Q1. In which year was Tom Weiskopf born?
A. 1940
B. 1942
C. 1944
D. 1946
Answer: B. 1942
Q2. Where was Tom Weiskopf born?
A. Columbus, Ohio
B. Cleveland, Ohio
C. Massillon, Ohio
D. Toledo, Ohio
Answer: C. Massillon, Ohio
Q3. What was Tom Weiskopf’s full name?
A. Thomas David Weiskopf
B. Thomas Daniel Weiskopf
C. Thomas Donald Weiskopf
D. Thomas Derek Weiskopf
Answer: B. Thomas Daniel Weiskopf
Q4. Which university did Tom Weiskopf attend and play golf for?
A. University of Michigan
B. Indiana University
C. Purdue University
D. Ohio State University
Answer: B. Ohio State University
Q5. In which year did Tom Weiskopf turn professional?
A. 1964
B. 1965
C. 1966
D. 1968
Answer: A. 1964
Q6. What was Tom Weiskopf’s first PGA Tour victory?
A. Buick Open Invitational
B. Kemper Open
C. Andy Williams-San Diego Open Invitational
D. Colonial National Invitation
Answer: C. Andy Williams-San Diego Open Invitational
Q7. In which year did Tom Weiskopf win his first PGA Tour event?
A. 1968
B. 1969
C. 1970
D. 1971
Answer: D. 1968
Q8. How many PGA Tour victories did Tom Weiskopf achieve in his career?
A. 12
B. 14
C. 16
D. 18
Answer: C. 16
Q9. Which major championship did Tom Weiskopf win?
A. The Masters
B. U.S. Open
C. PGA Championship
D. The Open Championship
Answer: D. The Open Championship
Q10. In which year did Tom Weiskopf win The Open Championship?
A. 1971
B. 1972
C. 1973
D. 1974
Answer: C. 1973
Q11. At which course did Tom Weiskopf win the 1973 Open Championship?
A. St Andrews
B. Royal Troon
C. Muirfield
D. Royal Lytham & St Annes
Answer: B. Royal Troon
Q12. What was Tom Weiskopf’s winning score in the 1973 Open Championship?
A. 276 (?12)
B. 274 (?14)
C. 278 (?10)
D. 280 (?8)
Answer: A. 276 (?12)
Q13. By how many strokes did Tom Weiskopf win the 1973 Open Championship?
A. 1 stroke
B. 2 strokes
C. 3 strokes
D. 4 strokes
Answer: C. 3 strokes
Q14. Who finished tied for second behind Tom Weiskopf at the 1973 Open Championship?
A. Jack Nicklaus and Johnny Miller
B. Johnny Miller and Neil Coles
C. Neil Coles and Lee Trevino
D. Jack Nicklaus and Tom Watson
Answer: B. Johnny Miller and Neil Coles
Q15. How many times did Tom Weiskopf finish as runner-up at the Masters Tournament?
A. Two
B. Three
C. Four
D. Five
Answer: C. Four
Q16. In which years did Tom Weiskopf finish runner-up at the Masters?
A. 1969, 1971, 1973, 1975
B. 1969, 1972, 1974, 1975
C. 1970, 1972, 1974, 1976
D. 1968, 1972, 1974, 1975
Answer: B. 1969, 1972, 1974, 1975
Q17. At which major did Tom Weiskopf finish tied for second in 1976?
A. U.S. Open
B. The Masters
C. The Open Championship
D. PGA Championship
Answer: A. U.S. Open
Q18. How many times did Tom Weiskopf win the Canadian Open?
A. Once
B. Twice
C. Three times
D. Four times
Answer: B. Twice
Q19. In which years did Tom Weiskopf win the Canadian Open?
A. 1971 and 1973
B. 1973 and 1975
C. 1974 and 1976
D. 1975 and 1977
Answer: B. 1973 and 1975
Q20. Whom did Tom Weiskopf defeat in a playoff to win the 1975 Canadian Open?
A. Johnny Miller
B. Lee Trevino
C. Jack Nicklaus
D. Tom Watson
Answer: C. Jack Nicklaus
Q21. In which years did Tom Weiskopf play for the United States in the Ryder Cup?
A. 1971 and 1973
B. 1973 and 1975
C. 1975 and 1977
D. 1973 and 1977
Answer: B. 1973 and 1975
Q22. Why did Tom Weiskopf famously decline a place on the 1977 U.S. Ryder Cup team?
A. Injury
B. To focus on course design
C. Family reasons
D. To go on a hunting trip
Answer: D. To go on a hunting trip
Q23. What nickname was Tom Weiskopf commonly known by due to his height and temper?
A. The Towering Inferno
B. The Golden Bear
C. The Black Knight
D. The Super Mex
Answer: A. The Towering Inferno
Q24. Approximately how tall was Tom Weiskopf?
A. 5 ft 11 in
B. 6 ft 0 in
C. 6 ft 3 in
D. 6 ft 6 in
Answer: C. 6 ft 3 in
Q25. Which senior major did Tom Weiskopf win in 1995?
A. Senior PGA Championship
B. U.S. Senior Open
C. Senior Players Championship
D. The Senior Open Championship
Answer: B. U.S. Senior Open










