Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu

Category: Tennis

Quizzes on Tennis. US Open, Australia Open, French Open and Wimbledon.

Jack Kramer Quiz

Jack Kramer Quiz Questions and Answers

Posted on March 19, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Jack Kramer’s full name?
A. John Albert Kramer
B. Jack Albert Kramer
C. James Andrew Kramer
D. Joseph Arthur Kramer
Answer: A. John Albert Kramer

Q2. On what date was Jack Kramer born?
A. July 15, 1920
B. August 1, 1921
C. September 12, 1922
D. June 10, 1919
Answer: B. August 1, 1921

Q3. In which city was Jack Kramer born?
A. Las Vegas, Nevada
B. Los Angeles, California
C. New York, New York
D. Chicago, Illinois
Answer: A. Las Vegas, Nevada

Please share this quiz:
Read more
Jannik Sinner Quiz

Jannik Sinner Quiz Questions and Answers

Posted on March 18, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Jannik Sinner’s date of birth?
A. July 15, 2000
B. August 16, 2001
C. September 20, 2002
D. October 5, 1999
Answer: B. August 16, 2001

Q2. In which Italian region was Jannik Sinner born?
A. Sicily
B. Tuscany
C. South Tyrol
D. Lazio
Answer: C. South Tyrol

Q3. What is Jannik Sinner’s height?
A. 6 ft 0 in (183 cm)
B. 6 ft 3 in (191 cm)
C. 6 ft 1 in (185 cm)
D. 6 ft 5 in (196 cm)
Answer: B. 6 ft 3 in (191 cm)

Please share this quiz:
Read more
Carlos Alcaraz Quiz

Carlos Alcaraz Quiz Questions and Answers

Posted on March 18, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where was Carlos Alcaraz born?
A. Madrid, Spain
B. Barcelona, Spain
C. El Palmar, Murcia, Spain
D. Valencia, Spain
Answer: C. El Palmar, Murcia, Spain

Q2. On what date was Carlos Alcaraz born?
A. May 5, 2003
B. June 15, 2002
C. April 20, 2004
D. July 10, 2001
Answer: A. May 5, 2003

Q3. At what age did Carlos Alcaraz start playing tennis?
A. 6 years old
B. 4 years old
C. 8 years old
D. 3 years old
Answer: B. 4 years old

Please share this quiz:
Read more
Bill Tilden Quiz

Bill Tilden Quiz Questions and Answers

Posted on March 17, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Bill Tilden’s full name?
A. William Thomas Tilden
B. William Tatem Tilden II
C. William Tyler Tilden
D. William Tate Tilden
Answer: B. William Tatem Tilden II

Q2. By what nickname was Bill Tilden commonly known?
A. Little Bill
B. Big Bill
C. Fast Bill
D. Mighty Bill
Answer: B. Big Bill

Q3. In which U.S. city was Bill Tilden born?
A. New York
B. Boston
C. Philadelphia
D. Chicago
Answer: C. Philadelphia

Please share this quiz:
Read more
Ken Rosewall Quiz

Ken Rosewall Quiz Questions and Answers

Posted on March 17, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Ken Rosewall’s full name?
A. Kenneth Robert Rosewall
B. Kevin Richard Rosewall
C. Keith Ronald Rosewall
D. Karl Raymond Rosewall
Answer: A. Kenneth Robert Rosewall

Q2. In which year was Ken Rosewall born?
A. 1932
B. 1934
C. 1936
D. 1938
Answer: B. 1934

Q3. Where was Ken Rosewall born?
A. Melbourne, Victoria
B. Brisbane, Queensland
C. Sydney, New South Wales
D. Perth, Western Australia
Answer: C. Sydney, New South Wales

Please share this quiz:
Read more
Pancho Gonzales Quiz

Pancho Gonzales Quiz Questions and Answers

Posted on March 16, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is the birth name of the tennis legend known as Pancho Gonzales?
A. Richard Alonzo Gonzalez
B. Ricardo Alonso Gonzalez
C. Manuel Antonio Gonzalez
D. Pancho Richard Gonzales
Answer: B. Ricardo Alonso Gonzalez

Q2. In which city and on what date was Pancho Gonzales born?
A. Las Vegas, Nevada – July 3, 1928
B. Chihuahua, Mexico – May 9, 1930
C. Los Angeles, California – May 9, 1928
D. New York, New York – July 3, 1928
Answer: C. Los Angeles, California – May 9, 1928

Q3. Pancho Gonzales belonged to which ethnic background through his parents who migrated from Chihuahua, Mexico?
A. Italian-American
B. Mexican-American
C. Spanish-American
D. Puerto Rican-American
Answer: B. Mexican-American

Please share this quiz:
Read more
Stefan Edberg Quiz

Stefan Edberg Quiz Questions and Answers

Posted on March 14, 2026March 14, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Stefan Edberg’s full birth name and date of birth?
A. Stefan Bengt Edberg, 19 January 1966
B. Stefan Anders Edberg, 19 January 1965
C. Bengt Stefan Edberg, 20 January 1966
D. Stefan Lars Edberg, 18 January 1967
Answer: A. Stefan Bengt Edberg, 19 January 1966

