Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu

Category: Tennis

Quizzes on Tennis. US Open, Australia Open, French Open and Wimbledon.

Manuel Orantes Quiz

Manuel Orantes Quiz Questions and Answers

Posted on April 20, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Spanish city was Manuel Orantes born on February 6, 1949?
A. Barcelona
B. Madrid
C. Granada
D. Seville
Answer: C. Granada

Q2. What is Manuel Orantes’s playing hand and signature backhand style?
A. Right-handed with two-handed backhand
B. Left-handed with one-handed backhand
C. Right-handed with one-handed backhand
D. Left-handed with two-handed backhand
Answer: B. Left-handed with one-handed backhand

Q3. What was Manuel Orantes’s career-high singles ranking, achieved in August 1973?
A. World No. 1
B. World No. 2
C. World No. 3
D. World No. 4
Answer: B. World No. 2

Please share this quiz:
Read more
David Nalbandian Quiz

David Nalbandian Quiz Questions and Answers

Posted on April 18, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In which Argentine city was David Nalbandian born on January 1, 1982?
A. Buenos Aires
B. Unquillo
C. Cordoba
D. Rosario
Answer: B. Unquillo

Q2. What is David Nalbandian’s height?
A. 1.80 m (5 ft 11 in)
B. 1.75 m (5 ft 9 in)
C. 1.85 m (6 ft 1 in)
D. 1.88 m (6 ft 2 in)
Answer: A. 1.80 m (5 ft 11 in)

Q3. Which hand did Nalbandian use for his dominant playing style, paired with a two-handed backhand?
A. Left-handed
B. Right-handed
C. Ambidextrous
D. Switch-hitter
Answer: B. Right-handed

Please share this quiz:
Read more
Jo Wilfried Tsonga Quiz

Jo-Wilfried Tsonga Quiz Questions and Answers

Posted on April 18, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Jo-Wilfried Tsonga’s date of birth?
A. 17 April 1984
B. 17 April 1985
C. 17 April 1986
D. 17 April 1987
Answer: B. 17 April 1985

Q2. In which French city was Jo-Wilfried Tsonga born?
A. Paris
B. Lyon
C. Le Mans
D. Marseille
Answer: C. Le Mans

Q3. What is Jo-Wilfried Tsonga’s height?
A. 1.83 m (6 ft 0 in)
B. 1.88 m (6 ft 2 in)
C. 1.93 m (6 ft 4 in)
D. 1.78 m (5 ft 10 in)
Answer: B. 1.88 m (6 ft 2 in)

Please share this quiz:
Read more
Lawrence Doherty Quiz

Lawrence Doherty Quiz Questions and Answers

Posted on April 17, 2026April 17, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Laurence Doherty’s full birth name?
A. Reginald Frank Doherty
B. Hugh Laurence Doherty
C. William Laurence Doherty
D. Arthur Laurence Doherty
Answer: B. Hugh Laurence Doherty

Q2. In which year was Laurence Doherty born?
A. 1872
B. 1873
C. 1875
D. 1880
Answer: C. 1875

Q3. Where was Laurence Doherty born?
A. Broadstairs, Kent
B. Wimbledon, London
C. Cambridge, England
D. New York, USA
Answer: B. Wimbledon, London

Please share this quiz:
Read more
Jean Borotra Quiz

Jean Borotra Quiz Questions and Answer

Posted on April 17, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Jean Borotra’s nickname, inspired by his energetic and acrobatic playing style?
A. The Flying Frenchman
B. The Bounding Basque
C. The Elegant Parisian
D. The Net King of Europe
Answer: B. The Bounding Basque

Q2. In which year was Jean Borotra born?
A. 1898
B. 1895
C. 1901
D. 1905
Answer: A. 1898

Q3. Where was Jean Borotra born?
A. Paris, France
B. Biarritz, France
C. Lyon, France
D. Marseille, France
Answer: B. Biarritz, France

Please share this quiz:
Read more
Pat Cash Quiz

Pat Cash Quiz Questions and Answers

Posted on April 16, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In what year was Pat Cash born?
A. 1963
B. 1965
C. 1967
D. 1969
Answer: B. 1965

Q2. What was Pat Cash’s career-high ATP singles ranking, and in which month and year did he achieve it?
A. World No. 3 in 1987
B. World No. 4 in 1988
C. World No. 5 in 1986
D. World No. 6 in 1989
Answer: B. World No. 4 in 1988

Q3. Pat Cash turned professional in which year?
A. 1982
B. 1980
C. 1984
D. 1986
Answer: A. 1982

Please share this quiz:
Read more
Vitas Gerulaitis Quiz

Vitas Gerulaitis Quiz Questions and Answers

Posted on April 16, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Vitas Gerulaitis’s full birth name and date of birth?
A. Vytautas Kevin Gerulaitis, July 26, 1954
B. Vitas Gerulaitis, June 26, 1954
C. Vytautas Gerulaitis, August 15, 1955
D. Kevin Vitas Gerulaitis, September 17, 1954
Answer: A. Vytautas Kevin Gerulaitis, July 26, 1954

