Go 4 Quiz | A quiz site for all
Menu
  • Current Affairs
  • Countries
  • India
  • USA
  • UK
  • Science
  • Literature
  • Lists
  • More…
    • Sports & Games
      • Cricket
      • Cricket World Cup 2015
      • Cricket World Cup 2011
      • Football
      • Hockey
      • Olympic Games
      • Tennis
    • Art
    • Hollywood
    • Bollywood
    • Religion
    • Bible Quizzes
    • Grammar
    • Organisations
    • Economics
    • Mughal Empire
    • Kings and Queens
    • Terms of Use
    • Privacy Policy
    • Disclaimer
    • External Links Policy
Menu

Category: Tennis

Quizzes on Tennis. US Open, Australia Open, French Open and Wimbledon.

Naomi Osaka Quiz

Naomi Osaka Quiz Questions and Answers

Posted on May 27, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where and when was Naomi Osaka born?
A. Tokyo, Japan – July 1997
B. Osaka, Japan – October 16, 1997
C. New York, USA – October 16, 1998
D. Haiti – April 1997
Answer: B. Osaka, Japan – October 16, 1997

Q2. What are the nationalities of Naomi Osaka’s parents?
A. Haitian father and Japanese mother
B. Japanese father and American mother
C. American father and Haitian mother
D. Both Japanese parents
Answer: A. Haitian father and Japanese mother

Q3. At what age did Naomi Osaka move to the United States?
A. 1 year old
B. 3 years old
C. 5 years old
D. 7 years old
Answer: B. 3 years old

Please share this quiz:
Read more
Angelique Kerber Quiz

Angelique Kerber Quiz Questions and Answers

Posted on May 26, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Angelique Kerber’s date of birth?
A. January 18, 1987
B. January 18, 1988
C. February 18, 1988
D. March 18, 1989
Answer: B. January 18, 1988

Q2. In which German city was Angelique Kerber born?
A. Berlin
B. Kiel
C. Bremen
D. Munich
Answer: C. Bremen

Q3. What is Angelique Kerber’s playing hand?
A. Right-handed
B. Left-handed
C. Ambidextrous
D. Switch-hitter
Answer: B. Left-handed

Please share this quiz:
Read more
Ashleigh Barty Quiz

Ashleigh Barty Quiz Questions and Answers

Posted on May 26, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where and when was Ashleigh Barty born?
A. Sydney, 1995
B. Ipswich, Queensland, April 24, 1996
C. Melbourne, 1997
D. Brisbane, 1994
Answer: B. Ipswich, Queensland, April 24, 1996

Q2. What is Ashleigh Barty’s Indigenous Australian heritage?
A. Yorta Yorta
B. Ngaragu people
C. Noongar
D. Murri
Answer: B. Ngaragu people

Q3. At what age did Ashleigh Barty start playing tennis?
A. 3
B. 7
C. 5
D. 8
Answer: C. 5

Please share this quiz:
Read more
Jennifer Capriati Quiz

Jennifer Capriati Quiz Questions and Answers

Posted on May 25, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Jennifer Capriati’s date of birth?
A. January 15, 1976
B. March 29, 1976
C. April 12, 1977
D. June 5, 1975
Answer: B. March 29, 1976

Q2. At what age did Jennifer Capriati turn professional?
A. 11
B. 12
C. 13
D. 14
Answer: C. 13

Q3. Which tournament did Capriati win for her first WTA singles title in 1990?
A. Wimbledon
B. Puerto Rico Open
C. Australian Open
D. US Open
Answer: B. Puerto Rico Open

Please share this quiz:
Read more
Gabriela Sabatini Quiz

Gabriela Sabatini Quiz Questions and Answers

Posted on May 23, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Gabriela Sabatini’s full birth name and date of birth?
A. Gabriela Beatriz Sabatini, May 16, 1970
B. Gabriela Maria Sabatini, June 12, 1971
C. Maria Gabriela Sabatini, April 20, 1969
D. Beatriz Sabatini, May 16, 1968
Answer: A. Gabriela Beatriz Sabatini, May 16, 1970

Q2. In which city and country was Gabriela Sabatini born?
A. Rio de Janeiro, Brazil
B. Buenos Aires, Argentina
C. Santiago, Chile
D. Madrid, Spain
Answer: B. Buenos Aires, Argentina

Q3. What was Sabatini’s highest career ranking in both singles and doubles?
A. World No. 3
B. World No. 1
C. World No. 5
D. World No. 2
Answer: A. World No. 3

Please share this quiz:
Read more
Simona Halep Quiz

Simona Halep Quiz Questions and Answers

Posted on May 23, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where and when was Simona Halep born?
A. Bucharest, Romania – 1990
B. Constanta, Romania – September 27, 1991
C. Cluj-Napoca, Romania – 1992
D. Timisoara, Romania – 1989
Answer: B. Constanta, Romania – September 27, 1991