Q2. In which year did Stefan Edberg achieve the Junior Grand Slam by winning all four junior major titles, a feat no other player has matched in the Open Era?
A. 1982
B. 1983
C. 1984
D. 1985
Answer: B. 1983

Q3. When did Stefan Edberg turn professional?
A. 1981
B. 1982
C. 1983
D. 1985
Answer: C. 1983

Please share this quiz:
Read more
Boris Becker Quiz

Boris Becker Quiz Questions and Answers

Posted on March 14, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In what year did Boris Becker turn professional as a tennis player?
A. 1982
B. 1984
C. 1986
D. 1988
Answer: B. 1984

Q2. At what age did Boris Becker become the youngest male Wimbledon singles champion in history?
A. 17 years and 7 months
B. 17 years and 10 months
C. 18 years and 2 months
D. 19 years and 1 month
Answer: A. 17 years and 7 months

Q3. Who did Boris Becker defeat in the final to win his first Wimbledon title in 1985?
A. Ivan Lendl
B. Stefan Edberg
C. Kevin Curren
D. Pete Sampras
Answer: C. Kevin Curren

Please share this quiz:
Read more
Andy Murray Quiz

Andy Murray Quiz Questions and Answers

Posted on March 13, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which city and country was Andy Murray born?
A. London, England
B. Glasgow, Scotland
C. Manchester, England
D. Edinburgh, Scotland
Answer: B. Glasgow, Scotland

Q2. In what year did Andy Murray turn professional?
A. 2003
B. 2004
C. 2005
D. 2009
Answer: C. 2005

Q3. Where and when did Andy Murray win his first ATP Tour singles title?
A. San Jose, 2006
B. Rotterdam, 2009
C. Cincinnati, 2008
D. London Queen’s Club, 2009
Answer: A. San Jose, 2006

Please share this quiz:
Read more
John McEnroe Quiz

John McEnroe Quiz Questions and Answers

Posted on March 13, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where and when was John Patrick McEnroe Jr. born?
A. New York City, USA, in 1960
B. Wiesbaden, West Germany, on February 16, 1959
C. London, England, in 1958
D. Los Angeles, USA, on January 1, 1959
Answer: B. Wiesbaden, West Germany, on February 16, 1959

Q2. At what age did John McEnroe begin playing tennis at the Douglaston Club in Queens, New York?
A. 5
B. 7
C. 8
D. 15
Answer: C. 8

Q3. Which prestigious junior tennis academy in New York did McEnroe join as a top-ranked junior player?
A. IMG Academy
B. Port Washington Tennis Academy
C. Bollettieri Tennis Academy
D. Saddlebrook Tennis Academy
Answer: B. Port Washington Tennis Academy

Please share this quiz:
Read more
  • Previous
  • 1
  • …
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • …
  • 26
  • Next

Categories

  • Africa (3)
  • Argentina (4)
  • Art (36)
  • Australia (23)
  • Awards (112)
  • Bollywood (85)
  • Business (4)
  • Canada (10)
  • China (5)
  • Christianity (366)
    • Bible Quizzes (33)
    • Popes (240)
  • Countries (238)
  • Cricket (120)
    • ICC Cricket World Cup 2011 (9)
    • ICC Cricket World Cup 2015 (22)
  • Current Affairs (162)
  • Discoveries and Inventions (15)
  • Economics (2)
  • Egypt (2)
  • Explorers and Navigators (7)
  • Football (120)
  • France (69)
  • General Knowledge Quizzes (131)
  • Germany (34)
  • Grammar (5)
  • History (262)
  • Hollywood (104)
  • India (210)
  • Iran (1)
  • Islam (3)
  • Israel (8)
  • Italy (19)
  • Japan (4)
  • Konkani (1)
  • Lists (28)
  • Literature (349)
  • Movies (667)
  • Mughal Empire (6)
  • Music (371)
  • Nobel Prize Winners (138)
  • Olympics (41)
  • Organisations (39)
  • Pakistan (7)
  • Philippines (1)
  • Philosophy (4)
  • President of USA (38)
  • Pulitzer (4)
  • Religion (358)
  • Rulers Emperors Monarchs Kings Queens (80)
  • Russia (14)
  • Saints (130)
  • Science (157)
    • Animals (10)
    • Planets (10)
  • Sports & Games (806)
    • Chess (3)
    • Golf (81)
    • Hockey (116)
    • Tennis (256)
      • Australian Open (13)
      • French Open (14)
      • US Open (15)
      • Wimbledon (2)
    • Wrestlers (153)
  • Technology (13)
  • TV Shows (138)
  • United Kingdom (178)
  • USA (295)
  • USSR (14)
  • Wonders of the World (2)
  • Tony Jacklin Quiz Questions and Answers
  • Denny Shute Quiz Questions and Answers
  • Jimmy Demaret Quiz Questions and Answers
  • Leo Diegel Quiz Questions and Answers
  • Tommy Fleetwood Quiz Questions and Answers

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.