Q2. Where was Vitas Gerulaitis born?
A. Vilnius, Lithuania
B. Brooklyn, New York, USA
C. Howard Beach, Queens, New York
D. Los Angeles, California
Answer: B. Brooklyn, New York, USA

Q3. Vitas Gerulaitis was nicknamed “The Lithuanian Lion” primarily because of his:
A. Aggressive playing style
B. Roaring celebrations on court
C. Lithuanian immigrant heritage and long blondish hair
D. Coaching methods
Answer: C. Lithuanian immigrant heritage and long blondish hair

Please share this quiz:
Read more
Yannick Noah Quiz

Yannick Noah Quiz Questions and Answers

Posted on April 15, 2026April 15, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. In what year was Yannick Noah born?
A. 1955
B. 1960
C. 1965
D. 1970
Answer: B. 1960

Q2. Where was Yannick Noah discovered playing tennis as a child?
A. Cameroon
B. Paris, France
C. Nice, France
D. London, England
Answer: A. Cameroon

Q3. In what year did Yannick Noah turn professional?
A. 1975
B. 1977
C. 1979
D. 1981
Answer: B. 1977

Please share this quiz:
Read more
Tomas Berdych Quiz

Tomas Berdych Quiz Questions and Answers

Posted on April 15, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Tomas Berdych’s exact date of birth?
A. 17 September 1984
B. 17 September 1985
C. 15 September 1986
D. 20 September 1987
Answer: B. 17 September 1985

Q2. In which Czech town was Tomas Berdych born?
A. Prague
B. Brno
C. Valasske Mezirici
D. Ostrava
Answer: C. Valasske Mezirici

Q3. How tall is Tomas Berdych?
A. 6’2″ (188 cm)
B. 6’0″ (183 cm)
C. 6’7″ (201 cm)
D. 6’5″ (196 cm)
Answer: D. 6’5″ (196 cm)

Please share this quiz:
Read more
David Ferrer Quiz

David Ferrer Quiz Questions and Answers

Posted on April 14, 2026April 14, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is David Ferrer’s nationality and birthplace?
A. Argentine, Buenos Aires
B. Spanish, Xabia
C. Italian, Rome
D. French, Paris
Answer: B. Spanish, Xabia

Q2. On what date was David Ferrer born?
A. 2 April 1982
B. 15 May 1985
C. 10 June 1980
D. 22 March 1984
Answer: A. 2 April 1982

Q3. What is David Ferrer’s height?
A. 6’2″ (188 cm)
B. 5’9″ (175 cm)
C. 6’0″ (183 cm)
D. 5’11” (180 cm)
Answer: B. 5’9″ (175 cm)

Please share this quiz:
Read more
  • Previous
  • 1
  • …
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • …
  • 26
  • Next

Categories

  • Africa (3)
  • Argentina (4)
  • Art (36)
  • Australia (23)
  • Awards (112)
  • Bollywood (85)
  • Business (4)
  • Canada (10)
  • China (5)
  • Christianity (366)
    • Bible Quizzes (33)
    • Popes (240)
  • Countries (238)
  • Cricket (120)
    • ICC Cricket World Cup 2011 (9)
    • ICC Cricket World Cup 2015 (22)
  • Current Affairs (162)
  • Discoveries and Inventions (15)
  • Economics (2)
  • Egypt (2)
  • Explorers and Navigators (7)
  • Football (120)
  • France (69)
  • General Knowledge Quizzes (131)
  • Germany (34)
  • Grammar (5)
  • History (262)
  • Hollywood (104)
  • India (210)
  • Iran (1)
  • Islam (3)
  • Israel (8)
  • Italy (19)
  • Japan (4)
  • Konkani (1)
  • Lists (28)
  • Literature (349)
  • Movies (667)
  • Mughal Empire (6)
  • Music (371)
  • Nobel Prize Winners (138)
  • Olympics (41)
  • Organisations (39)
  • Pakistan (7)
  • Philippines (1)
  • Philosophy (4)
  • President of USA (38)
  • Pulitzer (4)
  • Religion (358)
  • Rulers Emperors Monarchs Kings Queens (80)
  • Russia (14)
  • Saints (130)
  • Science (157)
    • Animals (10)
    • Planets (10)
  • Sports & Games (806)
    • Chess (3)
    • Golf (81)
    • Hockey (116)
    • Tennis (256)
      • Australian Open (13)
      • French Open (14)
      • US Open (15)
      • Wimbledon (2)
    • Wrestlers (153)
  • Technology (13)
  • TV Shows (138)
  • United Kingdom (178)
  • USA (295)
  • USSR (14)
  • Wonders of the World (2)
  • Tony Jacklin Quiz Questions and Answers
  • Denny Shute Quiz Questions and Answers
  • Jimmy Demaret Quiz Questions and Answers
  • Leo Diegel Quiz Questions and Answers
  • Tommy Fleetwood Quiz Questions and Answers

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.