Q2. At what age did Simona Halep start playing tennis?
A. 4
B. 5
C. 6
D. 8
Answer: A. 4

Q3. What was Simona Halep’s highest career ranking in singles?
A. World No. 2
B. World No. 1
C. World No. 3
D. World No. 4
Answer: B. World No. 1

Please share this quiz:
Read more
Hana Mandlikova Quiz

Hana Mandlikova Quiz Questions and Answers

Posted on May 22, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What is Hana Mandlikova’s date of birth?
A. 19 February 1962
B. 15 March 1961
C. 22 April 1963
D. 10 January 1960
Answer: A. 19 February 1962

Q2. In which city was Hana Mandlikova born?
A. Prague, Czechoslovakia
B. Sydney, Australia
C. Paris, France
D. New York, USA
Answer: A. Prague, Czechoslovakia

Q3. Who was Hana Mandlikova’s father, and what was his athletic background?
A. A football player
B. A professional tennis coach
C. Vilem Mandlik, an Olympic 200m semi-finalist
D. An Olympic swimmer
Answer: C. Vilem Mandlik, an Olympic 200m semi-finalist

Please share this quiz:
Read more
Louise Brough Quiz

Louise Brough Quiz Questions and Answers

Posted on May 22, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Louise Brough’s full birth name?
A. Althea Louise Brough Clapp
B. Margaret Louise Brough
C. Louise Althea Brough
D. Pauline Louise Brough
Answer: A. Althea Louise Brough Clapp

Q2. In which city and state was Louise Brough born?
A. Beverly Hills, California
B. Oklahoma City, Oklahoma
C. New York City, New York
D. Los Angeles, California
Answer: B. Oklahoma City, Oklahoma

Q3. At what age did Louise Brough’s family move to Beverly Hills, California?
A. 2 years old
B. 3 years old
C. 4 years old
D. 8 years old
Answer: C. 4 years old

Please share this quiz:
Read more
Doris Hart Quiz

Doris Hart Quiz Questions and Answers

Posted on May 21, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. Where and when was Doris Hart born?
A. June 20, 1925, in Coral Gables, Florida
B. June 20, 1925, in St. Louis, Missouri
C. May 29, 1925, in New York City
D. June 20, 1930, in Miami, Florida
Answer: B. June 20, 1925, in St. Louis, Missouri

Q2. What childhood illness caused Doris Hart a permanent impairment in her right leg?
A. Polio
B. Osteomyelitis
C. Rheumatoid arthritis
D. Tuberculosis
Answer: B. Osteomyelitis

Q3. At what age did Doris Hart begin playing tennis, encouraged by her brother Bud?
A. 6
B. 8
C. 10
D. 12
Answer: C. 10

Please share this quiz:
Read more
Pauline Betz Quiz

Pauline Betz Quiz Questions and Answers

Posted on May 21, 2026October 28, 2026 by Mauvin Sequeira

Q1. What was Pauline Betz’s full birth name and date of birth?
A. Pauline May Addie, July 15, 1920
B. Pauline May Betz, August 6, 1919
C. Pauline Louise Betz, September 12, 1918
D. Pauline Hart Addie, April 22, 1921
Answer: B. Pauline May Betz, August 6, 1919

Q2. In which U.S. city was Pauline Betz born?
A. Los Angeles, California
B. Potomac, Maryland
C. Dayton, Ohio
D. New York City, New York
Answer: C. Dayton, Ohio

Q3. Where did Pauline Betz primarily learn to play tennis as a child?
A. Private country club courts in New York
B. Public courts in Los Angeles, California
C. College courts at Rollins
D. Indoor facilities in Chicago
Answer: B. Public courts in Los Angeles, California

Please share this quiz:
Read more
  • Previous
  • 1
  • …
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • …
  • 26
  • Next

