Tommy Fleetwood Quiz Questions and Answers

Q1. In which year was Tommy Fleetwood born?
A. 1989
B. 1990
C. 1991
D. 1992
Answer: C. 1991

Q2. Where was Tommy Fleetwood born?
A. Liverpool, England
B. Southport, Merseyside, England
C. Manchester, England
D. Formby, England
Answer: B. Southport, Merseyside, England

Q3. What is Tommy Fleetwood’s full name?
A. Thomas James Fleetwood
B. Thomas Paul Fleetwood
C. Thomas Peter Fleetwood
D. Thomas Michael Fleetwood
Answer: A. Thomas Paul Fleetwood

Q4. In which year did Tommy Fleetwood turn professional?
A. 2008
B. 2009
C. 2010
D. 2011
Answer: C. 2010

Q5. Which major amateur title did Fleetwood win in 2010?
A. The Amateur Championship
B. English Amateur
C. Scottish Amateur Championship
D. European Amateur
Answer: B. English Amateur

Q6. Fleetwood won the Challenge Tour Rankings in which year, becoming the youngest player to do so at the time?
A. 2011
B. 2012
C. 2013
D. 2014
Answer: A. 2011

Q7. What was Tommy Fleetwood’s first European Tour victory?
A. Abu Dhabi HSBC Championship
B. Johnnie Walker Championship at Gleneagles
C. Open de France
D. Nedbank Golf Challenge
Answer: B. Johnnie Walker Championship at Gleneagles

Q8. In which year did Fleetwood claim his first European Tour title?
A. 2011
B. 2012
C. 2013
D. 2014
Answer: C. 2013

Q9. Fleetwood won the Race to Dubai (European Tour Order of Merit) in which year?
A. 2016
B. 2017
C. 2018
D. 2019
Answer: B. 2017

Q10. At the 2018 U.S. Open, Fleetwood finished second after shooting what final-round score?
A. 60
B. 61
C. 62
D. 63
Answer: D. 63

Q11. Who defeated Tommy Fleetwood by one stroke to win the 2018 U.S. Open?
A. Dustin Johnson
B. Brooks Koepka
C. Justin Rose
D. Rory McIlroy
Answer: B. Brooks Koepka

Q12. Fleetwood finished runner-up at The Open Championship in which year?
A. 2017
B. 2018
C. 2019
D. 2020
Answer: C. 2019

Q13. At which venue did Fleetwood finish second in the 2019 Open Championship?
A. Royal Birkdale
B. St Andrews
C. Carnoustie
D. Royal Portrush
Answer: D. Royal Portrush

Q14. What is Tommy Fleetwood’s best finish at the Masters Tournament?
A. T2
B. T3
C. T5
D. T10
Answer: B. T3

Q15. In which year did Fleetwood achieve his best Masters finish of T3?
A. 2022
B. 2023
C. 2024
D. 2025
Answer: C. 2024

Q16. Fleetwood’s best finish at the PGA Championship is tied for which position?
A. T3
B. T5
C. T8
D. T10
Answer: B. T5

Q17. In 2025, Fleetwood secured his first PGA Tour victory at which event?
A. Players Championship
B. BMW Championship
C. Tour Championship
D. FedEx St. Jude Championship
Answer: C. Tour Championship

Q18. By winning the 2025 Tour Championship, Fleetwood also claimed which season-long title?
A. Official World Golf Ranking
B. Players Championship
C. Race to Dubai
D. FedEx Cup
Answer: D. FedEx Cup

Q19. Approximately how many PGA Tour starts did Fleetwood make before securing his first win?
A. Around 100
B. Around 130
C. Around 164
D. Around 200
Answer: C. Around 164

Q20. Fleetwood won a silver medal representing Great Britain at which Olympic Games?
A. Tokyo 2020
B. Paris 2024
C. Rio 2016
D. London 2012
Answer: B. Paris 2024

Q21. How many DP World Tour (European Tour) victories has Fleetwood recorded?
A. 6
B. 7
C. 8
D. 9
Answer: C. 8

Q22. Fleetwood reached a career-high Official World Golf Ranking of which position?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 5
Answer: C. 3

Q23. Who is Tommy Fleetwood’s wife?
A. Clare Craig
B. Sarah Johnson
C. Emily Rose
D. Laura Smith
Answer: A. Clare Craig

Q24. In which year did Tommy Fleetwood marry Clare Craig?
A. 2015
B. 2016
C. 2017
D. 2018
Answer: C. 2017

Q25. Which English football (soccer) club does Tommy Fleetwood support?
A. Liverpool
B. Manchester United
C. Everton
D. Manchester City
Answer: C. Everton