. The French Revolutionaries
D. The Parisian Pros
Answer: B. The Four Musketeers

Please share this quiz:
Read more
Gustavo Kuerten Quiz

Gustavo Kuerten Quiz Questions and Answers

Posted on March 27, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Gustavo Kuerten’s popular nickname in the tennis world?
A. Rafa
B. Guga
C. FedEx
D. King Roger
Answer: B. Guga

Q2. In which Brazilian city was Gustavo Kuerten born on September 10, 1976?
A. Rio de Janeiro
B. Sao Paulo
C. Florianopolis
D. Brasilia
Answer: C. Florianopolis

Q3. At what age did Kuerten lose his father, Aldo, who suffered a heart attack while umpiring a junior tennis match?
A. 6
B. 8
C. 10
D. 12
Answer: B. 8

Please share this quiz:
Read more
Patrick Rafter Quiz

Patrick Rafter Quiz Questions and Answers

Posted on March 27, 2026March 27, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Australian town was Patrick Rafter born on December 28, 1972?
A. Brisbane
B. Mount Isa
C. Sydney
D. Melbourne
Answer: B. Mount Isa

Q2. What was Patrick Rafter’s ranking in his large family of siblings?
A. Eldest child
B. Youngest child
C. Third youngest (seventh of nine)
D. Middle child (fifth of nine)
Answer: C. Third youngest (seventh of nine)

Q3. At what age did Patrick Rafter begin playing tennis?
A. 3
B. 5
C. 8
D. 10
Answer: B. 5

Please share this quiz:
Read more
Marat Safin Quiz

Marat Safin Quiz Questions and Answers

Posted on March 26, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. When and where was Marat Safin born?
A. March 15, 1978, in St. Petersburg, Russia
B. January 27, 1980, in Moscow, Soviet Union
C. June 12, 1981, in Sochi, Russia
D. November 20, 1979, in Kazan, Russia
Answer: B. January 27, 1980, in Moscow, Soviet Union

Q2. What is Marat Safin’s height?
A. 6 ft 0 in (183 cm)
B. 6 ft 4 in (193-194 cm)
C. 6 ft 2 in (188 cm)
D. 6 ft 6 in (198 cm)
Answer: B. 6 ft 4 in (193-194 cm)

Q3. In what year did Marat Safin turn professional?
A. 1995
B. 1996
C. 1997
D. 1998
Answer: C. 1997

Please share this quiz:
Read more
Andy Roddick Quiz

Andy Roddick Quiz Questions and Answers

Posted on March 26, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In what year did Andy Roddick win his only Grand Slam singles title at the US Open?
A. 2001
B. 2003
C. 2005
D. 2009
Answer: B. 2003

Q2. Who did Andy Roddick defeat in the final of the 2003 US Open to claim his maiden Grand Slam title?
A. Roger Federer
B. Lleyton Hewitt
C. Juan Carlos Ferrero
D. David Nalbandian
Answer: C. Juan Carlos Ferrero

Q3. What was Andy Roddick’s career-high ATP singles ranking, and on what date did he first achieve it?
A. No. 2 on February 2, 2004
B. No. 3 in 2005
C. No. 1 on January 1, 2003
D. No. 1 on November 3, 2003
Answer: D. No. 1 on November 3, 2003

Please share this quiz:
Read more
  • Previous
  • 1
  • …
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • …
  • 26
  • Next

Categories

  • Africa (3)
  • Argentina (4)
  • Art (36)
  • Australia (23)
  • Awards (112)
  • Bollywood (85)
  • Business (4)
  • Canada (10)
  • China (5)
  • Christianity (366)
    • Bible Quizzes (33)
    • Popes (240)
  • Countries (238)
  • Cricket (120)
    • ICC Cricket World Cup 2011 (9)
    • ICC Cricket World Cup 2015 (22)
  • Current Affairs (162)
  • Discoveries and Inventions (15)
  • Economics (2)
  • Egypt (2)
  • Explorers and Navigators (7)
  • Football (120)
  • France (69)
  • General Knowledge Quizzes (131)
  • Germany (34)
  • Grammar (5)
  • History (262)
  • Hollywood (104)
  • India (210)
  • Iran (1)
  • Islam (3)
  • Israel (8)
  • Italy (19)
  • Japan (4)
  • Konkani (1)
  • Lists (28)
  • Literature (349)
  • Movies (667)
  • Mughal Empire (6)
  • Music (371)
  • Nobel Prize Winners (138)
  • Olympics (41)
  • Organisations (39)
  • Pakistan (7)
  • Philippines (1)
  • Philosophy (4)
  • President of USA (38)
  • Pulitzer (4)
  • Religion (358)
  • Rulers Emperors Monarchs Kings Queens (80)
  • Russia (14)
  • Saints (130)
  • Science (157)
    • Animals (10)
    • Planets (10)
  • Sports & Games (806)
    • Chess (3)
    • Golf (81)
    • Hockey (116)
    • Tennis (256)
      • Australian Open (13)
      • French Open (14)
      • US Open (15)
      • Wimbledon (2)
    • Wrestlers (153)
  • Technology (13)
  • TV Shows (138)
  • United Kingdom (178)
  • USA (295)
  • USSR (14)
  • Wonders of the World (2)
  • Tony Jacklin Quiz Questions and Answers
  • Denny Shute Quiz Questions and Answers
  • Jimmy Demaret Quiz Questions and Answers
  • Leo Diegel Quiz Questions and Answers
  • Tommy Fleetwood Quiz Questions and Answers

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.