Categories

  • Africa (3)
  • Argentina (4)
  • Art (36)
  • Australia (23)
  • Awards (112)
  • Bollywood (85)
  • Business (4)
  • Canada (10)
  • China (5)
  • Christianity (366)
    • Bible Quizzes (33)
    • Popes (240)
  • Countries (238)
  • Cricket (120)
    • ICC Cricket World Cup 2011 (9)
    • ICC Cricket World Cup 2015 (22)
  • Current Affairs (162)
  • Discoveries and Inventions (15)
  • Economics (2)
  • Egypt (2)
  • Explorers and Navigators (7)
  • Football (120)
  • France (69)
  • General Knowledge Quizzes (131)
  • Germany (34)
  • Grammar (5)
  • History (262)
  • Hollywood (104)
  • India (210)
  • Iran (1)
  • Islam (3)
  • Israel (8)
  • Italy (19)
  • Japan (4)
  • Konkani (1)
  • Lists (28)
  • Literature (349)
  • Movies (667)
  • Mughal Empire (6)
  • Music (371)
  • Nobel Prize Winners (138)
  • Olympics (41)
  • Organisations (39)
  • Pakistan (7)
  • Philippines (1)
  • Philosophy (4)
  • President of USA (38)
  • Pulitzer (4)
  • Religion (358)
  • Rulers Emperors Monarchs Kings Queens (80)
  • Russia (14)
  • Saints (130)
  • Science (157)
    • Animals (10)
    • Planets (10)
  • Sports & Games (806)
    • Chess (3)
    • Golf (81)
    • Hockey (116)
    • Tennis (256)
      • Australian Open (13)
      • French Open (14)
      • US Open (15)
      • Wimbledon (2)
    • Wrestlers (153)
  • Technology (13)
  • TV Shows (138)
  • United Kingdom (178)
  • USA (295)
  • USSR (14)
  • Wonders of the World (2)
  • Tony Jacklin Quiz Questions and Answers
  • Denny Shute Quiz Questions and Answers
  • Jimmy Demaret Quiz Questions and Answers
  • Leo Diegel Quiz Questions and Answers
  • Tommy Fleetwood Quiz Questions and Answers

Literature Quizzes

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • The Adventures of Cipollino Quiz
  • American born Chinese Quiz
  • The Graveyard Book Quiz
  • The Velveteen Rabbit Quiz
  • The Black Brothers Quiz
  • The Snowman Quiz
  • Danny the Champion of the World Quiz
  • Little House in the Big Woods Quiz
  • Moominvalley in November Quiz

Bible Quizzes

  • Mary Magdalene Quiz
  • Herod Agrippa II Quiz
  • Herod Agrippa I Quiz
  • Herod Antipas Quiz
  • Herod Quiz
  • Bible Quizzes | Elijah Quiz
  • Bible Quizzes | Joseph Quiz
  • Bible Quizzes | Judith Quiz
  • Bible Quizzes | Aaron Quiz
  • Bible Quizzes | Moses Quiz

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers
  • Ektara Quiz Questions and Answers
  • Guzheng Quiz Questions and Answers
  • Sarangi Quiz Questions and Answers
  • Tabla Quiz Questions and Answers
  • Dholak Quiz Questions and Answers

Hollywood

  • Gone with the Wind Quiz
  • Marlon Brando Quiz
  • Sean Connery Quiz
  • Bruce Lee Quiz
  • Marilyn Monroe Quiz
  • Ronald Reagan Quiz
  • Elvis Presley Quiz
  • Vivien Leigh Quiz
  • Superman Quiz
  • Kim Kardashian Quiz

Bollywood

  • Ashok Kumar Quiz
  • Raj Kapoor Quiz
  • Jeetendra Quiz
  • Test Your Rajesh Khanna Knowledge: The Ultimate Fan Quiz
  • Test Your Dev Anand Knowledge: The Ultimate Dev Anand Quiz
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Shreyas Talpade Quiz
  • Test Your Knowledge: The Uday Chopra Quiz
  • Test Your Tushar Kapoor Knowledge: Ultimate Fan Quiz
  • Suniel Shetty Quiz Challenge
  • Test Your Knowledge: The Ultimate Emran Hashmi Movie Quiz

History

  • Edward VIII Quiz
  • Pauline Bonaparte Quiz
  • Clement Attlee Quiz
  • Theodore Roosevelt Quiz
  • Franklin Roosevelt Quiz
  • Charles De Gaulle Quiz
  • Haroon Al Rashid Quiz
  • William Taft Quiz
  • George V Quiz
  • Papua New Guinea Quiz

Lists

  • List of William Shakespeare’s Complete Plays
  • List of Nobel Laureates
  • List of world countries and their capitals
  • List of 50 states of United States of America, their capitals, abbreviations and nicknames
  • List of India’s Political Leaders – 1
  • List of “The Nobel Prize in Chemistry” Winners
  • List of APEC Member Economies
  • List of “The Nobel Prize in Physiology or Medicine” Winners
  • List of Bharat Ratna Award Recipients
  • List of Dadasaheb Phalke Award Recipients

Music

  • Tubular Bells Quiz Questions and Answers
  • Phonograph Quiz Question and Answers
  • Pungi Quiz Questions and Answers
  • Sarod Quiz Questions and Answers
  • Shehnai Quiz Questions and Answers

About Us | Contact Us

Privacy Policy | Disclaimer | Terms of Use

Sitemap

© 2007-2026 www.go4quiz.com | The content is copyrighted to Vincent Augustine D'Souza and is not to be reproduced on other web and blog sites, books, magazines, print and electronic media.